2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar 22 nisan da bim e 3 tekerlekli bisiklet legolar pepeli oyun bloklari oyuncak bebek falan geliyormus internette gordum katalogu ama net gorunmedi nasil oldugunu pek anlayamadim unutmazsam lego ve oyun bloguna bakcam gelince
Ayni hafta a101 de komple oyuncak canim:) ona da bakin.

Kizlar 22 nisan da bim e 3 tekerlekli bisiklet legolar pepeli oyun bloklari oyuncak bebek falan geliyormus internette gordum katalogu ama net gorunmedi nasil oldugunu pek anlayamadim unutmazsam lego ve oyun bloguna bakcam gelince
Pepenin evi legosu gecen sene de gelmisti. Buyuk parcaliydi diye hatirliyorum bizim cocuklar rahat yapar sanki. Bende unutmam insallah bakayim

Pepenin evi legosu gecen sene de gelmisti. Buyuk parcaliydi diye hatirliyorum bizim cocuklar rahat yapar sanki. Bende unutmam insallah bakayim
bende onu gozume kestirdim begenirsem alirim
Ayni hafta a101 de komple oyuncak canim:) ona da bakin.
oylemi 23 nisan oldugu icin sanirim oyuncaklara agirlik vermisler orayada bakarim canim

Kizlar birkac hafta once firinda tavuk yapiyordum ece kokuyo dedi ondan sonra hemen hemen herseyi koklayip kokuyo diyor bugun salataliga balik yaptim ona omlete herseye kokuyo dedi sanki biraz fazla kokluyor sizinkilerde boyle yapiyormu insallah benim gibi hassas olmaz kokulara karsi

Akif dolabı açtı sütü gördü istedi bende 1 bardak verdim.mama sandalyesine oturttum lıkır lıkır içti.sonra dedim ki aferi memeyi içtin.2 saat sonra bardak aldı meme dedi başta anlamadım tabi emzirmek için oturdum kafayı salladı mutfağa götürdü beni dolaptan sütü çıkardı meme koy anne dedi önce sütü koydum yine biraz ,birazda şakadan meme koydum yine içti.azöncede uyuturken meme sordu yine bitti artık dedim.istekli emmek istemedi ben emzirdim saçımı da yola yola uyudu....
Galiba memeyi bu şekilde bıraktırabilirim ama ya ben....ben hazır deilim çünkü mastit oluyorum hemen.

Yaz yağmuru büyük oğlanın ödevine öğretmeni bişi demiş mi

Masallah Akife canim birde süt iciyormu yoksa yenimi icmeye basladi Ece de yogurt mayaladigim acik sutu seviyor balli veriyorum ama hergun degil babasida sadece acik sutu seviyor ve ecenin damak zevki babasina cok benziyor bu dikkatimi cekti ikiside ayni seyleri cok seviyor bugun baba kiz bir kase antep fistigi yemisler birde babasi acip verdikce babam deyip sariliyor babasina bu arada konuyuda sutten buraya getirdim:)))

Kızlar saat 17.00 yedim en son bidaha acıkmam sandım.tabi midemden sesler geliyo du meyvelerle geçiştireyim dedim olmadı.çay demledim yanında 2 parça büskivi yedim gene olmadı.kendime bol kaşarlı tost yaptım kalan çayı ısıttım tostum bitmek üzere bende pişman olmaya başladım bileev ahalisi uyuyor eşim görürse bu saatte yediğimi kıyameti koparır.zatende sesi geliyo bi bakim ona

Yaz yağmuru büyük oğlanın ödevine öğretmeni bişi demiş mi
Canim bizim sinifi ikiye bolmusler o derse iki ayri ogretmen giriyor diger ogretmen dun cocuklara kizarken masaya elini vurmus eli kirilmis sanirim birseyler olmus nasil vurduysa artik bizim ogretmende not vermemis bu hafta haftaya verecekmis o yuzden odeve bakmis bu olan birsey zaten demis gelistir biraz daha demis nasil gelistircez bilmiyorum onu bile zor yaptik ogluma kizmamis ama baska cocuklara kizmis

Canim apriori zayiflama topigi acti sende oraya gel birkac arkadas orada yediklerimizi yaziyoruz haftada birgun tarti yapiyoruz ben gerci son gunlerde saldim haftaya tekrar baslayacagim kacagim bugunlerde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…