2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Senin durum daha vahim ya devamli yaninizda olmasi benimki senede bir kac ay gelip kaliyor onda da huzurumuzu alt ust ediyor. Birde sen tartisabiliyormussun en azindan rahatlatiyorsun kendini. Ben sesimi cikarmaya kalksam mesele oluyor bu seferki gibi

Ayy neler yaptım uyumadı velet öğle uykusu şimdi saat 7-8de uyur yarım saat sonra kalkar

Canim bence tulum yerine kalem etek gomlek veya elbise giysen daha sade şık olursun bence. Zara degil de ipekyol ya da network a bakabilirsin orada cok guzel seyler oluyor sade ama şık. tabi biraz pahalı ama bi bak istersen

Valla direk gözümde canlandı.. Bence çok güzel olur ve sanada çok yakışır canımcım

Benimkilerde uyudu yorgunluktan yukari inip cikmaktan.. ama ben umut ediyorum ki artik uyanmasinlar.

Kizlar aradigim kesimde ve renkte kot pantolonu mustang da buldum cocuga tarif ettim tarif ettiginiz pantolondan bir tane kaldi bakayim dedi baktik 29 var sadece benim bedenim ustelik 100 liradan 50 liraya dusmus cok sevindim icimede sindi:))

Anaaaam bedene bak
Hayırlı olsun güle güle giy canım..

Canim bence tulum yerine kalem etek gomlek veya elbise giysen daha sade şık olursun bence. Zara degil de ipekyol ya da network a bakabilirsin orada cok guzel seyler oluyor sade ama şık. tabi biraz pahalı ama bi bak istersen
Ben çok sık kalem tipli giyiniyorum Can'ım o Zaman şık olurum ama o istediğim etki olmayabilir yine de Networke bi bakabilirim :)

Valla direk gözümde canlandı.. Bence çok güzel olur ve sanada çok yakışır canımcım

@minnakkartal eltim nisaninda giymisti sade ve şık bi tulum bordo renginde cok begenmistim eminim sanada cok yakisir

@minnakkartal yakisir sana canim insallah gonlunce birsey bulursun

Teşekkür ederim kızlar ya biraz cesaret oldunuz bana şimdilik rotam tulum :)

Kizlar aradigim kesimde ve renkte kot pantolonu mustang da buldum cocuga tarif ettim tarif ettiginiz pantolondan bir tane kaldi bakayim dedi baktik 29 var sadece benim bedenim ustelik 100 liradan 50 liraya dusmus cok sevindim icimede sindi:))
Güle güle giyin Canım ne güzel denk gelmiş

Beratcan katili servis şoförü annesi ile ilişkisi olduğunu iddia etmiş Yalan olsun

Malesef doğruymuş

Anaaaam bedene bak

Bende geçen kot denedim 30 bedene sığdım

Anaaaam bedene bak

sagolun kizlar iyi denk geldi benden cok esim ve cocuklar sevindi:)) kac aydir ariyorum biktilar benden pufpuff birazcik fazlam ve gobegim var rejimdeyim ama birgun sana misafir olup rejimi bozcam masan harika gorunuyor ellerine saglik canim

Güle güle giy canım. Bende geçen gün aradığım renkte kot pantolonu Colinste buldum. Öyle ki cuk diye oturdu üstüme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…