2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hayir canim yani hamileliginden haberleri yok anlaminda soyledim cunku ben kan tahlili yaptirdim asm de hamile olunca hemen hamilelik kaydi yapti onu demek istedim obur sekilde suc evet

Birde ben ilk cocugum dogdugunda ayni senin gibi dusunuyordum saglik ocagina guvenmiyordum doktorumuza yaptirmaya karar vermistim asilari saglik ocagindan hemsire aradi asiya cagirdi ben doktorumuza yaptircaz dedim hatta bozuldu sen bilirsin dedi
Bir asisini yaptirdim doktora sonra bir nedenden o doktora gitmemeye karar verdim asisi vardi yapilacak gittim asm ye dedim siz yapin tamam dedi neden doktora yaptirmayi dusunmustun diye sordu bende doktorun yapmasi bana daha cok guven veriyordu dedim hemsire bize guven bizim asilarimiz surekli taze beklemiyor bitiyor yenisi geliyor ama doktorun ne kadar hastasi varsa o kadar asi yapiyor kalabiliyor bekleyebiliyor demisti bana da mantikli geldi ondan sonra cocuklarin hepsinin asilarini asm ye yaptirdim

Evet burada stanki arkadasimizdi sanirim onun dru da vermemis ilerde obezite acisindan bizim doktorumuz vermisti ben iki sise kullandim almadim bir daha arada alayim diyorum esim istemiyor vermemi birde eski cocuk doktorumuz kesinlikle vitamine karsiydi ogluma hic vitamin vermemisti sadece balik yemedigi icin benim onerim yemesi dogal yolla almasi ama yemiyorsa balik yagi surubu verin demisti

Çok geçmiş olsun Can'ım umarım daha iyidir

Kızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadı Nasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
Güzel olmuş bence kalsın böyle :) bikaç hafta sonra boyarsın yıpratma saçını

yok cnm hep istahsiz benm kizm arada sevdgi seylerden yiyodu smdi onlarida yemicem deyip duruyo. Hic istahla yemek yememistr hep ugrasiyorm disarda parklarda. Tuttrmus bi yee mii ceeemm
Busabah snrlerm bozuldu aglicktm

Ya burada evler cok yakin birbirine karsi binada hani gecen gun eceye cok zayif diyen kadin varya onun kv si kp i geldi gecen hafta cok kotu tartisiyorlar kadin bagira bagira agliyor cocugumu babasiz buyutcegimi bilmesem birakip gitcem diyor kv si kp i 2 saat mesafede oturuyorlar surekli gelip 15-20 gun kaliyorlar bu kadinda cocuguna cok bagiriyor normalde de sanirim cocuguna bagirmis kp i mudahele etmis onunla tartisiyorlar ya cok ic ice yasamak dogru degil ne saygi kaliyor ne ozel

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadı Nasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
cok yakismis canim ama sen begenmediysen iki hafta bekle derim yoksa cok yaniyo kiriliyo sacin sen ne renk istemistin de kirmizi yaptilar canim

Çok geçmiş olsun Can'ım umarım daha iyidir
cok sagol canim sordugun icin kac gundur hic bisey yemiyodu sadece emiyodu bugün kahvalti olarak muz yedi iyilesme yoluna girdik inşallah

En yakın arkadaşın dahi olsa biraz mesafe olmalı.helede eşinin ailesiyse ve heran tependeyse evet saygı bitiyo.özel hiç kalmıyo.misal biz
Kimileri rahatsız olmuyomuş ama ben çok rahatsızım bitek gece uyrken kafam rahat.gerçi gecenin bi yarısı çdşitli sebeplerden de aranıyoruz

aslinda bunlar da cok iyi anlasiyorlar ama iste bir yerden sonra birseyler goze batmaya basliyor bencede zor bende yasadim benzer seyleri

içim fena oldu sen böyle anlatınca on gündür oğlumda tam iyilelemedi ki antibiyotiği düzenli kullandık

Bu arada bende de yoksun
Zaten ig hesabımda çıkaramadığım kişiler var.arada kimin kim olduğunu karıştırıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…