Aynen oyle canim keskin sirke kupune zarar kendine zarar vermis ne kadar sinirli ve hizli vurduysa artikNe psikopat insanlar var :/ nasıl Vurduya elini ohhhhh iyi olmuş valla.
Sevindim canim adalet yerini bulsun insan cani ucuz olmamali insallah yaptiginiz masraflarida alirsinizKızlar bize çarpan ve gelip bir özür dileme ve geçmiş olsun deme zahmetinde bulunmayan adama 7 ay hapis cezası vermiş hakim. Arabada küçük Çocuk olduğu için paraya da çevirmemis ertelememiste. Direk tutuklayip cezaevine göndermişler. Mahkeme %100 adamı kusurlu bulmuş ama gerizekalı trafik polisinin yanlış tuttuğu tutanak yüzünden masrafların yarısını biz odemistik. Şimdi onun için sigortaya dava açıcaz.
Bence daha suremezler ben ogluma almistim 2 yasinda surememisti daha sonralari surmeye basladi ayaklari yetismez yetissede pedali cevirmek icin biraz guc gerekiyor onu hemen yapamiyorlar canim gerci her cocuk ayni degildir belki ama bizde boyle olduo bimdeki 3 tekerlekliyi bizim çocuklar kullanabilir mi kızlar pedal çevirebilirler mi bu yaz ne dersiniz
Ayy ben aynisini
gecmis olsun canim cabuk atlatir insallah Miradün gece miranın ateşi çıktı ilaç verdim kustu suya soktum üstünü soydum zar zor yarım kaşık calpol verdim 3-5 arası hiç uyumadık şimdi hafif varmış ateşi burnu tıkalı ne oldu birden kuzuma ya
Ben iki kere başvurdum ses seda yokKızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)
sağol canımGeçmiş olsun canım.. @minnakkartal
yok yahu neden olasın bence dene şansınıKızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)
Aynen oyle canim keskin sirke kupune zarar kendine zarar vermis ne kadar sinirli ve hizli vurduysa artik
Sevindim canim adalet yerini bulsun insan cani ucuz olmamali insallah yaptiginiz masraflarida alirsiniz
Bence daha suremezler ben ogluma almistim 2 yasinda surememisti daha sonralari surmeye basladi ayaklari yetismez yetissede pedali cevirmek icin biraz guc gerekiyor onu hemen yapamiyorlar canim gerci her cocuk ayni degildir belki ama bizde boyle oldu
Ayy ben aynisiniisimdeyimgucumdeyim e yapmistim hic haberim yoktu bende yazmiyor diye dusunuyordum sonra bir yorumunu bir arkadas alinti yapinca fark ettim meger yaziyormus ben goz ardi etmisim:)
gecmis olsun canim cabuk atlatir insallah Mira
Ayh teşekkür ederim tecrübeli birinden duymak iyi oldu akülü araba alıyım iyisimi ben direksiyon meraklısı zaten bu sıpaAynen oyle canim keskin sirke kupune zarar kendine zarar vermis ne kadar sinirli ve hizli vurduysa artik
Sevindim canim adalet yerini bulsun insan cani ucuz olmamali insallah yaptiginiz masraflarida alirsiniz
Bence daha suremezler ben ogluma almistim 2 yasinda surememisti daha sonralari surmeye basladi ayaklari yetismez yetissede pedali cevirmek icin biraz guc gerekiyor onu hemen yapamiyorlar canim gerci her cocuk ayni degildir belki ama bizde boyle oldu
Ayy ben aynisiniisimdeyimgucumdeyim e yapmistim hic haberim yoktu bende yazmiyor diye dusunuyordum sonra bir yorumunu bir arkadas alinti yapinca fark ettim meger yaziyormus ben goz ardi etmisim:)
gecmis olsun canim cabuk atlatir insallah Mira
Aa ciddi mi. Hayatina heyecan kat git bence :)Kızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)
rica ederim canim:)Ayh teşekkür ederim tecrübeli birinden duymak iyi oldu akülü araba alıyım iyisimi ben direksiyon meraklısı zaten bu sıpa
Ooo 6 ekmek cokmus bende ekmegi cok almak istemiyorum kalmasin diye bazen az az kaliyor komsu var tavuklari var o aliyor ekmekleri cok bayatlayinca ona veriyoruzesim soyledi canim banada. 12 den sonra her iki saatte birmis heralde. Pazar gunude varmis. Tam ajlamadim ne oldugunu bakamadimda firsar bulup esim okumus.
