Bizde başta iyiydik ama sürekli birbirimizi görmekten kusurlarımızı görür olduk ve artık herşey göze batıyo.2 yıl kiradaydım sonra yine geldik buraya.tek tesellim ev yaptırczaslinda bunlar da cok iyi anlasiyorlar ama iste bir yerden sonra birseyler goze batmaya basliyor bencede zor bende yasadim benzer seyleri
bizde 13 gun once hasta oldu canim grip dediler aferin verdiler gonderdiler ama hastalik bitmedi baska dr a gittik busefer bogaz iltihabı olmus dedi antibiyotik vitamin burun spreyi goz damlasi yazdi bugün cok sukur bogazindan bisi gecti muz yedi inşallah bu yilin son hastaligi olur cunku bu sefer cok yiprandik yorulduk. Sizede cok gecmis olsun canim her ilac her hastaliga iyi gelmiyomus istersen sende baska bi dr a daha goster canimiçim fena oldu sen böyle anlatınca on gündür oğlumda tam iyilelemedi ki antibiyotiği düzenli kullandık
Seni çok iyi anlıyorum üç yıl Ballıbaba gittim geldim ben de. O zaman çocuk olmamasına rağmen çok yorucuydu. Tayin olmazsa o tarafa yakın taşının benceSincan dan Elmadağ a canım
ben rengi beğendim çok net yüzün seçilmediği için tam bişi diyemiyorum ama tenine de gitmişKızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım zor oluyor boğaz enfeksiyonu toparlar inşallah çabucak
Hani kız nerde?Görmedim cevap..Bildirimde gelmedi bana..Ben sana teeee hamileyken yaptığımız bişeyi sorucaktım,birürlü nerden yaptığımızı bulamamıştım ama sonra hırs yaptım buldum..
Nasıl yanlışlıkla kırmızı olduya boya mı karıştı ten rengine gitmiş hakikaten ama ben olsam kullanamam sanki bildiğim kadarıyla bu renkler çabuk akıyo belki bi iki haftaya biraz akar koyulaşırKızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
Bizde vardı gökçeye hamileyken halası almıştı. Versim eline ama gelişigüzel sayfayı karalıyo sadece. Bi de yartıcılıgını köreltiyomuş çocugun vermemek gerekiyomuş diye oludum her yerde canım. Boş temiz kağıt vermeliymişizKizlar siz bebislerinize boyama kitabi aldinizmi alan varsa boyamayi nasil yapiyorlar elbette net sekilde tasirmadan yapamazlar ama sekillerin icini de boyayabiliyorlar mi ben eceye buyuk resimli boyama kiaplari almak istiyorum o yuzden sormak istedim
miranın ilgisini çekmiyo eline boya kalemi alınca mama sandalyesini boyamak ya da yerlere bişiler çizmekten daha çok keyif alıyo ama onunla bile çok ilgili değilKizlar siz bebislerinize boyama kitabi aldinizmi alan varsa boyamayi nasil yapiyorlar elbette net sekilde tasirmadan yapamazlar ama sekillerin icini de boyayabiliyorlar mi ben eceye buyuk resimli boyama kiaplari almak istiyorum o yuzden sormak istedim
Bizde vardı gökçeye hamileyken halası almıştı. Versim eline ama gelişigüzel sayfayı karalıyo sadece. Bi de yartıcılıgını köreltiyomuş çocugun vermemek gerekiyomuş diye oludum her yerde canım. Boş temiz kağıt vermeliymişiz
sagolun kizlar bilmiyordum oyle oldugunu @Akaibu almayayim o zaman eceninde resim defteri var babasi bos ajanda getiriyor onlari karaliyor bizimde en buyuk sorunumuz boya kalemlerinin ucunu isiriyor isirma tamammi diyorum o da abisine isirma tamammi diyor ama yine isiriyor surekli aciyorum uclarini boyalar kuculdu artik acmaktanmiranın ilgisini çekmiyo eline boya kalemi alınca mama sandalyesini boyamak ya da yerlere bişiler çizmekten daha çok keyif alıyo ama onunla bile çok ilgili değil
mirada atlı karıncadan düşmüştü bir süre binmek istemedi şimdi biniyo ama sıkıca sarılıyoGökçeyi kaydıraktan düştüğünden beri parka götürmemiştim. Hava kötüydü zaten. Hafta sonu götürdüm. kaymaktan korkuyo. Tepesinde oturuyo ellerinden tutturuyo öyle kayıyo. Unutmamış fıstığım
bir çeşit telepati yapmışlar yine anlaşılanSizler yazmıştınız ya banyoda kafasına su döktürmek istemiyor diye, benim oğlan iki banyodur kafasına su gelsin istemiyor çıkmak istiyor sudan, suyu çok sevmesine rağmen
Evetbir çeşit telepati yapmışlar yine anlaşılan
Kizlar siz bebislerinize boyama kitabi aldinizmi alan varsa boyamayi nasil yapiyorlar elbette net sekilde tasirmadan yapamazlar ama sekillerin icini de boyayabiliyorlar mi ben eceye buyuk resimli boyama kiaplari almak istiyorum o yuzden sormak istedim
Sizler yazmıştınız ya banyoda kafasına su döktürmek istemiyor diye, benim oğlan iki banyodur kafasına su gelsin istemiyor çıkmak istiyor sudan, suyu çok sevmesine rağmen
Kızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
@Akaibu nun dediğini çocuk gelişimi okuyan arkadaşım da dedi bana. Boyama kitabi verme boş kağıt ver yaratıcılığını köreltme demişti. Bende bugün oyun hamuru aldım ilk defa. Çok eğlendi :)Kizlar siz bebislerinize boyama kitabi aldinizmi alan varsa boyamayi nasil yapiyorlar elbette net sekilde tasirmadan yapamazlar ama sekillerin icini de boyayabiliyorlar mi ben eceye buyuk resimli boyama kiaplari almak istiyorum o yuzden sormak istedim
Oyun hamurunu daha once vermistim oynadi ama oyle cok hakim olamadi erkendi sanirim yine alayim olmazsa bozuldu hamurlar abisinindi zaten@Akaibu nun dediğini çocuk gelişimi okuyan arkadaşım da dedi bana. Boyama kitabi verme boş kağıt ver yaratıcılığını köreltme demişti. Bende bugün oyun hamuru aldım ilk defa. Çok eğlendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?