2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aldım notlarıma canım teşekkürler... ayyy pardonnn nasılda ipucu verdim.. direk söyledim inanmıyorum. sende hissettin demek ki bana çıktığını
Canım sen hiç kargo parası ödeme, benim eşimin şirketi sizin orda ben gelirim almaya, kargo parasıyla da bana Profilo'da kahve ısmarlarsın

Canım sen hiç kargo parası ödeme, benim eşimin şirketi sizin orda ben gelirim almaya, kargo parasıyla da bana Profilo'da kahve ısmarlarsın
bizim alt katta faktoring şirket var terör olaylarından dolayı bugün kapalı eşin orada mı çalışıyor yoksa

Ayyy sayfalar yürümüş gitmiş :)
Benim kurbanda iyi bakalım neler yapcez :)

daha geçen gün ptt nin ordaydım ordaki dimi o da yakınmış.. o zaman sen gel şimdiden halledelim işi ben haziranı bekleyemeceğim galiba ahahaha
Çekiliş dışında da hep aklımdasın Oray'a gelince ilk işim seni aramak zaten gerçi taşınıyorlar ama olsun ben bulurum seni sonuçta hediyemi almam lazım

Tatil günleri yemek çocuk bakımı eşimden ya ben kendimi buraya vurdum çenem düştü. Üyeliğimden beri ilk kez bu kadar msj yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…