Sizede geçmiş olsun cnm.bağışıklığı için ilaç kullandın mı hiç.yada alerjik de olabilir mi ki.@minnakkartal canim cok gecmis olsun bizde 1 haftadir griple ugrasiyoruz daha gecmedi anlayamadim bende azcik ruzgar esse hasta oluyorlar mevsim degisimi ya ondan herhalde
Kullanmadim canim dr grip dedi bugun tam 1 hafta oldu burun akintisi tikanikligi gecmedi olmazsa yarin yine dr a goturucem Sagol canimSizede geçmiş olsun cnm.bağışıklığı için ilaç kullandın mı hiç.yada alerjik de olabilir mi ki.
Sorma canim ya bazen cok bunaliyorum 5 dk da bir emmek istiyor koltuga oturamiyorum otirdugum an kucagima gelip meme diyor ama aksam istedi memeyi ben acarken alkis yapip gulmeye basladi nasil sevindi bende kiyamiyorum hicBende mayista emzirmeyi biraktirayim diyorum ama kizim emdikten sonra immmm cok güzel diyo nasil ayircam bilmiyorum daha dogrusu bende hazirmiyim emin degilim.
gecmis olsun canim cabuk iyilesir insallah gidersiniz yineKizim hasta havalarda soguk diye 1 haftadir parka gidemiyoruz camdan park gorunuyor ordan bana gosterip kustum diye ellerini bagliyor bi iyilesseydide bol bol oynasaydik
Grip gec atlatiliyo canim biz 2 hafta ugrastik neredeyse. Burun akintisiyla. Bir tulur gecmemisti bizimdeKullanmadim canim dr grip dedi bugun tam 1 hafta oldu burun akintisi tikanikligi gecmedi olmazsa yarin yine dr a goturucem Sagol canim
Uzulme canim 10.5 da iyi cok zayif degil ecede aylardir dogru duzgun kilo almiyor birde son gunlerde herkes aaa nasil kiloluydu zayifladi deyince bir tuhaf oluyorum ama drumuz bebekken cok iyi kilosu persentilde ust sinirin ustunde ama boyle devam etmeyecek bir sure sonra yavaslayacak normal sinirda olacak senin kilonda bir genc kiz olacak demisti bende hep bunu disunuyorum ece bana benzeyecek kilosu normal diye dusunuyorum dedigin saglikli olsunlar da onemli olan oOgluma banyo yaptirdim.az once. Her banyodan sonra oturup aglayasim geliyo yaa kemikleri sayiliyo rsmen( 10.5 kilo yeni oldu
Yese de almiyo yemese de..
Neyse saglikli olmasina sukredip kendimi teskin edeyim ben
Bende uzuluyorum yaOgluma banyo yaptirdim.az once. Her banyodan sonra oturup aglayasim geliyo yaa kemikleri sayiliyo rsmen( 10.5 kilo yeni oldu
Aaa oylemi canim bizede aferin verdi kullandik bugün son ilac gunumuz keygi yerinde ama butnu surekli tıkanıyor surekli cekmek zorunda kaliyoruz ve cok agliyor inşallah atlatiriz biran onceGrip gec atlatiliyo canim biz 2 hafta ugrastik neredeyse. Burun akintisiyla. Bir tulur gecmemisti bizimde
bize de aferin vermislerdi. Dokuntuler cikinca gittigimizde burun akintisi gecmedi dedim. O uzun surebilir normal dedi. Ayni anda bende grip olmustum. İlac icmeyince benim burun akintim daha da uzun surdu hatta.Aaa oylemi canim bizede aferin verdi kullandik bugün son ilac gunumuz keygi yerinde ama butnu surekli tıkanıyor surekli cekmek zorunda kaliyoruz ve cok agliyor inşallah atlatiriz biran once
Aynen canim ya acayip agliyor zaten nefesimde yetmiyor zor cekiyorum cok uzuluyorum ama mecburen temizliyorum sagol canim olmadi p.tesiye kadar bekleyeyimbize de aferin vermislerdi. Dokuntuler cikinca gittigimizde burun akintisi gecmedi dedim. O uzun surebilir normal dedi. Ayni anda bende grip olmustum. İlac icmeyince benim burun akintim daha da uzun surdu hatta.
