Hediyeleri görünce bize mi almıştın diye şey etmiştimdeEki Görüntüle 1803879 Eki Görüntüle 1803878
Size dünkü masamı ve misafirlerime sürprizlerimi göstereyim...Biz gün yapıyoruz, sıra bendeydi de...
Evet canim baska bi sıkıntım yok cok şükür ondan baska.Hangi konu görümcen mi
Ne oldu cann ım...gene dengesizlik mi yaptıEvet canim baska bi sıkıntım yok cok şükür ondan baska.
Yok cnm esim annesine küslük istemiyorum demis. Anneside artik ne dediyse geldi bana soylendi. Bende kendimi savununca senin hakli oldugunu biliyorum arkandayim ama sen yine konusman gereken yerlerde konus dedi bende tmm dedim annesine de gorumcem icin uzatmasin demis. Tabi ben kisaca yazdim. Kp haberi olmamis şimdiye kadar ama herhalde ona da soylendi bu sabah yüzü asikti bayagi.Ne oldu cann ım...gene dengesizlik mi yaptı
Sende benim gibi altli ustlusun sizde de sorunlar oluyor anladigim kadariyla nasil idare ediyorsun benim iki haftadir mideme agrilar giriyor stresten evimde kalasim gelmiyorNe oldu cann ım...gene dengesizlik mi yaptı
Canim eşin yaninda ya gerisi cokta onemli degil bosver sende takma kafana ve yaptigindan pişman olma haklisin cunkuYok cnm esim annesine küslük istemiyorum demis. Anneside artik ne dediyse geldi bana soylendi. Bende kendimi savununca senin hakli oldugunu biliyorum arkandayim ama sen yine konusman gereken yerlerde konus dedi bende tmm dedim annesine de gorumcem icin uzatmasin demis. Tabi ben kisaca yazdim. Kp haberi olmamis şimdiye kadar ama herhalde ona da soylendi bu sabah yüzü asikti bayagi.
Ne bileyim canim ya hakli oldugumu biliyorum herkeste biliyor yinede koruyorum bunlardan. Esim sen birsey soyleme bundan sonra bir sıkıntın olursa bana soyle dedi şükür ki o arkamda. Takmayayim iyi oldu bundan sonra agzindan cikani kulagi duyar en azindan diyorum yinede stres yapmaktan alikoyamiyorum kendimi.Canim eşin yaninda ya gerisi cokta onemli degil bosver sende takma kafana ve yaptigindan pişman olma haklisin cunku
Yakışır sana vallahihaziranın ilk haftası eltimin oğlunun sünneti var bu kez alışverişte sona kalmak istemiyorum kardeşimin nikahında çok zorlandım.
Tulum giysem diyorum saçlarım at kuyruğu olsa nasıl olur acaba sünnet için uygun olur mu ki
teşekkür ederim canım bi 10cm topukla tulum taşıyabilirim sanıyorum aslında niyetim aşırıya kaçmadan iddialı görünmek yani biraz cool biraz çok kasmadım olmakYakışır sana vallahi
Ama kaliteli bi kumaştan bulman lazım sonuçta sende ev sahibi sayılırsın sönük kalma :)
Herkes sana baksın ama kimse bkmasın sonra hooppp katil koca :)teşekkür ederim canım bi 10cm topukla tulum taşıyabilirim sanıyorum aslında niyetim aşırıya kaçmadan iddialı görünmek yani biraz cool biraz çok kasmadım olmaktulum dışında başka nasıl bişiyle bunu yakalarım bilmiyorum aslında yakalamak istediğim şeyi tam olarak anlattım mı ondan da emin değilim
yok aslında öyle değil niyetim eşimden yana kıskançlık olack kadr bi görüntüm olsun istemem ama böyle farkedilmek iddiasız iddialı olmak elbise çok ben burdayım allahım nasıl özendim faln demesin sadelikle şıklık ama bunu yaparkenki sadelik dikkat çekici olsun diye tulum dedim ay vallahi isteğimi kelimelere dökerken ilk kez bu kdr anlatamaz gibiyimHerkes sana baksın ama kimse bkmasın sonra hooppp katil koca :)
Valla zor tulum buruşmayan bi kumaş bulman lazım ama şıkta durmalı oturunca falan iz yapar çünkü
aynen canım bu stres beni de yicek.sinir hastası oldum.çocuklarıma da bağarıp çağarıyorum.eşimle de kimi zaman kavga ediyoruz.eşim de senin eşin gibi konuşma yapmış yukarkilerle tabi nasıl kandırılmışsa eşim savunuyo onları.ben hiç yanaşmıyomuşum anne gibi görememişim.Sende benim gibi altli ustlusun sizde de sorunlar oluyor anladigim kadariyla nasil idare ediyorsun benim iki haftadir mideme agrilar giriyor stresten evimde kalasim gelmiyor
evet cnm bencede tulum olabilir sünnet içinde farklı bi seçim olur.at kuyruğuylada sade şıklığı yakalarsan on njmara olur.ama birz araştırman lazım tulum seçimi içinhaziranın ilk haftası eltimin oğlunun sünneti var bu kez alışverişte sona kalmak istemiyorum kardeşimin nikahında çok zorlandım.
Tulum giysem diyorum saçlarım at kuyruğu olsa nasıl olur acaba sünnet için uygun olur mu ki
Aha benden bahsediyor, iki gün girmedim gözlerin aradı değil mi
Sen de özletme kendiniAynen canım sende özletme kendini bak
bende özledim seniiSen de özletme kendini
Saolbende özledim senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?