Hayir canim yani hamileliginden haberleri yok anlaminda soyledim cunku ben kan tahlili yaptirdim asm de hamile olunca hemen hamilelik kaydi yapti onu demek istedim obur sekilde suc evetkaydımız var tabi..zaten kayıt olmaması suç..hamileykende 1 kez gittim,ben tetenozu bile kendi hastanemde vurdurdum..sağlık ocağını sevmiyorum ve güvenemiyorum nedense..aslında doktor ve ebemizde iyi ama..Efe doğduktan sonra topuk kanı içinde gittik 1 kez sağlık ocağına o kadar..Efe'ninde her aşı zamanı sonrası beni arayıp bilgileri alıp yazıyor kaydediyorlardı o kadar..özellkle beni arayıp aşı için çağırmazlar,kartta vermediler
Evet burada stanki arkadasimizdi sanirim onun dru da vermemis ilerde obezite acisindan bizim doktorumuz vermisti ben iki sise kullandim almadim bir daha arada alayim diyorum esim istemiyor vermemi birde eski cocuk doktorumuz kesinlikle vitamine karsiydi ogluma hic vitamin vermemisti sadece balik yemedigi icin benim onerim yemesi dogal yolla almasi ama yemiyorsa balik yagi surubu verin demisti@hiraysen hünnapı geçen yıl bu zama
Bize bazı vitaminlerin yağların bıldırcın yumurtasının çok tüketildiğinde erken ergenliği ve obeziteyi getirdiğini söyledi.
Tabi ben araştırdım öyle sordum doktora yoksa açıklama yapmazdı
Çok geçmiş olsun Can'ım umarım daha iyidircanim gece sadece 5ten 6 bucuga kadar uyudum onun disinda hep emzirdim salladim ateslendi kuzum burnundanda akinti yesil gelmeye basladi bugün de hemen dr a gittik sinusler dolmus o gozune vurmus cunku gozude sisti antibiyotik verdi goz damlasi verdi vitamin surubu verdi aldik geldik ama zor ayakta duruyorum uyusada uyusam diye bakiyorumsanada cok geçmiş olsun canim ya hem hastalik hem uyuyamama gece sende bende perisan olduk
Güzel olmuş bence kalsın böyle :) bikaç hafta sonra boyarsın yıpratma saçınıKızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
Nasıl boyadıKızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
ben niye goremıyorum sen bende kayıtlı değilsin galiba ..Kızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
canim guzel olmus ama icine sinmediyse baska bir kuafore gidebilirsin o bir cozum bulurKızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
yok cnm hep istahsiz benm kizm arada sevdgi seylerden yiyodu smdi onlarida yemicem deyip duruyo. Hic istahla yemek yememistr hep ugrasiyorm disarda parklarda. Tuttrmus bi yee mii ceeemm@hiraysen canım sıkıntınız iştahsızlıksa ve bu sadece bu dönemdeyse belki ileriye dönük düzelir.bizim şarküterimiz var ve eşim doğal ürünler de satıyo.şahımerdan diye bi marka kullananlar çok memnun olmuş eşim eve de getirdi.ama akif hep iştahlıydı bitek hasta oldumu iştahtan düşer oda normal.öksürüğünede iyi geldi geceleri hırıltısı kesildi.sizde böyle bi durum yoktu sanırım.çocuk doktorumuzda sürekli kullanmaya gerek yok dedi balık yağından için.bize möllers önermişti doktor kendi kızınada kullanmıştı
Canim senmi yediriyorsun onune koysan belki kendi yeryok cnm hep istahsiz benm kizm arada sevdgi seylerden yiyodu smdi onlarida yemicem deyip duruyo. Hic istahla yemek yememistr hep ugrasiyorm disarda parklarda. Tuttrmus bi yee mii ceeemm
Busabah snrlerm bozuldu aglicktm
Onune koyuyorm genelde oncden bazen yiyodu. Buaralar hep ufaliyo etrafa dagitiyo. Oyuna cevirdi yemek isiniCanim senmi yediriyorsun onune koysan belki kendi yer
Anladim canim insallah donemsel birseydir gecer ecede bazen zorluyor yemek konusunda iki yas sendromununda etkisi var sanirim inat haline getiriyorlarOnune koyuyorm genelde oncden bazen yiyodu. Buaralar hep ufaliyo etrafa dagitiyo. Oyuna cevirdi yemek isini
cok yakismis canim ama sen begenmediysen iki hafta bekle derim yoksa cok yaniyo kiriliyo sacin sen ne renk istemistin de kirmizi yaptilar canimKızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
cok sagol canim sordugun icin kac gundur hic bisey yemiyodu sadece emiyodu bugün kahvalti olarak muz yedi iyilesme yoluna girdik inşallahÇok geçmiş olsun Can'ım umarım daha iyidir
En yakın arkadaşın dahi olsa biraz mesafe olmalı.helede eşinin ailesiyse ve heran tependeyse evet saygı bitiyo.özel hiç kalmıyo.misal bizYa burada evler cok yakin birbirine karsi binada hani gecen gun eceye cok zayif diyen kadin varya onun kv si kp i geldi gecen hafta cok kotu tartisiyorlar kadin bagira bagira agliyor cocugumu babasiz buyutcegimi bilmesem birakip gitcem diyor kv si kp i 2 saat mesafede oturuyorlar surekli gelip 15-20 gun kaliyorlar bu kadinda cocuguna cok bagiriyor normalde de sanirim cocuguna bagirmis kp i mudahele etmis onunla tartisiyorlar ya cok ic ice yasamak dogru degil ne saygi kaliyor ne ozel
Geçmiş olsun canım zor oluyor boğaz enfeksiyonu toparlar inşallah çabucakAcilden dönüyoruz Boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
aslinda bunlar da cok iyi anlasiyorlar ama iste bir yerden sonra birseyler goze batmaya basliyor bencede zor bende yasadim benzer seyleriEn yakın arkadaşın dahi olsa biraz mesafe olmalı.helede eşinin ailesiyse ve heran tependeyse evet saygı bitiyo.özel hiç kalmıyo.misal biz
Kimileri rahatsız olmuyomuş ama ben çok rahatsızım bitek gece uyrken kafam rahat.gerçi gecenin bi yarısı çdşitli sebeplerden de aranıyoruz
içim fena oldu sen böyle anlatınca on gündür oğlumda tam iyilelemedi ki antibiyotiği düzenli kullandıkcanim.cok sagol sordugun icin biz acayip hasta olduk kosup oynayan cocuk surekli agliyo surekli halsiz ates goze vurdu gozu iyice sisti antibiyotigide kustu icemedi hic biseyde yemedi burnu hala tikanik hala arada ates cikiyor ne yapacagimi sasirmis haldeyim uyutup yataginada koyamiyorum hemen uyanip agliyo ya emiyo ya sallaniyo nasil bu kadar hasta olduk hic anlamadim ya
Bu arada bende de yoksunKızlar salak kuaför saçımı yanlışlıkla kırmızıya boyadıNasıl düzelir. İnstagram profiline koydum moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?