Cocuklarin burnunu temizlemekte resmen iki tarafa da iskence
şu topik de en çok ben söylendim bu konuyla ilgili sanırım ama gerçekten eskisi gibi değilim takılmıyorum ve bu takılmamalarım miranın kusmalarını %80 azalttı@yaz yagmuru @cann10
Sagolun kizlar.10.5. 1 yas persentilinde nerdeyse ama elimden bisey gelmiyo iste. Umarim emzirme bittikten sonra birazcik toparlar
Benim sipa yese de almiyo :) bej de banyolardan sonra bi travma yasayip normal hayata donuyorumşu topik de en çok ben söylendim bu konuyla ilgili sanırım ama gerçekten eskisi gibi değilim takılmıyorum ve bu takılmamalarım miranın kusmalarını %80 azalttı
yemiyo iştahsız kabul ettim alsa kilo güzel olur ama almıyo canı sağolsun keyfi yerinde mutlu bir bebek olsun
Dönemseldir eminim düzelir yemesi.bu aralar faydalı olan hiç birşeyi yediremiyorum resmen kuru ekmekle duruyor. Yine yemeyecek biliyorum ama iki lokma tıksam ağzına kardır. Teşekkürler bilgi için
Aren de hiç yok böyle şeyler. Bişeyi kokladığıgını görmedim daha.Kizlar birkac hafta once firinda tavuk yapiyordum ece kokuyo dedi ondan sonra hemen hemen herseyi koklayip kokuyo diyor bugun salataliga balik yaptim ona omlete herseye kokuyo dedi sanki biraz fazla kokluyor sizinkilerde boyle yapiyormu insallah benim gibi hassas olmaz kokulara karsi
İyi ya alırsınız inş. geri parasınızı. Keşke daha çok ceza alsaydı.Kızlar bize çarpan ve gelip bir özür dileme ve geçmiş olsun deme zahmetinde bulunmayan adama 7 ay hapis cezası vermiş hakim. Arabada küçük Çocuk olduğu için paraya da çevirmemis ertelememiste. Direk tutuklayip cezaevine göndermişler. Mahkeme %100 adamı kusurlu bulmuş ama gerizekalı trafik polisinin yanlış tuttuğu tutanak yüzünden masrafların yarısını biz odemistik. Şimdi onun için sigortaya dava açıcaz.
Çook geçmiş olsn cnm.dün gece miranın ateşi çıktı ilaç verdim kustu suya soktum üstünü soydum zar zor yarım kaşık calpol verdim 3-5 arası hiç uyumadık şimdi hafif varmış ateşi burnu tıkalı ne oldu birden kuzuma ya
Ay ne güzel bence hemen gitmelisin :)Kızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)
@Akaibu Bende viledanın robotu var çok salak bişey :)Kendi kendine evde dolanip evi supuren supurgeden istiyorumgina geldi ev supurmekten.
Çıplakken akif te bi deri bi kemik.az da olsa yiyosa ve boyu da iyiyse şükretmek lazım gerçekten.en yakın arkadaşım bile iskeletor oğlum diye seviyo akifi.rahatsız edici çok ama sağlığına hamdolsun.Ogluma banyo yaptirdim.az once. Her banyodan sonra oturup aglayasim geliyo yaa kemikleri sayiliyo rsmen( 10.5 kilo yeni oldu
boyu iyi gayet maşallah yemeside düzelir umarım.akifte aylardır aynı kilodaydı bu aralar tartmıyorum.2 hafta daha tartmam heralde.bizimkinin iştah iyi oyüzden kiloyu takmıyorum da kimeleri taktırıyo zorlaBende uzuluyorum yaen son 90 cm 12 kiloydu vermistir almamistir, kemikleri sayiliyo dedigin gibi. Eski istahli bebekten eser yok iki lokma ya yer ya yemez sonra ogurup tukurmeye basliyo
Ekmek köftesi yap canım annem çok oldumu yapar :) aynı köfte gibi kıymasız :)Kucuk parca bolukleride o sekilde yapiyorum. Suan halihazirda 2 koca kavanoz var elimde. Kofteye de oyle boca edilmiyo ki. Bi sene yeter bunlar bana. Arada borekleri tavugu falanda buluyorum. Ama bitiremiyorum yinede. Ben pek yemege duskun degilim zaten. Esimde bi tek aksam yemegi yer 3 ekmek coook fazla oluyo bizim icin.
Allahtan havalar sicakken ben aliyorum. Yoksa yazinda ayni seyle ugrascaktim buyuk ihtimalle.
öykü arada tartıya çıkıyo gidiyo kıyafetlerle 11.2 falan çıkıyo çıplak bezsiz düşünemiyorum :) hiç takılmaOgluma banyo yaptirdim.az once. Her banyodan sonra oturup aglayasim geliyo yaa kemikleri sayiliyo rsmen( 10.5 kilo yeni oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?