evet insallah ama oraya da yazdim bazi cocuklar huysuz olabiliyor benim komsumun cocugu oyleydi sabaha kadar ciglik cigliga agliyordu 2 yasindaydi cok inatciydi gece teroru demis dr da gece uykuda aglamasina da valla ben eceyi yikarken ece ciglik cigliga agliyor hele kafasina su dokerken sanki bir yerini kopariyorum o yuzden belki cocuk agliyordur ama siddet uygulandiginda annenin sesi de geliyor benim ust katta oturan oyleydi cocuk en sonunda kekeme oldu korkudanBende cok etkileniyorum izlemiyorum kesinlikle. Zaten izleyecek vakitte yokta biseyler atistirirken bakayim dedim guya. Annem cok izler arayip anlatiyo. Anne diyorum allah askina sus. Evde kaldigim donem.annem izlerken bende izliyodum iyice paranoyaklasmistim o donem
evet bende gordum konuyu. İnsallah dovmuyolardir cocugu. Hele kayip cocuklar olumden beter olsa gerek.
İnş cnm toparlar hemen..bizde o hafif öksürük çok hızlı ilerliyo hırıltı varsa.sizde ilerlemeseBenim oglanda da hirilti var hafifte oksuruyor geldiğimizden beri, terliyor sürekli zaten toparlar insallah
Istanbul cok degismis ya yuksek binalr sehri olmus iyice
En iyisini yapiyon canim nehiri goturdugum park okulun hemen yaninda kizlar ayri erkekler ayri mesele kizlar biribirine kufurlu konusmalar erkekler bel alti muhabbet daha yaslari da kucuk iki kiz vardi daha ikiye falan gidiyo arkadasina bi kufut etti ben sok oldum yani buyukler bile soylemez parka da fazla goturmuyom artik balkonu serip oturuyom yada binanin onunde cardaga indiriyom cocuklari oyle gordukce nehiri liseye giderken kendim goturup getircegim diyom hele servisler de ayri bi psikopat olaylarHatta çıkışta da sınıfın içinden alıyorum.yasak masak umrumda deil.benden başka deli yok koridorda bekleyen zaten.okulun çıkış kapısında kimler duruyosa hepsini inceliyorum.okulun dedektifi gibiyim
Bende duyuyorum küçücük çocukların ağzında küfürler malesef sigaralar valla başımı eğiyorum.utanmasınlar diye.bizim burası teksas gibi ortam çok bozuk zaten.4 bitiyo 5e gidecek mecbur servise yazdıracaz okul uzak.ne yapıcaz bilmem.En iyisini yapiyon canim nehiri goturdugum park okulun hemen yaninda kizlar ayri erkekler ayri mesele kizlar biribirine kufurlu konusmalar erkekler bel alti muhabbet daha yaslari da kucuk iki kiz vardi daha ikiye falan gidiyo arkadasina bi kufut etti ben sok oldum yani buyukler bile soylemez parka da fazla goturmuyom artik balkonu serip oturuyom yada binanin onunde cardaga indiriyom cocuklari oyle gordukce nehiri liseye giderken kendim goturup getircegim diyom hele servisler de ayri bi psikopat olaylar
ay yazik ya gecer insallah kekemeligi. Bu sabahta ben gokceye tencere sicak annem dokunma dedim. Ama cok sakin soyledim. Kizarak ya da panikle falan degil. Aglamaya basladi ilgilenmeyim dedim salya sumuk bildigin agliyo. Aglaya aglaya uyudu yatakta. Bazen cok absurt halleri oluyo gercekten. Ama o kadin biraz tuhafmis ciddenevet insallah ama oraya da yazdim bazi cocuklar huysuz olabiliyor benim komsumun cocugu oyleydi sabaha kadar ciglik cigliga agliyordu 2 yasindaydi cok inatciydi gece teroru demis dr da gece uykuda aglamasina da valla ben eceyi yikarken ece ciglik cigliga agliyor hele kafasina su dokerken sanki bir yerini kopariyorum o yuzden belki cocuk agliyordur ama siddet uygulandiginda annenin sesi de geliyor benim ust katta oturan oyleydi cocuk en sonunda kekeme oldu korkudan
Bozuk psikolojimizin sebebi analarimizmis belli oldu
