Canım sen hiç kargo parası ödeme, benim eşimin şirketi sizin orda ben gelirim almaya, kargo parasıyla da bana Profilo'da kahve ısmarlarsınaldım notlarıma canım teşekkürler... ayyy pardonnn nasılda ipucu verdim.. direk söyledim inanmıyorum. sende hissettin demek ki bana çıktığını
Yok ya ona ben çıktım seni kullanıyor. Feyena sana söylüyorum apriori sen anla hesabıHerkes yine bana oynuyor arkadaşyapmayın etmeyin oynamayın duygularimla
canım sen yarın gel ben sana kahve ısmarlayayım hedıyeyı de verırım ılk sen alırsın olmaz mıCanım sen hiç kargo parası ödeme, benim eşimin şirketi sizin orda ben gelirim almaya, kargo parasıyla da bana Profilo'da kahve ısmarlarsın
YessDemekki sana @isimdeyimgucumdeyim çıktı
bizim alt katta faktoring şirket var terör olaylarından dolayı bugün kapalı eşin orada mı çalışıyor yoksaCanım sen hiç kargo parası ödeme, benim eşimin şirketi sizin orda ben gelirim almaya, kargo parasıyla da bana Profilo'da kahve ısmarlarsın
sana erkek çıkmış demekki
Yok canım çelik iş merkezinde bilişim şirketibizim alt katta faktoring şirket var terör olaylarından dolayı bugün kapalı eşin orada mı çalışıyor yoksa
Kız güzeli erkeklerimiz de yok değil yani topikteA
sana erkek çıkmış demekki
biz kolay lokmaydık yaniO değilde ben bu kez baya zorlanıcam kurbanım gizemli bayaca
Olur tabisi decanım sen yarın gel ben sana kahve ısmarlayayım hedıyeyı de verırım ılk sen alırsın olmaz mı
daha geçen gün ptt nin ordaydım ordaki dimi o da yakınmış.. o zaman sen gel şimdiden halledelim işi ben haziranı bekleyemeceğim galiba ahahahaYok canım çelik iş merkezinde bilişim şirketi
Sorun değil canım şaka yaptım nolcak yaparım kısır istersem helal olsunAyyy canim benim ben seni unuttum cook uzuldum ya keske yazmasaydim gonderirim zevkle hakkini helal et ne olur
Yok canım çelik iş merkezinde bilişim şirketi
cidden bi gün ayarlayalım kahve içeriz..Olur tabisi de
Çekiliş dışında da hep aklımdasın Oray'a gelince ilk işim seni aramak zatendaha geçen gün ptt nin ordaydım ordaki dimi o da yakınmış.. o zaman sen gel şimdiden halledelim işi ben haziranı bekleyemeceğim galiba ahahaha
Evet canım. Eğer eşime göndertirsem iletişim bilgilerini sana açıkça vericem ya :)))Bilgisayar muh mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?