Hayir canim yani hamileliginden haberleri yok anlaminda soyledim cunku ben kan tahlili yaptirdim asm de hamile olunca hemen hamilelik kaydi yapti onu demek istedim obur sekilde suc evet
Birde ben ilk cocugum dogdugunda ayni senin gibi dusunuyordum saglik ocagina guvenmiyordum doktorumuza yaptirmaya karar vermistim asilari saglik ocagindan hemsire aradi asiya cagirdi ben doktorumuza yaptircaz dedim hatta bozuldu sen bilirsin dedi
Bir asisini yaptirdim doktora sonra bir nedenden o doktora gitmemeye karar verdim asisi vardi yapilacak gittim asm ye dedim siz yapin tamam dedi neden doktora yaptirmayi dusunmustun diye sordu bende doktorun yapmasi bana daha cok guven veriyordu dedim hemsire bize guven bizim asilarimiz surekli taze beklemiyor bitiyor yenisi geliyor ama doktorun ne kadar hastasi varsa o kadar asi yapiyor kalabiliyor bekleyebiliyor demisti bana da mantikli geldi ondan sonra cocuklarin hepsinin asilarini asm ye yaptirdim
Kızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
Yazdım yazdım dikkatinden kaçmıştır ne yaptık hamileyken ya hiç hatırlamadımki
Kizlar siz bebislerinize boyama kitabi aldinizmi alan varsa boyamayi nasil yapiyorlar elbette net sekilde tasirmadan yapamazlar ama sekillerin icini de boyayabiliyorlar mi ben eceye buyuk resimli boyama kiaplari almak istiyorum o yuzden sormak istedim
Gökçede çok hakim değil canım birlikte yaptık çok hoşuna gitti :)Oyun hamurunu daha once vermistim oynadi ama oyle cok hakim olamadi erkendi sanirim yine alayim olmazsa bozuldu hamurlar abisinindi zaten
Gökçede pek beceremiyo. Kurabiye kalıplarını veriyorum eline. Ben açıyoruö o şekilleri çıkarıyo. Makarna veriyorum düdük falan onları saplıyo o çok hoşuma gidiyoOyun hamurunu daha once vermistim oynadi ama oyle cok hakim olamadi erkendi sanirim yine alayim olmazsa bozuldu hamurlar abisinindi zaten
Aaa bak kurabiye kalıplarıyla bayağı güzel olur canim bende öyle yapayimGökçede pek beceremiyo. Kurabiye kalıplarını veriyorum eline. Ben açıyoruö o şekilleri çıkarıyo. Makarna veriyorum düdük falan onları saplıyo o çok hoşuma gidiyo
Ay ben özel mesaj atmıştın ya onu diyosun sandım hatlar karıştıZaten hamileliktede ilk kontrolden sonra sağlık ocağının direk bilgisi oluyor..arıyorlar hemen..
Amaaaan neyse çağırmıyorlar beni işte
Yaa evet aslında mantıklı tabi böyle düşününce ama nedense güven gelmiyor bana sağlık ocağından..anlamadım neden olduğunu da
Yaaaa merak ettim..ve bakamıyorum..çünkü yine her zamanki gibi instagram adını hatırlamıyorum
Yaaa hani kız nerde?Etiket ya da alıntı yaptın mı?özellikle profilinden girdim mesajlarından baktım yazmamışsın bana bişey..hırs yaptımneyse..hani zazzle sitesinden etiket yapıp ekran görüntüsü almıştık ya,şimdi 2.doğum günü için etiket yapıcaktım da bitürlü yazı yazdığımız yeri bulamadım onu sorcaktım..ama sonra pc'den açınca oldu,telden açınca olmuyormuş meğer..hallettim yani
Efe sadece rastgele karalıyor..gerçi özellikle şekilli falan kitap almadım ama sayfa buldu mu rastgele çiziyor hep..
Ooo çok zamandır ay dede kovalıyoruz bizBu akşam Eceyle dışarı çıktım ay çıkmıştı gösterdim Ece bak aydede dedim gordu çok şaşırdı ondan sonra gökyüzünde başka aydede aradı eve gelene kadar gözünü ayirmadi hatta eve gelince babasını balkona çıkartıp aydede baktirdi dede diyor sürekli:))
Biz daha yeni tanistik sok oldu cocuk butun aksam dede asagi dede yukari aydede sarkisi actim onu dinledi uzun sure:))Ooo çok zamandır ay dede kovalıyoruz biz
Kuzum benim ne.kadadarda saskinlar bizde oyuncak tekerlek varya yerde surulen onunla parka gidince golgesini goruyo once hemen oyucagina sariliyo vemem vemem diyo sonrada kacmaya basliyo :))Biz daha yeni tanistik sok oldu cocuk butun aksam dede asagi dede yukari aydede sarkisi actim onu dinledi uzun sure:))
Ayy canim ya ne kadar tatli:))Kuzum benim ne.kadadarda saskinlar bizde oyuncak tekerlek varya yerde surulen onunla parka gidince golgesini goruyo once hemen oyucagina sariliyo vemem vemem diyo sonrada kacmaya basliyo :))
Bununla rezil olmamalı gurur duymalısınMeme diye üzerime yapışıyo. Alıyorum içeride emzirip milletin içine dönüyorum. Meme bitti bak meme bitti diyo gösteriyo beni herkese. Yerin dibine soktu beni resmen. Eşimin kuzenleri hala amca enişteler rezil oldum hepsineinsan içine de çıkamıycaz anlaşılan emziröme bitmeden
Neyin gururu canım buBununla rezil olmamalı gurur duymalısın
Ay o vemem betülde de var elinde bişey olsun başka bi çocuk görsün daha o istemeden vemem diyo sanki millet onun elindekine hastaKuzum benim ne.kadadarda saskinlar bizde oyuncak tekerlek varya yerde surulen onunla parka gidince golgesini goruyo once hemen oyucagina sariliyo vemem vemem diyo sonrada kacmaya basliyo :))
cok tatli masallah Betul e birde ustundeki 3 lu takimin aynisindan eceninde var:))Ay o vemem betülde de var elinde bişey olsun başka bi çocuk görsün daha o istemeden vemem diyo sanki millet onun elindekine hasta
Bu da bu akşamdan cadı bi resmimiz
ayniyiz canim parkta dedigin gibi eve biri gelsin yine ayni hatta bazen bana bile oyuncaklarini vemem vemem diye geziyo :)) bu arada maşallah cok tatli cikmis fistikAy o vemem betülde de var elinde bişey olsun başka bi çocuk görsün daha o istemeden vemem diyo sanki millet onun elindekine hasta
Bu da bu akşamdan cadı bi resmimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?