2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydınlar.. hayırlı cumalar... bizde hastalandık bu gece.. ateş burun akıntısı ve hapşırık..ve sürekli emme pozisyonunda.. inşallah en kısa sürede geçer gider..

Gecen yıl biletliydi ya yine öyledir sandım ama 23 nisan oldugu icin biletli olmayabilir de. Pazarda mi varmis?

günaydınlar.. hayırlı cumalar... bizde hastalandık bu gece.. ateş burun akıntısı ve hapşırık..ve sürekli emme pozisyonunda.. inşallah en kısa sürede geçer gider..
size de geçmiş olsun canım bizde de durum öyleydi akşamdan sabaha memede geçen saatler inşallah çabuk atlatsınlar

gecmis olsun canim ecede sabaha kadar uyandi hep meme emdi sol gogus ucum yara oldu cok aciyor

Gecen yıl biletliydi ya yine öyledir sandım ama 23 nisan oldugu icin biletli olmayabilir de. Pazarda mi varmis?
Novadonun sitesinde afis var sadece. Tiklayinca falanda bisey cikmiyo. Biletsiz sanirim.23-24 u 1-3-5-7 saatlerinde olcakmis. Bu yaziyo sadece

Sizede gecmis olsun. Havalar bi duzelemedi. Herjes hasta ya

Insallah canim sagol. 2010 aralik dogumlu hira
Sagol canim inşallah

Demin muge anliya bakiyorum. Ordaki psikyatrist bi hastasini anlatiyo. Bi kadin cocuguna git yan komsudan tuz iste demis. Cocuk gitmis. Komsu kadin da o sirada psikolojik bi atak geciriyomus sanirim. Cocugu taslasmis olarak gormus. Cocugu kurtarmak icin bicakla tasi kirmaya calismis. Tabi yok oyle bisey cocugu defalarca bicaklamis. Oldurmus.
Siyircam yakinda tv yi acmaya korkuyorum. Zaten canseli taciz eden ogretmeni de birakmislar

Günaydın cnm.sizede çok geçmiş olsun.ilerlemez inş.

gecmis olsun canim ecede sabaha kadar uyandi hep meme emdi sol gogus ucum yara oldu cok aciyor
aynen cnm.benimde sağ göğsüm yara.tam geçiyodu derken tekrar açılmış
nasıl serbest kalır ben de şoklardayım.3 gündür müge anlıya bakmama kararı almıştım çünkü çok kaptırıyorum kendimi bide duygusalım çok ağlıyorum

Benim oglanda da hirilti var hafifte oksuruyor geldiğimizden beri, terliyor sürekli zaten toparlar insallah
Istanbul cok degismis ya yuksek binalr sehri olmus iyice

Allahim ne kadar kotu Allah korusun cocuklarimizi gecen gun bdv yi okuyordum komsum cocugunu dovuyormu diyeydi sanirim baslik cocugun cok aglama sesi geliyormus falan gitmiler kadinin kapisina kadin panikle cocigum hasta demis yazan kiside emin degil siddet uyguluyormu uygulamiyormu cocuk kendimi agliyor derken sayfalar arasinda birisi yazmis cocugunu hastaneye goturmus o sirada bir kadin iki erkek gelmis bir cocugu getirmisler hastane kimlik sormus unuttuk kimligi demisler kadin sonra evine gidiyor tv de kayip cocuk goruyor bir bakiyor hastaneye getirdikleri cocuk kadin emin kanali aramis ulasamamis polisi aramis polis tamam demis ama bir sonuc yok kadinda cok ustunde durmamis galiba ya ben olsam polisi aramam giderim aileye ulasirim evlerine giderim gerekirse bende anneyim kaybolan evlat var ortada istanbulda kaybolmus o kadinda istanbulda hastanede gormus 11 yasindaymis ege mert adinda bir cocuk internette cikiyor yazinca hala bulunamamis

Benimde hep sol yara oluyor canim

Bende muge anliya bakamiyorum icim kotu oluyor

Tüm hasta bebelere geçmiş olsun.
Ya Müge anlı falan ben de izlemiyorum. Zaten işim gereği gördüğüm olaylar ve üzerine annelik duygusu manyak psikopat sürekli felaket senaryoları yazan bi kadın olmuştum. Bu yüzden çalışmadım bile çocuğumu emanet edemedim. Aylarca evden eşim olmadan çıkmaya korktum. Psikoloğa bile gitme nedenlerimden biridir bu. Hala da rahat bi anne değilim ama mügeyi de izlesem çocuğu da kendimi de kafese kapatırım heralde :/

Bende cok etkileniyorum izlemiyorum kesinlikle. Zaten izleyecek vakitte yokta biseyler atistirirken bakayim dedim guya. Annem cok izler arayip anlatiyo. Anne diyorum allah askina sus. Evde kaldigim donem.annem izlerken bende izliyodum iyice paranoyaklasmistim o donem
evet bende gordum konuyu. İnsallah dovmuyolardir cocugu. Hele kayip cocuklar olumden beter olsa gerek.

aynen kızı okula götürüyorum sınıfın içine kadar sokuyorum.bir sürü tembihler.anne yeter diyo çocuk.kafayı yedim bende.ama Müge Anlıyı çok başarılı buluyorum

aynen kızı okula götürüyorum sınıfın içine kadar sokuyorum.bir sürü tembihler.anne yeter diyo çocuk.kafayı yedim bende.ama Müge Anlıyı çok başarılı buluyorum
Bi gün İstanbul asayiş şubeye gitmiştim bi gözaltı için bi baktım cinayet büronun girişinde Müge anlının çözdüğü olayların haber küpürleri pano yapılmış :) çok gülmüştüm kendileri yapamıyor kadın yapıyor polisliği diye :)
@Akaibu benim annem azad 1 yaş civarındayken haberlerde tv de gördüğü tüm Bebek ölümlerini açıp bana anlatırdı yok tv düşmüş ölmüş, balon patlamış ölmüş, balkon, kuruyemiş vs hepsini beni uyarmak amacıyla anlatırdı ama ben tabi kötü oluyordum ve psikolojim mahvolmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…