2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
emdiği için vrmemiştim sade olarak.bugün denedim ve sevdi.çok mutlu oldum süte alıştıramam diye korkuyodum.bu şekilde memeden kesebilirim.ece çok tatlı ya babaya nazını iyi geçiriyo:)

diğer öğretmen masaya vurup elini mi kırmışsizin öğretmen de ne istediğini bilmiyo heralde canım.yok yav ne yapsanız beğendirrmezsiniz bence pek uğraşmayın.diğer öğretmenede geçmiş ola

Ecenin bezi bitti bugün eşime bez al dedim akşam almış getirdi +4 almış normalde 5 numara kullanıyoruz eşime yanlış almissin 5 alacaktim dedim Yoo biz +4 alıyoruz dedi yapma 5 dedim inanmadı gittim eski paketi getirp gösterdim alla alla ben niye yanlış aldimki dedi yine akşam telde konuştuk ekmek var evde alma dedim ekmek almış neden ekmek aldın vardı alma dedim ya dedim sen bana bir tane ekmek al demedinmi dedi tuhaf adam sonra da Ecenin niloyali puzzlena bastı yanlışlıkla hafif kırıldı canim sen en iyisi bir an önce yat gününde değilsin dedim ama tüm bunların sebebi fb gs derbi maçı adamın aklı başında değildi zaten moralide bozuktu Ecede puzzle bakıp bakıp baba kırdı dedi:))

Evet canım masaya vururken elini kırmış elini hissetmiyormus bende şaşırdım ama o da çok sinirliymis biz binaların cephesi cam oluyor ya o camdan hazırladık mıknatıslarla cami aynı anda temizleme şeklinde yaptık şimdi onu nasıl gelistiririz bilmiyorum aklıma birşey gelmiyor Abim ve kardesimin eşi bu konularda iyiler onlara sorcaz ne yapabiliriz diye esimde yaptık işte hiç ugrasmayin yapamazsınız diyor

Ayy cokk cook tesekkur ederim cook iyi oldu haber verdigin. Nasil ogrendin
esim soyledi canim banada. 12 den sonra her iki saatte birmis heralde. Pazar gunude varmis. Tam ajlamadim ne oldugunu bakamadimda firsar bulup esim okumus.
Bende gotureyim diyorum insallah

Ay masallah sutu sevmesi buyuk avantaj. Boyle kolayca. Birakabilirsin brlki cidden
bende gecen gun esimden su istedim ekmek almis gelmis. Evde 6 tane ekmek var 2 kisi nasil yiyeceksek

Ne psikopat insanlar var :/ nasıl Vurduya elini ohhhhh iyi olmuş valla.

Kızlar bize çarpan ve gelip bir özür dileme ve geçmiş olsun deme zahmetinde bulunmayan adama 7 ay hapis cezası vermiş hakim. Arabada küçük Çocuk olduğu için paraya da çevirmemis ertelememiste. Direk tutuklayip cezaevine göndermişler. Mahkeme %100 adamı kusurlu bulmuş ama gerizekalı trafik polisinin yanlış tuttuğu tutanak yüzünden masrafların yarısını biz odemistik. Şimdi onun için sigortaya dava açıcaz.

Cok guzel haber. Gozunuz aydin. İnsallah ders olur da bir daha yapmaz.

Hahahahah aay çok güldüm kızz Allah iyiliğinizi vere bu arada biz 1-2 haftadır artık bez 6 no kullanıyoruz..

çocuk bırakacak anası yapışmış yakasına bu da bi alemmemeyi bırakınca mastitten de kurtulursun şekerim bırak gitsin son mastitini yaşa ve vedalaşın memişlelahana haşlar koyarsın zencefil içersin sütün kesilir gider ılık duşta masaj yaparsın az az sağarsın

o bimdeki 3 tekerlekliyi bizim çocuklar kullanabilir mi kızlar pedal çevirebilirler mi bu yaz ne dersiniz

o bimdeki 3 tekerlekliyi bizim çocuklar kullanabilir mi kızlar pedal çevirebilirler mi bu yaz ne dersiniz
Bizde aynisindan var. Gokce kullanamiyo. Pedal ileri gittiginde ayaginin ucu degiyo sadece. Suan 89 cm boyu. Belki daha uzunlarsa olabilir. Ama yinede zorlanacaklarini dusunuyorum. Gokce oturmayip ayaga kalkiyo. Yuruyerek goturuyo bisikleti :)

Hahahahah aay çok güldüm kızz Allah iyiliğinizi vere bu arada biz 1-2 haftadır artık bez 6 no kullanıyoruz..
6 no cok buyuk olmuyo mu canim ya? Hiranin bezi 6 no bazen kardesine baglamak zorunda kaliyorum onden arkadan katlamama ragmen buyuk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…