2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Vilqdaninki degilde lgnin falan 1700 tl civari fiyati var onlar guzel. Temizledigi yerin seklini hafizaya aliyo falan :)) daha pahalilarida var sanirim.
Soyle evde dolansa yere dusen sac bas toz falan onlari supurse fena mi olur yani

ece acaba abilerinden falan mi duydu kokuyor diye ama kokluya anlamadim bende

A duymamistim bunu hic deneyeyim bi gun

Kizlar az oncr annemle konustuk bana diyor ki ecenin onune koy yemegi kendi yemeye alissin yigenim icin biz hep kendimiz yedirdik simdi yemiyor inat ediyor beni mahvediyor hata yaptik seneye krese gitcek ne yapcak bilmiyorum diyor ece abileri yemek yiyecegi zaman hemen sandalyesine oturmak istiyor bende yicem diye bende makarna pilav kofte gibi yiyecekleri onune koyuyorum corba ya da sulu yemekleri ben yediriyorum birde o cogunu doktugu icin onun yeme isi bittiginde ben kendim yediriyorum yani onun kendi yemesine tamam yedi doydu diyemiyorum

Benim sipa yese de almiyo :) bej de banyolardan sonra bi travma yasayip normal hayata donuyorumYapacak biseyimiz de yok zaten
mira yese nası olur onu bilmiyorum belki alırdı belki yine de almazdı arada travma bana da oluyo ama eskisi kadar sarsıcı ve uzun süreli değil

sağol canım

ben kendi yeme aşamasına lisedeyken falan geçer diye düşünüyorum >.<
arkadaşımın kızı 26 aylık katı sulu farketmiyo herşeyi kendi yiyo maşallah çok güzel onu öyle izlemek

Kizim hasta havalarda soguk diye 1 haftadir parka gidemiyoruz camdan park gorunuyor ordan bana gosterip kustum diye ellerini bagliyor bi iyilesseydide bol bol oynasaydik
Canım ya biz de durum aynı bir haftadır çıldırdı. Hasta ve havalar kötü diye çıkarmadım. Bugün dayısı geldi aldı bizi. Akülü arabasını da getirdik yarın çıkarıcam

Mira da alisir canim oyle dusunme iki yasindan sonra eminim bircok sey degisir bende kendi adima oyle umit ediyorum annemin komsunun ikiz torunlari var yigenimden kucukler annem masallah kendileri o kadar guzel yiyiyirlarki diyor yedikten sonra lavaboya gidip ellerini bile kendileri yikiyorlarmis dislerini fircaliyorlarmis krese gidiyorlar onlarda valla ben eceyi hayal ediyorumda eminim cok keyif alirim bende keske alistirabilsek

Ben iki kere başvurdum ses seda yokrezil olmaktan korkma bence nolcak ki kazandığını düşün şöyle 15-30 bin üff ne acayip katıl da izleyek

sağol canım

yok yahu neden olasın bence dene şansını

teşekkürler canım

Aa ciddi mi. Hayatina heyecan kat git bence :)
Bende basvurdum bi kac defa ama donen olmadi cv mi begenmediler heralde

S sailormoon123 ne guzel katil bence neden rezil olasin bizim bir tanidigimiz katildi 7,500 aldi cokta iyi para o da yeni ogretmen oldu

formu dalga geçerek cevapladım. hatta saçma sapan bir fotoğraf koydum. Arayacaklarını hiç düşünmemiştim. Eşim şimdiden feci dalga geçiyor.Ölene kadar alay eder benle. Bu ilk mülakatmış. Bir gideyim İstanbul havası alıp geleyim diyorum

Kızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)

Kesin git ta ben de başvurmuştum ama sanırım formu çok ciddi doldurduğum için asla aramazlar beni :)) renkli bi tip görmüşlerse cevaplarında mülakatta da öyle takıl da görelim seni ekranlarda :)

Bi kere 18 yasinda bi cocuk katilmisti. Forma 3 dil biliyorum falan yazmis. Kenan isik akici bi sekilde konusabiliyo musun diye sordu. Cocukta ben uydurmustum cagirmazsiniz diye demisti baya da iyi bi para kazanmisti 125 bindi sanirim. :)

benimde ille gormem lazim. Baskasi yedirse de gorucem. Aslinda iyi degil cocuk acisindan ama insan huzursuz oluyo

Oglum 3 ten 10a kadar saymayi ogrendi.surekli sayiyo yeni ogrendi ya susmaz artik
1 ve 2 yi neden atliyo hic bilmiyorum bi de 7 kayiplarda
cocuklarin hepsinde bi atlama blvar ya :) masallah ona. kuzenimin kizi da hic 7 yi saymiyo.
Gokcede 4 le 7 yi sayarken soylemez. 7 yi gorunce 7 diyo. Ama sayarken saymiyo. 4 ise hic yok agzinin icinde der gibi yapiyo sadece. Hic dilu donmuyo ona

Dedigin gibi normalde 7yi soyluyo ama saymiyo hic :) begenmedi 7 yi:)))
Renklerdennde yesili begenmedi mesela. Bi degisik sapsikler

Kesin git ta ben de başvurmuştum ama sanırım formu çok ciddi doldurduğum için asla aramazlar beni :)) renkli bi tip görmüşlerse cevaplarında mülakatta da öyle takıl da görelim seni ekranlarda :)
Herhalde bu biraz salak iyi Reyting getirir dediler. Hedefiniz ne sorusuna ilk soruda elenmezsek bakarız yazdım mesela.milyonluk soruya boşuna uğraşmayın kimse milyonluk soruyu görmüyor nasılsa yazdım.

Bizde de sadece birle on var. Başlangıç ve bitişe odaklı süreçle işi yok :)

@minnakkartal M mutube cok gecmis olsun nehirde bende dunden beri hastayiz arada var mevsim gecianden dolayi dun daha kotuydu bugun yine iyi sukur burun temizleme olayini ben 1 senedir yapmiyom hasta olunca yada hasta olacagini bildigim zaman her aksam yatmadan banyo yaptiriyom burnu bayagi temizleniyo hem de gece rahat uyuyo

Ogluma banyo yaptirdim.az once. Her banyodan sonra oturup aglayasim geliyo yaa kemikleri sayiliyo rsmen ( 10.5 kilo yeni oldu
Yese de almiyo yemese de..

Neyse saglikli olmasina sukredip kendimi teskin edeyim ben
gökçede 11 kilo canım. kemikleri sayılıyor. ama anası neki danası ne olsun diyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…