2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Duymuş kadar oldum ben de umarım geçici bi durumdur çocuklara da yaşlı kadına da çok üzüldüm eminin anne de üzülüordur ama duyarsız adama yapılacak birşey yok maalesef farkında mı değiller çocuklara yaşattıkları travmanın yoksa umurlarında mı değil çok acı çok

bende hep kavga dövüş büyüdüm ve şimdi bi kavga sesi duysam kulağımı tikarim duymamak için. Kendimi berbat hissediyorum o sesleri duydukca.

Canım benim calpol versen ağrısı varsa demek sık uyanıyo

insallah rahatlamistir da uyur güzelce. Keremin düzeni de hep o civarlardadir. Tabi sıkıntı oluşturacak birşey olmazsa. Sabah ortalama 8 kalkiş öğlen ortalama 1 yatis 3, 3 buçuk gibi kalkar sonra da akşam 9 buçuk 10 gibi uyur. Canım köpek dişleri kerem alpde de burun akıntısı hafif grip gibi bir durum yarattı sanki hiç geçmiyor gibi ama hali yerindeydi. Usttekiler patladı şükür şimdi ece gibi alt dişlere sıra geldi. Kolay çıkarırlar inşallah. Ateş olmasın da huysuz muysuz cikarsinlar bitsin artık.

Kendime hiç güvenmediğim hâlde 2 kez doldurdum formu arayan soran yok katıl kız tabi.. 3-5 ne alırsan kâr..
Bende eşimle "ben bilmem eşim bilir" de yarışmıştım hehhehe güzel oluyor
Vavvv bu çılgınlığı bizde hep hayal etmiştik
Ustumdekiler deli gibi kavga ediyolar. Adamin kufurleri bizim evden duyuluyo. Cocuklar ciglik cigliga agliyo kafayi yicem
İnsan cocuklari dusunup biraz sakin olur ya
Olan hep çocuklara oluyor zaten.yaşlı teyzeyede üzüldüm şimdi.Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin
bende hep kavga dövüş büyüdüm ve şimdi bi kavga sesi duysam kulağımı tikarim duymamak için. Kendimi berbat hissediyorum o sesleri duydukca.
canım kıyamam ya.çocukken bi başka etkileniyo insan.benim annem babamda çok tartışıyodu olan bize oluyodu.okula bile mutsuz gidiyoduk hep onları düşünürdüm.aslında iyi anlaşırlarda halamlar ve amcamlar yüzündendi kavgaları

Canım benim calpol versen ağrısı varsa demek sık uyanıyo
Calpol aklima gelmedi hic icirmekte zor olurdu uykulu sekilde agliyordu ama burnu tikanik canim sanirim ondan rahatsiz olup agladi
sagol canim insallah uyanmadi bir daha bizimde altin biri patlamis ucu gorunuyor digeri patlamak uzereydi cikiyor galiba ece de kopek dislerinin hepsinde grip oldu cok sukur ates yapmadi ama bayagi grip oldu insallah canim Kerem de cok zorlanmadan cikartir dislerini

Bu uyku duzeni iyiymis bende bu duzeni kurmak istiyordum kisin olmadi ama simdi kurabilirim aksamda erken yatar gunduzde uyandiktan sonra disari cikartirim biraz yarinda ayni saatte uyutayim

kadinda pek altta kalmiyodu gerci. Ama adam oyle kufur ediyodu ki ben burda utandim. Neyse ki cok sik kavga gurultu duymam boyle. Devami grlmez insallah

canim ya. Benimde annemin psikolojisi cok bozuktu. Babannem deli ederdi o da bizden hincini alirdi. Cocuklarimizi kavgasiz gurultusuz buyutebiliriz biz insallah

@Akaibu eşime söyledim bilet al dedim tanam dedi. Gelirsen tabii saatlerde ayni olursa tanisiriz insallah. Bi de instagrama beraber biz foto koyariz @Apriori123 ve hiraysene ozendim galiba
biletsiz bisey mi ki acaba baktim ama bulamadim bir turlu. Sanirim ortada herkese acik bi sekilde yapilan gosterilerden biri. Bi esime sordurayim yinede. Guzel olur tabi. Esim cumartesi calisiyo hep. İnsallah erken gelirse cumartesi gelemezse pazar gideriz biz mecbur. Biletliyse de direk pazara aliriz.

Biz devamli bu haldeyiz alerjik bünyeli ikiside. Kış boyu dogru duzgun iyilestiklerini görmedim, hep hastalardi. En son ogluma buhar veriyordum öksürüğü kesilince biraktim birkac gun icinde tekrar basladi birden ilerledi suanda antibiyotik buhar ve alerji ilaci kullaniyoruz göğsü hırıl hırıl istah sıfır. Ates kismini atlattik ama iyilesmedi daha derken bu gecede ablasi oksurmeye basladi. Hem cocuk hem anne icin cok zor devamli geniz akintisi öksürük balgam, devamli ilaclarin icinde kayboluyoruz arti iciremiyorum dedigin gibi. Yine de sonsuz şükür olsun. Bu konuda canimi sikmaya hakkim olmadigini düşünüyorum Rabbim dermansiz dert vermesin.
Miroşa da cok gecmis olsun canim hemen iyilesir insallah.

Birazda ders calisayim dedim ama gozlerimi acamiyorum.
Iyi geceler herkese
Sende mi aöf okuyon yoksa cann ım
İlacı şırıngayla veriyorum ben de ilkini kusuyo hemen tekrar veriyom onu kusmuyo.canım boğaz enfeksiyonu mu acaba doktor ne demişti
kıyamam ya.yinede şükür diyosun önemli olan da bu.hep şükretmek.büyüdüler mi olmazlar inş hasta.cann ım hira kaç doğumluydu.geçen yıl bizde hep soğuk buhar kullandık şükür bu yıl daha iyi.umarım havalar düzeldikçe senin kuzularında iyileşir

amin canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin
sizede çok geçmiş olsun bizimde alerjik bünye öyle olunca aşağı inmesi daha kolay oluyormuş bende mümkün olduğunca burnunu açmaya çalışıyorum o yüzden yaz gelse de kurtulsak artık şu hastalıklardan

canım şırıngayla da denedim yok o ilaç değer değmez dibine kadar kusuyo içiremiyorum enfeksiyon var mı bilmiyorum götürmedim doktora

Tm canım.mira kız iyi olur çabucak inş..şuan zor ama atlatıcaksınız cnm.inş son hastalığı olsun bu kışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…