2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal canim cok gecmis olsun bizde 1 haftadir griple ugrasiyoruz daha gecmedi anlayamadim bende azcik ruzgar esse hasta oluyorlar mevsim degisimi ya ondan herhalde
Sizede geçmiş olsun cnm.bağışıklığı için ilaç kullandın mı hiç.yada alerjik de olabilir mi ki.

Bende mayista emzirmeyi biraktirayim diyorum ama kizim emdikten sonra immmm cok güzel diyo nasil ayircam bilmiyorum daha dogrusu bende hazirmiyim emin degilim.
Sorma canim ya bazen cok bunaliyorum 5 dk da bir emmek istiyor koltuga oturamiyorum otirdugum an kucagima gelip meme diyor ama aksam istedi memeyi ben acarken alkis yapip gulmeye basladi nasil sevindi bende kiyamiyorum hic
Kizim hasta havalarda soguk diye 1 haftadir parka gidemiyoruz camdan park gorunuyor ordan bana gosterip kustum diye ellerini bagliyor bi iyilesseydide bol bol oynasaydik
gecmis olsun canim cabuk iyilesir insallah gidersiniz yine

Kullanmadim canim dr grip dedi bugun tam 1 hafta oldu burun akintisi tikanikligi gecmedi olmazsa yarin yine dr a goturucem Sagol canim
Grip gec atlatiliyo canim biz 2 hafta ugrastik neredeyse. Burun akintisiyla. Bir tulur gecmemisti bizimde

Ogluma banyo yaptirdim.az once. Her banyodan sonra oturup aglayasim geliyo yaa kemikleri sayiliyo rsmen ( 10.5 kilo yeni oldu
Yese de almiyo yemese de..

Neyse saglikli olmasina sukredip kendimi teskin edeyim ben
Uzulme canim 10.5 da iyi cok zayif degil ecede aylardir dogru duzgun kilo almiyor birde son gunlerde herkes aaa nasil kiloluydu zayifladi deyince bir tuhaf oluyorum ama drumuz bebekken cok iyi kilosu persentilde ust sinirin ustunde ama boyle devam etmeyecek bir sure sonra yavaslayacak normal sinirda olacak senin kilonda bir genc kiz olacak demisti bende hep bunu disunuyorum ece bana benzeyecek kilosu normal diye dusunuyorum dedigin saglikli olsunlar da onemli olan o

Ogluma banyo yaptirdim.az once. Her banyodan sonra oturup aglayasim geliyo yaa kemikleri sayiliyo rsmen ( 10.5 kilo yeni oldu

Bende uzuluyorum ya en son 90 cm 12 kiloydu vermistir almamistir, kemikleri sayiliyo dedigin gibi. Eski istahli bebekten eser yok iki lokma ya yer ya yemez sonra ogurup tukurmeye basliyo

Grip gec atlatiliyo canim biz 2 hafta ugrastik neredeyse. Burun akintisiyla. Bir tulur gecmemisti bizimde
Aaa oylemi canim bizede aferin verdi kullandik bugün son ilac gunumuz keygi yerinde ama butnu surekli tıkanıyor surekli cekmek zorunda kaliyoruz ve cok agliyor inşallah atlatiriz biran once

Kizlar bu annem alem valla gecen hafta dogalgaz baglatti evine balkonu temizliyormus hani patlatilan naylonlar var ya koruma amacli yeni esyalari sariyorlar onlar balkondaymis annem toplarken karsi komsusunun kiracisi anneme seslenmis teyze teyze onlar lazimmi sana diye annem bana anlatiyor bana teyze dedi torunlari var kadinin icimden kuculde cebime gir dedim dedi annemde lazim demis vermemis teyze dedi diye vermedim abla falan deseydi vercektim dedi ayy esimle öldük gülmekten

Aaa oylemi canim bizede aferin verdi kullandik bugün son ilac gunumuz keygi yerinde ama butnu surekli tıkanıyor surekli cekmek zorunda kaliyoruz ve cok agliyor inşallah atlatiriz biran once
bize de aferin vermislerdi. Dokuntuler cikinca gittigimizde burun akintisi gecmedi dedim. O uzun surebilir normal dedi. Ayni anda bende grip olmustum. İlac icmeyince benim burun akintim daha da uzun surdu hatta.
Cocuklarin burnunu temizlemekte resmen iki tarafa da iskence

Aynen canim ya acayip agliyor zaten nefesimde yetmiyor zor cekiyorum cok uzuluyorum ama mecburen temizliyorum sagol canim olmadi p.tesiye kadar bekleyeyim

@yaz yagmuru @cann10
Sagolun kizlar.10.5. 1 yas persentilinde nerdeyse ama elimden bisey gelmiyo iste. Umarim emzirme bittikten sonra birazcik toparlar
şu topik de en çok ben söylendim bu konuyla ilgili sanırım ama gerçekten eskisi gibi değilim takılmıyorum ve bu takılmamalarım miranın kusmalarını %80 azalttı
yemiyo iştahsız kabul ettim alsa kilo güzel olur ama almıyo canı sağolsun keyfi yerinde mutlu bir bebek olsun

Burun temizlemek bizde de iskence kizlar aspiratorle cekerken duruyor ama fizyoljik yaparken kiyamet kopuyor onceden emzirirken yapiyordum simdi izin vermiyor esim tutuyor ben yapiyorum ama cok agliyor temizlemesem balgam yapiyor yada bogaz kulak enfeksiyonuna cevirebilir mecbur azicik agliyor

Benim sipa yese de almiyo :) bej de banyolardan sonra bi travma yasayip normal hayata donuyorumYapacak biseyimiz de yok zaten

bu aralar faydalı olan hiç birşeyi yediremiyorum resmen kuru ekmekle duruyor. Yine yemeyecek biliyorum ama iki lokma tıksam ağzına kardır. Teşekkürler bilgi için
Dönemseldir eminim düzelir yemesi.
Aren de hiç yok böyle şeyler. Bişeyi kokladığıgını görmedim daha.
İyi ya alırsınız inş. geri parasınızı. Keşke daha çok ceza alsaydı.
Çook geçmiş olsn cnm.
Kızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)
Ay ne güzel bence hemen gitmelisin :)
Kendi kendine evde dolanip evi supuren supurgeden istiyorum gina geldi ev supurmekten.
@Akaibu Bende viledanın robotu var çok salak bişey :)
M mutube sizede çok geçmiş olsun.

Çıplakken akif te bi deri bi kemik.az da olsa yiyosa ve boyu da iyiyse şükretmek lazım gerçekten.en yakın arkadaşım bile iskeletor oğlum diye seviyo akifi.rahatsız edici çok ama sağlığına hamdolsun.
Bende uzuluyorum ya en son 90 cm 12 kiloydu vermistir almamistir, kemikleri sayiliyo dedigin gibi. Eski istahli bebekten eser yok iki lokma ya yer ya yemez sonra ogurup tukurmeye basliyo
boyu iyi gayet maşallah yemeside düzelir umarım.akifte aylardır aynı kilodaydı bu aralar tartmıyorum.2 hafta daha tartmam heralde.bizimkinin iştah iyi oyüzden kiloyu takmıyorum da kimeleri taktırıyo zorla

Ekmek köftesi yap canım annem çok oldumu yapar :) aynı köfte gibi kıymasız :)

öykü arada tartıya çıkıyo gidiyo kıyafetlerle 11.2 falan çıkıyo çıplak bezsiz düşünemiyorum :) hiç takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…