Günaydın...Herkese Günaydın:)
Sevindim cnm.davayı da kazanırsınız inşKızlar bize çarpan ve gelip bir özür dileme ve geçmiş olsun deme zahmetinde bulunmayan adama 7 ay hapis cezası vermiş hakim. Arabada küçük Çocuk olduğu için paraya da çevirmemis ertelememiste. Direk tutuklayip cezaevine göndermişler. Mahkeme %100 adamı kusurlu bulmuş ama gerizekalı trafik polisinin yanlış tuttuğu tutanak yüzünden masrafların yarısını biz odemistik. Şimdi onun için sigortaya dava açıcaz.
Sanırım öyle oldu cnm.fazla duygusalım.ama bu gece hep emdi kiçocuk bırakacak anası yapışmış yakasına bu da bi alemmemeyi bırakınca mastitten de kurtulursun şekerim bırak gitsin son mastitini yaşa ve vedalaşın memişle lahana haşlar koyarsın zencefil içersin sütün kesilir gider ılık duşta masaj yaparsın az az sağarsın
bizde var pedala ayağı uzanıyo da çevirirken kaçıyo pedal belki yazın sonlarına doğru.bizede bi 5cm uzamak lazımo bimdeki 3 tekerlekliyi bizim çocuklar kullanabilir mi kızlar pedal çevirebilirler mi bu yaz ne dersiniz
Ada'ma da tazminat davası açıp aracına tedbir koydurunKızlar bize çarpan ve gelip bir özür dileme ve geçmiş olsun deme zahmetinde bulunmayan adama 7 ay hapis cezası vermiş hakim. Arabada küçük Çocuk olduğu için paraya da çevirmemis ertelememiste. Direk tutuklayip cezaevine göndermişler. Mahkeme %100 adamı kusurlu bulmuş ama gerizekalı trafik polisinin yanlış tuttuğu tutanak yüzünden masrafların yarısını biz odemistik. Şimdi onun için sigortaya dava açıcaz.
Bende anlamadim ki
Çok geçmiş olsun ya toparlar umarım hemendün gece miranın ateşi çıktı ilaç verdim kustu suya soktum üstünü soydum zar zor yarım kaşık calpol verdim 3-5 arası hiç uyumadık şimdi hafif varmış ateşi burnu tıkalı ne oldu birden kuzuma ya
benim her zamanki halim. Boşver ya bir daha mı gelicez bu dünyaya afiyet olsunKızlar saat 17.00 yedim en son bidaha acıkmam sandım.tabi midemden sesler geliyo du meyvelerle geçiştireyim dedim olmadı.çay demledim yanında 2 parça büskivi yedim gene olmadı.kendime bol kaşarlı tost yaptım kalan çayı ısıttım tostum bitmek üzere bende pişman olmaya başladım bileev ahalisi uyuyor eşim görürse bu saatte yediğimi kıyameti koparır.zatende sesi geliyo bi bakim ona
Gecmis olsun canim. Cabuk atlatir insallahdün gece miranın ateşi çıktı ilaç verdim kustu suya soktum üstünü soydum zar zor yarım kaşık calpol verdim 3-5 arası hiç uyumadık şimdi hafif varmış ateşi burnu tıkalı ne oldu birden kuzuma ya
avukatımızda bahsetmişti bundan ama araç eşinin üzerineymiş gene de yapılıyor sanırım. açıkcası avukat ile eşim muhattap olduğu için tam hatırlayamadım :/Ada'ma da tazminat davası açıp aracına tedbir koydurun
geçmiş olsun canım. inşallah çıkmaz bi daha ateşi.dün gece miranın ateşi çıktı ilaç verdim kustu suya soktum üstünü soydum zar zor yarım kaşık calpol verdim 3-5 arası hiç uyumadık şimdi hafif varmış ateşi burnu tıkalı ne oldu birden kuzuma ya
Çok geçmiş olsun ya toparlar umarım hemen
Gecmis olsun canim. Cabuk atlatir insallah
geçmiş olsun canım. inşallah çıkmaz bi daha ateşi.
Çok geçmiş olsun Can'ım çabucak atlatsındün gece miranın ateşi çıktı ilaç verdim kustu suya soktum üstünü soydum zar zor yarım kaşık calpol verdim 3-5 arası hiç uyumadık şimdi hafif varmış ateşi burnu tıkalı ne oldu birden kuzuma ya
Eeee can sın yaBende anlamadim ki
Gecenin bi saati ugrastim duzeltmek icin sekerim, goz ardi eder miyim seni hic
İlerlemeden atlatırsınız inşallah..geçmiş olsun cnmdün gece miranın ateşi çıktı ilaç verdim kustu suya soktum üstünü soydum zar zor yarım kaşık calpol verdim 3-5 arası hiç uyumadık şimdi hafif varmış ateşi burnu tıkalı ne oldu birden kuzuma ya
bayılıyorum sen kafalarabenim her zamanki halim. Boşver ya bir daha mı gelicez bu dünyaya afiyet olsun
Çok geçmiş olsun Can'ım çabucak atlatsın
Eeee can sın ya
İlerlemeden atlatırsınız inşallah..geçmiş olsun cnm
bayılıyorum sen kafalara
sağol canımGeçmiş olsun @minnakkartal kuzun cabucak iyilesir
Fatih daha kısa maalesef bi de erkek olcak pehhBizde aynisindan var. Gokce kullanamiyo. Pedal ileri gittiginde ayaginin ucu degiyo sadece. Suan 89 cm boyu. Belki daha uzunlarsa olabilir. Ama yinede zorlanacaklarini dusunuyorum. Gokce oturmayip ayaga kalkiyo. Yuruyerek goturuyo bisikleti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?