2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güle güle giy canım. Bende geçen gün aradığım renkte kot pantolonu Colinste buldum. Öyle ki cuk diye oturdu üstüme :)
ne guzel bulunca guzel oluyor bulamayinca da sinir oluyor insan colinse de baktim bulamadim esim illa mustang a bakalim dedi iyiki bakmisiz ayrica tesekkur ederim sende gule gule giyin

12 de uyusn diye ugrastm agladi besikten tirmanip cikip yanma geldi smdi yanmda otrurken uyuya kaldi bn smdi napiym bu kizi
öykü de 19.30 itibariyle sızdı ve hala uyuyo

beraber gidelim günü birlik sabah gider akşam döneriz :)

Kızlar sizce hangisi. :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-28-20-19-27.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2016-03-28-20-18-24.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 72
pufpuff birazcik fazlam ve gobegim var rejimdeyim ama birgun sana misafir olup rejimi bozcam masan harika gorunuyor ellerine saglik canim

beraber gidelim günü birlik sabah gider akşam döneriz :)

Olur canim pufpuff musaitmisin sana geliyoruz:))

Aaaaay o kadar sevinirim ki..Çok ama çok mutlu olurum yaa..Düşüncesi bile heyecanlandırdı beni,size daha bile güzel masa hazırlarım..Zevkle

Benim kot bedenim 26

Seni hiç saymıyorum bile

Azad resmen su kuşu oldu. Babası işten gelir gelmez üstünü başını çekiştiriyor dıkat (çıkart) diye :) her gün küvetini doldurup köpürtüp oyuncaklarıyla yarım saat keyif yapmak alışkanlık oldu. Ben hızlıca yıkayıp çıkarırdım, babası keyif yaptıra yaptıra oyuna çevirdi şimdi her akşam istiyor

son haber bu soktayim bir anne evladina kiyabilirmi tuglerm diken diken oldu duydugmda snirlerm bozuldu allah belasni versn ne diyim
Ben az önce anne serbest bırakıldı diye okudum alla alla zaten serbest bırakılsa bile bu olayın suçlusu annesi söyleyecek söz bulamıyorum insan evladına nasıl kıyar yazıklar olsun anne falan değil olamaz boyleleri iğrenç yaratık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…