2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
son haber bu soktayim bir anne evladina kiyabilirmi tuglerm diken diken oldu duydugmda snirlerm bozuldu allah belasni versn ne diyim
Mynette baktım ben serbest kalmış ilişkisini kabul etmiş ama ortak değilim demiş

Dun esim geldi. Bu gun gorumcemdeyiz. Bu gece de burda kalip yarin donmekti planimiz.
Gokcenin aksama dogru bi baktim atesi var 39 olmus. Ustunu cikarttin calpol verdim. Dusuyodu ama esim zorla hastaneye goturttu. Antibiyotik bi de novalgin verdi donduk.
Aksam yine cikti bi baktim 39.5 novalgini icirdim yine ustunu cikarttim. Esim gene dayanamadi acile gittik. Kulak bogaz ciger temiz. Kanda hersey normal. İdrara bakamadik ama enfeksiyon olsa kan degerleri bu kadar normal olmazmis.
Antibiyotigi verme dedi novalginide sakin verme dedi agirmis yan etkisi cokmus. Dolven pedifen verdi donusumlu icir baska yapabilecegin bisey yok virubal bi durum dedi.
Pedifen bulamadik nobetci eczanelerde. Calpolle dolven donustur dedi eczane olur di mi?
Kuzum niye boyle oldu bilemedim. Kendine geldi bi burun akintisi var derken ates cikti bide
Sinir stres oldum. Esim pimpirikli gorumcem ondan pimpirikli. Bi susun be diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Bi ise de yaradiklari yok anca insani huzursuz ediyolar. Eniste gorumcemi alfi allahtan da azicik nefes alacak alan kaldi esimin soylenmelerinin boslugunda. Dk da bir ates mi olculur ya. Fenalik geldi vallahi.
Gorumcem bu pimpiriklikle cocugu buyuturken yaslanir kesin

Stresten dudagimda ucuk cikti bide. Kuzumuda opemiyorum gonlumce bulasmasin diye.
Sabaha kadar uyumamam lazim. Uyursam sik sik uyanamam ben. Kitap okuycam insallah heyecanli biseydurde uykum gelmez

Gecmis olsun canim viral bir durum sanirim bizim de hersey temiz cikmisti cunku antibiyotigi dr bu denli yuksek atesi tetiklemesin diye vermisti yoksa viral da pek ise yaramiyor antibiyotik donusumlu ver ates dusuruculeri, bir de yuksek ates sonrasi biz de viral enfeksiyon dokuntusu olmustu her yeri kızarık kizarikti kuzumun siz de de olabilir

Sagol canim. Simdi yine cikti verdim ates dusurucu bekliyorum bakalim

Cok gecmis olsn cnm

Kızlar suruyor izleyenler bilir orda nagehan var atlet kendisi. Çocuğumu özledim diyordu meğer iki aylık kızını bırakıp yarışmaya gelmiş. Bende bunu anlamıyorum o kadar küçük bebeği nasıl bırakır ya. Sonrada özledim özledim diye dolaşması biraz saçma geldi bana

Stresten dudagimda ucuk cikti bide. Kuzumuda opemiyorum gonlumce bulasmasin diye.
Sabaha kadar uyumamam lazim. Uyursam sik sik uyanamam ben. Kitap okuycam insallah heyecanli biseydurde uykum gelmez
Çok geçmiş olsun canım. Dolven pedifen aynı zaten. İnşallah biran önce iyileşir gökçecik. Size tatil yaramadı

@Akaibu geçmiş olsun sen bi an önce eve dön bu tatil iyi gelmedi size eşini de olmadı çemkir dursun biraz

Yok artık küçük demişlerdi de o kadarını bilmiyodum bazı insanların para için yapmıcağı şey yok bi kere daha anladık

İki aylık değil canım 2 yaşında vardır sen mi yanlış yazdın acaba ama öyle bile olsa bırakmam yani :)

canım çok geçmiş olsun inşallah düşmüştür ateşi. dolvenle calpol olur diye biliyorum ben amaç zaten parasetamolle ibuprofen dönüştürmek

yok canım ben igden baktım o kdr küçük değil sanırım 1 buçuk fln hoş tabi yine de o kdr süre görmemek için oldukça küçük ben mirayı iş dönüşüne kdr deli gibi özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…