insallah gecer tasindilar burdan kadin tam bir temizlik hastasiydi evi esyasi cocugundan kiymetliydi calisiyordu haftada iki gun evdeydi o iki gun boyunca cocugu dovuyordu bagiriyordu ama cocukta annesi gibi olmustu birgun gittim anne oyuncaklarim kirlenmis deyip oyincaklarini yikamaya gitti annesi gulerek o da benim gibi titiz oldu surekli oyincaklarini yikiyor dedi birgunde bagirirken cocuguna Allah senin yuzunu guldurmesin sen beni mahvettin sende gulme dedi ben sok oldum tabi bagirdigi icin cok net duyuluyordu bunlaray yazik ya gecer insallah kekemeligi. Bu sabahta ben gokceye tencere sicak annem dokunma dedim. Ama cok sakin soyledim. Kizarak ya da panikle falan degil. Aglamaya basladi ilgilenmeyim dedim salya sumuk bildigin agliyo. Aglaya aglaya uyudu yatakta. Bazen cok absurt halleri oluyo gercekten. Ama o kadin biraz tuhafmis cidden
sagol canim bunu yapiyorum zaten. Ama gokce sevmiyo nedense. Bende cok sevetim oysaki. Balik ekmek derler bizdede@Akaibu esin fazla ekmek aliyo demistin ya kahvlatiya yumirtali ekmek de kizartabilirsin ben arada yapiyom nehir cok seviyo
sagol canim bunada bakayim. İyi ki yazmisimben bi kofteye konur saniyodum :)@Akaibu bende peynir köftesi yapıyorum bayat ekmek olunca evde güzel oluyo
o nasil beddua ya hu cocuga.insallah gecer tasindilar burdan kadin tam bir temizlik hastasiydi evi esyasi cocugundan kiymetliydi calisiyordu haftada iki gun evdeydi o iki gun boyunca cocugu dovuyordu bagiriyordu ama cocukta annesi gibi olmustu birgun gittim anne oyuncaklarim kirlenmis deyip oyincaklarini yikamaya gitti annesi gulerek o da benim gibi titiz oldu surekli oyincaklarini yikiyor dedi birgunde bagirirken cocuguna Allah senin yuzunu guldurmesin sen beni mahvettin sende gulme dedi ben sok oldum tabi bagirdigi icin cok net duyuluyordu bunlar
o nezen benim ruyalarima giriyodu. Zavalli kizin bulasmadigi pislik kalmamis. Anasi babasi buyuk ihtimal biliyo kim olduguda. Annemin dedigine gore en son gelmisler biz bu konunun pesini biraktik bizi rahatsiz etmeyin gibi konusmuslar. O annesi nemrut suratli kadin. Pislik allah belasini versin. Bi de kardesi var kizin. Kimbilir onu nasil bi hayat bekliyoBen muge anliya en son hamileligin ilk zamanlarda bakip biraktim oda nezen diye bi kiz vardi o olayda bakiyodum sonra oda nezen konusunu birakti bakmayi kestim o kizin cinayetini cozulmemisti tam bayagi geldi aile ama ne oldu belli olmadi kimin yaptigi karmakarisik bi olaydi hatta kiza dna yapmislardi kiz babasindan degil nezenin babasinin dayisindanmis falan filan belki izleyenler bilir
Benimde cok uykum geliyor aksam saatlerinde. Eskiden hic bilmezdim, yoruluyorum diye dusunuyorum. Cocuklarin yanina uzaniyorum uyusunlar diye ama bazen ben onlardan once uyuyakaliyorum. Ortalama 7-8 saat uyuyorum. Aslinda yeterli ama dedigim gibi yorgun dusuyorum galibaÖyle uykum var ki... hemen uyuyacam...gec uyuyan anneler nasil uykunuzu alıyorsunuz? Gunde ortalama kaç saat uyuyorsunuz?
Mesela @yaz yagmuru sen 3 cocukla nasıl dayaniyorsun gündüz uyuyor musun?
benim bünyem alıştı sanıyorum eskisi kadar uykusuz diye söylenmiyorum sadece dikkat dağınıklığım çok oluyo bölük pörçük uyuduğum için ortalama uyku tabiri uymuyo sanki banaÖyle uykum var ki... hemen uyuyacam...gec uyuyan anneler nasil uykunuzu alıyorsunuz? Gunde ortalama kaç saat uyuyorsunuz?
Mesela @yaz yagmuru sen 3 cocukla nasıl dayaniyorsun gündüz uyuyor musun?
bizde de su ve memeden başka birşey yok ama hastalık diye üstüne düşmüyorumBi de benim kiz kuru ekmek ve kizartma patates den başka bişey yemez oldu. Yoğurt çorbası yaptım bi kaşık yemedi.
kıyma yerine beyaz peynir koyuyorum ben sadece bunun dışında bazen ilave dere otu ya da daha fazla yeşillik ekliyorumsagol canim bunu yapiyorum zaten. Ama gokce sevmiyo nedense. Bende cok sevetim oysaki. Balik ekmek derler bizdede
sagol canim bunada bakayim. İyi ki yazmisimben bi kofteye konur saniyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?