2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Zaten hamileliktede ilk kontrolden sonra sağlık ocağının direk bilgisi oluyor..arıyorlar hemen..
Amaaaan neyse çağırmıyorlar beni işte
Yaa evet aslında mantıklı tabi böyle düşününce ama nedense güven gelmiyor bana sağlık ocağından..anlamadım neden olduğunu da

Kızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadı Nasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk

Yaaaa merak ettim..ve bakamıyorum..çünkü yine her zamanki gibi instagram adını hatırlamıyorum

Yazdım yazdım dikkatinden kaçmıştır ne yaptık hamileyken ya hiç hatırlamadımki

Yaaa hani kız nerde?Etiket ya da alıntı yaptın mı?özellikle profilinden girdim mesajlarından baktım yazmamışsın bana bişey..hırs yaptım neyse..hani zazzle sitesinden etiket yapıp ekran görüntüsü almıştık ya,şimdi 2.doğum günü için etiket yapıcaktım da bitürlü yazı yazdığımız yeri bulamadım onu sorcaktım..ama sonra pc'den açınca oldu,telden açınca olmuyormuş meğer..hallettim yani

Efe sadece rastgele karalıyor..gerçi özellikle şekilli falan kitap almadım ama sayfa buldu mu rastgele çiziyor hep..

Meme diye üzerime yapışıyo. Alıyorum içeride emzirip milletin içine dönüyorum. Meme bitti bak meme bitti diyo gösteriyo beni herkese. Yerin dibine soktu beni resmen. Eşimin kuzenleri hala amca enişteler rezil oldum hepsine insan içine de çıkamıycaz anlaşılan emziröme bitmeden

Oyun hamurunu daha once vermistim oynadi ama oyle cok hakim olamadi erkendi sanirim yine alayim olmazsa bozuldu hamurlar abisinindi zaten
Gökçede pek beceremiyo. Kurabiye kalıplarını veriyorum eline. Ben açıyoruö o şekilleri çıkarıyo. Makarna veriyorum düdük falan onları saplıyo o çok hoşuma gidiyo

Ay ben özel mesaj atmıştın ya onu diyosun sandım hatlar karıştı

Ooo çok zamandır ay dede kovalıyoruz biz

Biz daha yeni tanistik sok oldu cocuk butun aksam dede asagi dede yukari aydede sarkisi actim onu dinledi uzun sure:))
Kuzum benim ne.kadadarda saskinlar bizde oyuncak tekerlek varya yerde surulen onunla parka gidince golgesini goruyo once hemen oyucagina sariliyo vemem vemem diyo sonrada kacmaya basliyo :))

Bununla rezil olmamalı gurur duymalısın

Kuzum benim ne.kadadarda saskinlar bizde oyuncak tekerlek varya yerde surulen onunla parka gidince golgesini goruyo once hemen oyucagina sariliyo vemem vemem diyo sonrada kacmaya basliyo :))
Ay o vemem betülde de var elinde bişey olsun başka bi çocuk görsün daha o istemeden vemem diyo sanki millet onun elindekine hasta

Bu da bu akşamdan cadı bi resmimiz

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Kahveye boyatıyorum saçımı normalde. Kahvenin biraz bakıra çalan tonunu istemiştim. Yıkadı bir baktım dipler kırmızı uçlar turuncu. Şok oldum. Ama hemen boyattırsam saçım berbat olacak bir kaç hafta mecburen kırmızı kafa dolaşıcam. Şimdi yola çıktık İstanbul'a gidiyoruz. Oğlumu anneme bıraktım çok kötüyüm. İlk defa geceyi ayrı geçiricez.Gece emmeye kalkarsa çok ağlamaz inşallah

Ay o vemem betülde de var elinde bişey olsun başka bi çocuk görsün daha o istemeden vemem diyo sanki millet onun elindekine hasta

Bu da bu akşamdan cadı bi resmimiz
ayniyiz canim parkta dedigin gibi eve biri gelsin yine ayni hatta bazen bana bile oyuncaklarini vemem vemem diye geziyo :)) bu arada maşallah cok tatli cikmis fistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…