2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sabah benim oğlanın sol gözü çapaklanmıştı neden oldu ki acaba?
Canim beyzaminda tek gozu dayak yemis gibi sisti dr bu hastalik ates goze vurur dedi damla verdi senin bebisde simdi hastaya ondan olmuştur belki. Dr a da goturebilirsin istersen ya da istersen cay demiyle silmeyi dene canim

Canim beyzaminda tek gozu dayak yemis gibi sisti dr bu hastalik ates goze vurur dedi damla verdi senin bebisde simdi hastaya ondan olmuştur belki. Dr a da goturebilirsin istersen ya da istersen cay demiyle silmeyi dene canim
Şişlik yoktu canım baktım, ateş olmadı bizde bu hastalığında burun tıkanıklığı ve öksürük oldu, devam ederse götüreyim, sabah nemli bir bezle temizledim.

Teşekkürler canım bi kere daha önünde sweet yazan bi takımı var ece de de vardı aynısı tarzları aynı bu kızların
Aaa oylemi alti pembe taytli olan takim valla ayniymis zevklerimiz:))
Sagol canim dis patladi ama acidigini soyluyor gece uykusu duzeldi iki gundur cok sukur ama gunduz cok agliyor insallah Akif zorlanmadan cikarir disini
Canim o oyunu bilmiyorum ama bizimkiler 4. Siniflarla futbol yapiyor iki sinifi yendiler cuma gunu final yapicaklar sadece erkekler oynuyor Aysenaza da basarilar
Canim benim kucuk oglumda ayni yasta ve benzer davranislari eceye zaman zaman yapiyor ve ben kiskandigini hissediyorum arkadasinin cocugununda kardesini kiskanmasinin bir sonucudur bu davranislari maalesef kiskanclik her yasta oluyor alinma bence cunku o da cocuk belki biraz daha paylasimci olabilirdi ama olmamis
hasta bebişler nasıl oldular kızlar @yaz yagmuru M mutube @minnakkartal
Unuttuğum yoktur inşallah
sagol canim bizde hafif bir burun akintisi var daha cok disin ciktigi yeri gosterip aciyo diyor gunduz cok agliyor herseye agliyor

Kv ile konuştum uykudan kalkınca yine çapaklanmış, diğer göze göre biraz küçülmüş

miranın da geniz akıntısı artmış ciğerlere inmiş antibiyotik, bricanyl ve peditus bir de kabızlık için duphalac vermiş ben bu çocuğa bunları nasıl içireyim ki mümkün değil

Ben de kerem alp e 6 ayından beri keçi boynuzu özü veriyorum. bu markayı kullanıyorum canım. Eczanelerde genelde bu var.

miranın ilgisini çekmiyo eline boya kalemi alınca mama sandalyesini boyamak ya da yerlere bişiler çizmekten daha çok keyif alıyo ama onunla bile çok ilgili değil
Ya kerem alp de aynı kağıdı karalıyo ama arkamı dönsem kağıdı atıp yeni arayışlara geçiyor. Mama sandalyesindeyse kağıttan çok tepsiyi boyuyor

Kızlar geçmişi okuyamadan direk girdim.telimde bi sorun vardı servis yaptı ama instrgram silindi.bende Şifremi hatirlayamiyorum başka instaram da indiremiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı nasıl indirebilirim.ne yapmam gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…