ne guzel bulunca guzel oluyor bulamayinca da sinir oluyor insan colinse de baktim bulamadim esim illa mustang a bakalim dedi iyiki bakmisiz ayrica tesekkur ederim sende gule gule giyinGüle güle giy canım. Bende geçen gün aradığım renkte kot pantolonu Colinste buldum. Öyle ki cuk diye oturdu üstüme :)
öykü de 19.30 itibariyle sızdı ve hala uyuyo12 de uyusn diye ugrastm agladi besikten tirmanip cikip yanma geldi smdi yanmda otrurken uyuya kaldi bn smdi napiym bu kizi
beraber gidelim günü birlik sabah gider akşam döneriz :)sagolun kizlar iyi denk geldi benden cok esim ve cocuklar sevindi:)) kac aydir ariyorum biktilar bendenpufpuff birazcik fazlam ve gobegim var rejimdeyim ama birgun sana misafir olup rejimi bozcam masan harika gorunuyor ellerine saglik canim
İkisi de güzelmiş :) birinci daha değişik giib ama ikinci klasikKızlar sizce hangisi. :)
Ben ikiside sevdim ama birini alicam işyerinde iki ye iki oldu puanlamaİkisi de güzelmiş :) birinci daha değişik giib ama ikinci klasik
Olur canimöykü de 19.30 itibariyle sızdı ve hala uyuyo
beraber gidelim günü birlik sabah gider akşam döneriz :)
birincisi sanki canim ikiside guzelKızlar sizce hangisi. :)
Kesinlikle birincisiKızlar sizce hangisi. :)
Bende her daim ama kimse yansıtmıyosa veya yaşamıyosa ben gayet kendi kendime yaşarım
pufpuff birazcik fazlam ve gobegim var rejimdeyim ama birgun sana misafir olup rejimi bozcam masan harika gorunuyor ellerine saglik canim
beraber gidelim günü birlik sabah gider akşam döneriz :)
Olur canimpufpuff musaitmisin sana geliyoruz:))
Benim kot bedenim 26
kaç bebe kaç anne hakkımız var ona göre toplaşalım :)Aaaaay o kadar sevinirim ki..Çok ama çok mutlu olurum yaa..Düşüncesi bile heyecanlandırdı beni,size daha bile güzel masa hazırlarım..Zevkle
Bende en yakın en müsait Zaman'da sendeyim ki sırf o masaların için aylarca diyet yaptımAaaaay o kadar sevinirim ki..Çok ama çok mutlu olurum yaa..Düşüncesi bile heyecanlandırdı beni,size daha bile güzel masa hazırlarım..Zevkle
Seni hiç saymıyorum bile
Bnce ikincisi :)Kızlar sizce hangisi. :)
olmazmiii... Ama bliyorm sana cktm :)
Canim ya çok tatlisinAaaaay o kadar sevinirim ki..Çok ama çok mutlu olurum yaa..Düşüncesi bile heyecanlandırdı beni,size daha bile güzel masa hazırlarım..Zevkl
Seni hiç saymıyorum bile
O...puu. Hayatta bir kadına böyle küfür edeceğim aklıma gelmezdi amaBeratcanin katili annesiymis
KesinlesmismiBeratcanin katili annesiymis
Az bileO...puu. Hayatta bir kadına böyle küfür edeceğim aklıma gelmezdi ama
son haber bu soktayim bir anne evladina kiyabilirmiKesinlesmismi
Ben az önce anne serbest bırakıldı diye okudum alla alla zaten serbest bırakılsa bile bu olayın suçlusu annesi söyleyecek söz bulamıyorum insan evladına nasıl kıyar yazıklar olsun anne falan değil olamaz boyleleri iğrenç yaratıkson haber bu soktayim bir anne evladina kiyabilirmituglerm diken diken oldu duydugmda snirlerm bozuldu allah belasni versn ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?