2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar çıkmaz ateşi
sağol canım inşallah

teşekkürler canım sizede geçmiş olsun

6 no cok buyuk olmuyo mu canim ya? Hiranin bezi 6 no bazen kardesine baglamak zorunda kaliyorum onden arkadan katlamama ragmen buyuk oluyor

Uzun süredir 5+ kullanıyorduk.. Baldırların yanları açık kalmaya başlayınca ve bez lastik izi olmaya başlayınca büyüttüm hep şimdiye kadar.. Yine öyle olunca geçtim 6'ya.. Azcık büyük tabi önden arkadan ama yanları tam oluyor..

Kızla kim milyoner olmak istersen aradılar sizce rezil olar mıyım:)

Kendime hiç güvenmediğim hâlde 2 kez doldurdum formu arayan soran yok katıl kız tabi.. 3-5 ne alırsan kâr..
Bende eşimle "ben bilmem eşim bilir" de yarışmıştım hehhehe güzel oluyor

Kendime hiç güvenmediğim hâlde 2 kez doldurdum formu arayan soran yok katıl kız tabi.. 3-5 ne alırsan kâr..
Ciddi misin eşimi öldürseler çıkmaz Oray'a. Kesin seni seyretmişimdir. İlk başladığında her bölümünü izliyordum

Dedigin gibi normalde 7yi soyluyo ama saymiyo hic :) begenmedi 7 yi:)))
Renklerdennde yesili begenmedi mesela. Bi degisik sapsikler
masallah ogluna canim ecede 1 2 3 diye basliyor 5-7 -9 diye devam ediyor tek sayilara agirlik veriyor:))) ayrica ecede yesili cok seviyor hep yesil olan seyleri gosterip bak yisil diyor:))

Çok enteresan kaçıncı oldunuz peki hakkaten kaçıncı bölüm izleyelim netten

Kizlar buyuk gorumcem cok ince bir insan cok severim kendisini diger ikisi oyle degil ama cok baska icinde hic kimseye zerre kadar kin ofke olmayan biri oglum teog a girecek ya oglum pastayi cok seviyor ona moral olsun diye pasta yapmis esimi aramis gel al diye esim davet etmis sonra geliriz esim evde yok demis

Aa ciddi mi cok merak ettim.
Bizde dalga gecerdik evde izlerken. Esim yemek cikarsa sana kesin kaybedersin , Esleri tasima da da ben birinci gelirim kesin diyodu
ne guzel ya. Boyle gorumce dostlar basina

Aa ciddi mi cok merak ettim.
Bizde dalga gecerdik evde izlerken. Esim yemek cikarsa sana kesin kaybedersin , Esleri tasima da da ben birinci gelirim kesin diyodu
ne guzel ya. Boyle gorumce dostlar basina
Ya evet diger ikisi tam tersi:)) ama buyuk gorumcem farkli esime hep buyuk gorumcem bakmis buyutmus aralarinda yas farkida fazla esim hep der ikinci annem gibi diye

Ustumdekiler deli gibi kavga ediyolar. Adamin kufurleri bizim evden duyuluyo. Cocuklar ciglik cigliga agliyo kafayi yicem
İnsan cocuklari dusunup biraz sakin olur ya

Ustumdekiler deli gibi kavga ediyolar. Adamin kufurleri bizim evden duyuluyo. Cocuklar ciglik cigliga agliyo kafayi yicem
İnsan cocuklari dusunup biraz sakin olur ya
Çok üzüldüm yaa çocuklar için kim bilir ne hale geldiler Seni de düşünemiyorum canım ben duyunca kötü oldum şahit olup elinden birşey gelmemesi ayrı zor. İnşallah akılları başlarına gelir

Ayy yazik ya kimbilir ne kadar korkmustur cocuklar

sustular sukur. Cocuklarinda biri en fazla 1 digeri de 3 yasinda falandir heralde. Aglamalari mahfediyo insani birde anane ya da babanne hangisi bilmiyorum bi tane de teyze var. Sagir ve dilsiz. Hani konusmaya calisirken cikardiklari sesler var ya. O da oyle bagiriyo. Bi fena oldum evde

Kotu ya bende ne zaman bir aile kavgasi duysam kotu olurum gecen gun benim ust kattakiler cok siddetli kavga etmisler adam cok kufur etmis karisina ben evde yoktum onun ustundeki ablayla karsilastik marketten gelirken bana soruyor o komsu küsmü gitti diye bende benim haberim yok dedim kiyamet koptu apartman inledi duymadinmi sen dedi hangi gun dedim pazar dedi ben yoktum o gun evde dedim iyiki duymamisim ya üzülurdum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…