2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne psikopat insanlar var :/ nasıl Vurduya elini ohhhhh iyi olmuş valla.
Aynen oyle canim keskin sirke kupune zarar kendine zarar vermis ne kadar sinirli ve hizli vurduysa artik
Sevindim canim adalet yerini bulsun insan cani ucuz olmamali insallah yaptiginiz masraflarida alirsiniz
o bimdeki 3 tekerlekliyi bizim çocuklar kullanabilir mi kızlar pedal çevirebilirler mi bu yaz ne dersiniz
Bence daha suremezler ben ogluma almistim 2 yasinda surememisti daha sonralari surmeye basladi ayaklari yetismez yetissede pedali cevirmek icin biraz guc gerekiyor onu hemen yapamiyorlar canim gerci her cocuk ayni degildir belki ama bizde boyle oldu
@cann10 cann ım beni nasıl gözardı edersinneyse ki düzeltmişsin
Ayy ben aynisini isimdeyimgucumdeyim e yapmistim hic haberim yoktu bende yazmiyor diye dusunuyordum sonra bir yorumunu bir arkadas alinti yapinca fark ettim meger yaziyormus ben goz ardi etmisim:)
gecmis olsun canim cabuk atlatir insallah Mira

Kızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)
Ben iki kere başvurdum ses seda yokrezil olmaktan korkma bence nolcak ki kazandığını düşün şöyle 15-30 bin üff ne acayip katıl da izleyek

sağol canım

Kızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)
yok yahu neden olasın bence dene şansını

teşekkürler canım

Ayh teşekkür ederim tecrübeli birinden duymak iyi oldu akülü araba alıyım iyisimi ben direksiyon meraklısı zaten bu sıpa

Ooo 6 ekmek cokmus bende ekmegi cok almak istemiyorum kalmasin diye bazen az az kaliyor komsu var tavuklari var o aliyor ekmekleri cok bayatlayinca ona veriyoruz

Ooo 6 ekmek cokmus bende ekmegi cok almak istemiyorum kalmasin diye bazen az az kaliyor komsu var tavuklari var o aliyor ekmekleri cok bayatlayinca ona veriyoruz
Aynen bende cok ekmek olunca sinir oluruyorum. Hep diyorum iki ekmek al diye 3 aliyo. Biterse ac kalir misiz. Hic bisey yoksa makarna yapar yerim alma diyorum yine aliyo. O bayatlar bosa gitmesin diye ikide bir ekmek kizartip tost yapiyorum. Havalar isininca kendim gidiyorum allahtan

canim ekmekleri robottan gecirip ser 1 gun dursun kurur kavanoza koy kofte yapinca icine katarsin

@minnakkartal canim cok gecmis olsun bizde 1 haftadir griple ugrasiyoruz daha gecmedi anlayamadim bende azcik ruzgar esse hasta oluyorlar mevsim degisimi ya ondan herhalde

canim ekmekleri robottan gecirip ser 1 gun dursun kurur kavanoza koy kofte yapinca icine katarsin
Kucuk parca bolukleride o sekilde yapiyorum. Suan halihazirda 2 koca kavanoz var elimde. Kofteye de oyle boca edilmiyo ki. Bi sene yeter bunlar bana. Arada borekleri tavugu falanda buluyorum. Ama bitiremiyorum yinede. Ben pek yemege duskun degilim zaten. Esimde bi tek aksam yemegi yer 3 ekmek coook fazla oluyo bizim icin.
Allahtan havalar sicakken ben aliyorum. Yoksa yazinda ayni seyle ugrascaktim buyuk ihtimalle.

Canim ozaman bayatlamadan buzluga koy istersen ekmegin bitince ordan cikarir yersin hic bisi olmuyo yoksa 6 ekmek ye ye bitmez

Canim ozaman bayatlamadan buzluga koy istersen ekmegin bitince ordan cikarir yersin hic bisi olmuyo yoksa 6 ekmek ye ye bitmez
3 senedir alistiramadim. Ne aliyosa fazla fazla alir. Bisry demeye korkuyorum. İkisini koydum ama fazlasi sigmadi. Digerlerinide alta koydum artik gittigi yere kadar. Tost yapayim aksam yemegine de gorsun

Yeni gördüm cnm alıntını:)daha sonra yine dene istersen.zaten aklımda hep önce süte alıştırmak vardı.tutturabilirim umarım.şimdilik bi başlangıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…