Bende gotureyim diyorum insallah
Ay masallah sutu sevmesi buyuk avantaj. Boyle kolayca. Birakabilirsin brlki cidden
bende gecen gun esimden su istedim ekmek almis gelmis. Evde 6 tane ekmek var 2 kisi nasil yiyeceksek
Aynen bende cok ekmek olunca sinir oluruyorum. Hep diyorum iki ekmek al diye 3 aliyo. Biterse ac kalir misiz. Hic bisey yoksa makarna yapar yerim alma diyorum yine aliyo. O bayatlar bosa gitmesin diye ikide bir ekmek kizartip tost yapiyorum. Havalar isininca kendim gidiyorum allahtanOoo 6 ekmek cokmus bende ekmegi cok almak istemiyorum kalmasin diye bazen az az kaliyor komsu var tavuklari var o aliyor ekmekleri cok bayatlayinca ona veriyoruz
teşekkürler canım@minnakkartal çok geçmş olsun canım mevsim geçişi çok normal üzme tatlı canını
canim ekmekleri robottan gecirip ser 1 gun dursun kurur kavanoza koy kofte yapinca icine katarsinAynen bende cok ekmek olunca sinir oluruyorum. Hep diyorum iki ekmek al diye 3 aliyo. Biterse ac kalir misiz. Hic bisey yoksa makarna yapar yerim alma diyorum yine aliyo. O bayatlar bosa gitmesin diye ikide bir ekmek kizartip tost yapiyorum. Havalar isininca kendim gidiyorum allahtan
Kucuk parca bolukleride o sekilde yapiyorum. Suan halihazirda 2 koca kavanoz var elimde. Kofteye de oyle boca edilmiyo ki. Bi sene yeter bunlar bana. Arada borekleri tavugu falanda buluyorum. Ama bitiremiyorum yinede. Ben pek yemege duskun degilim zaten. Esimde bi tek aksam yemegi yer 3 ekmek coook fazla oluyo bizim icin.canim ekmekleri robottan gecirip ser 1 gun dursun kurur kavanoza koy kofte yapinca icine katarsin
Canim ozaman bayatlamadan buzluga koy istersen ekmegin bitince ordan cikarir yersin hic bisi olmuyo yoksa 6 ekmek ye ye bitmezKucuk parca bolukleride o sekilde yapiyorum. Suan halihazirda 2 koca kavanoz var elimde. Kofteye de oyle boca edilmiyo ki. Bi sene yeter bunlar bana. Arada borekleri tavugu falanda buluyorum. Ama bitiremiyorum yinede. Ben pek yemege duskun degilim zaten. Esimde bi tek aksam yemegi yer 3 ekmek coook fazla oluyo bizim icin.
Allahtan havalar sicakken ben aliyorum. Yoksa yazinda ayni seyle ugrascaktim buyuk ihtimalle.
3 senedir alistiramadim. Ne aliyosa fazla fazla alir. Bisry demeye korkuyorum. İkisini koydum ama fazlasi sigmadi. Digerlerinide alta koydum artik gittigi yere kadar. Tost yapayim aksam yemegine de gorsunCanim ozaman bayatlamadan buzluga koy istersen ekmegin bitince ordan cikarir yersin hic bisi olmuyo yoksa 6 ekmek ye ye bitmez
sağol canım size de geçmiş olsun@minnakkartal canim cok gecmis olsun bizde 1 haftadir griple ugrasiyoruz daha gecmedi anlayamadim bende azcik ruzgar esse hasta oluyorlar mevsim degisimi ya ondan herhalde
Yeni gördüm cnm alıntını:)daha sonra yine dene istersen.zaten aklımda hep önce süte alıştırmak vardı.tutturabilirim umarım.şimdilik bi başlangıçBlackkcat senin yontemi bi deneyeyim dedim. Bardaga gogsumu sika sika biraz sut sagdim gokcenin gozunun onunde. Bak meme falan dedim. Caktirmadan birazda sut ekledim ustune. Memeegg diye elime vurdu haliya dokuldu
Cok buyuk bi firsat var elinde kacirma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?