Canim beyzaminda tek gozu dayak yemis gibi sisti dr bu hastalik ates goze vurur dedi damla verdi senin bebisde simdi hastaya ondan olmuştur belki. Dr a da goturebilirsin istersen ya da istersen cay demiyle silmeyi dene canimSabah benim oğlanın sol gözü çapaklanmıştı neden oldu ki acaba?
Şişlik yoktu canım baktım, ateş olmadı bizde bu hastalığında burun tıkanıklığı ve öksürük oldu, devam ederse götüreyim, sabah nemli bir bezle temizledim.Canim beyzaminda tek gozu dayak yemis gibi sisti dr bu hastalik ates goze vurur dedi damla verdi senin bebisde simdi hastaya ondan olmuştur belki. Dr a da goturebilirsin istersen ya da istersen cay demiyle silmeyi dene canim
Aaa oylemi alti pembe taytli olan takim valla ayniymis zevklerimiz:))Teşekkürler canım bi kere daha önünde sweet yazan bi takımı var ece de de vardı aynısı tarzları aynı bu kızların
Sagol canim dis patladi ama acidigini soyluyor gece uykusu duzeldi iki gundur cok sukur ama gunduz cok agliyor insallah Akif zorlanmadan cikarir disiniİnş son hastalığınız olsun cnm.çocuk hastayken anneninde moral bozuk oluyo şükür düzelmişsiniz
köpek dişiniz hayırlı olsun.darısı bize inş patlamak üzere.çok sıkıntılı bu ara özellikle geceleri
Bizde de abladan kalma bişeler var.beraber yapıyolar ben akife bişe demiyorum öyle boya şöyle boya diye o karalama yapıyo nesnelerin üstüne.henüz zamanı değil gibi
maşallah betüşe çok tatlı ki.bende igde gördüğümde çok hoşuma gitmişti
Canim o oyunu bilmiyorum ama bizimkiler 4. Siniflarla futbol yapiyor iki sinifi yendiler cuma gunu final yapicaklar sadece erkekler oynuyor Aysenaza da basarilarGünaydın kızlar...
Birazdan kızımın maçı var onu izlemeye gidicez.okulda birinci oldular 4. sınıflar arasında şimdi diğer okullarla yarışacaklar.kaleli yakantop @yaz yağmuru senin oğlunda 4e gidiyo ya bu oyunu duydun mu hiç.
Canim benim kucuk oglumda ayni yasta ve benzer davranislari eceye zaman zaman yapiyor ve ben kiskandigini hissediyorum arkadasinin cocugununda kardesini kiskanmasinin bir sonucudur bu davranislari maalesef kiskanclik her yasta oluyor alinma bence cunku o da cocuk belki biraz daha paylasimci olabilirdi ama olmamisGunaydin kizlar.Dun kizinla bebek gormeye gittik henuz bir aylik bebis.Arkadasini cok severim ancak evde dokuz yasinda oglu da vardi kizima biraz hor davrandi sanki ya da baana oyle geldi benim kiz bitaz hareketli ve merakli evde bazi seyleri eline almak istedi mesela twistir var saga sola donme harketi yaoan onu gordu uzerine oturmak istedi cekti aldi kolonyayi cok sever kizim sisedini eline aldi of puf yapti ve agiz burun harekwti yapti bir kac oyuncak araba verdiler eine onlarla biraz oynadi ve bir kac tanesini yere atti yine mudahale etti jakdi ki ben kizimi surekli kontrol altinda tutmaya calistim ama alindim valla oyle olmasina acaba annelik ic gudusutleme hareket ediyorum yoksa benim kuzimda mi sikinti var anlamadim.Ta dasurekli surekli kizima hayir mi demelyilim ben egitim veremiyorum mu kizima
sagol canim bizde hafif bir burun akintisi var daha cok disin ciktigi yeri gosterip aciyo diyor gunduz cok agliyor herseye agliyor
enfeksiyon fln varsa göze vurmuş olabilir mi acaba doktora gitmek de fayda var gibiKv ile konuştum uykudan kalkınca yine çapaklanmış, diğer göze göre biraz küçülmüş
Enfeksiyonda kapmış olabilir. Öyleyse diğer gözede sıçrıyo canım. Bişey yoktur inşallahKv ile konuştum uykudan kalkınca yine çapaklanmış, diğer göze göre biraz küçülmüş
Ben de kerem alp e 6 ayından beri keçi boynuzu özü veriyorum. bu markayı kullanıyorum canım. Eczanelerde genelde bu var.vitagil aldm en son hcbi ise yaramadi mynrs ise yaramisti. Snra balik yagi almak icn eczaneye gttm bana bu takviyelerin ilerde obezlige yol actgni syledi bnde almadan cikmistm yazdm doktra whatsptan bakalm hangsni onercek. Kafayi yicm yksa
bn veriyorm bayadr oda ise yaramadi bak resm ykliycm bzdekni nerdeyse bitti hatta dibinde kaldi eczaneden almstm
Ya kerem alp de aynı kağıdı karalıyo ama arkamı dönsem kağıdı atıp yeni arayışlara geçiyor. Mama sandalyesindeyse kağıttan çok tepsiyi boyuyormiranın ilgisini çekmiyo eline boya kalemi alınca mama sandalyesini boyamak ya da yerlere bişiler çizmekten daha çok keyif alıyo ama onunla bile çok ilgili değil
WhatsApp'tan doktoruna yazdım cevap bekliyorum, olmadı yarın götürürümenfeksiyon fln varsa göze vurmuş olabilir mi acaba doktora gitmek de fayda var gibi
Gecmis olsun canim cabuk atlatir insallahmiranın da geniz akıntısı artmış ciğerlere inmiş antibiyotik, bricanyl ve peditus bir de kabızlık için duphalac vermiş ben bu çocuğa bunları nasıl içireyim ki mümkün değil
Size de gecmis olsun canim ilik cayla silersen iyi gelir esime goz doktoru tavsiye etmistiKv ile konuştum uykudan kalkınca yine çapaklanmış, diğer göze göre biraz küçülmüş
Zayiflama topiginde gormustum bir ara@Apriori123 gören oldu mu? Nerdeeessssinnn Tülayyyy
Yaa yine mi agladi Aysenaz keske onlar yenseydiAyşenazların okulu 2-1 yenildi.hepsi ağladı çocukların nasıl teselli edeceğimizi şaşırdık ama çok tatlıydılar
@Apriori123 yazlık kışlık kıyafet sporu yapıyo şu anda
Ev işi yapıyom canım, özledin mi beni@Apriori123 gören oldu mu? Nerdeeessssinnn Tülayyyy
Hemde çooook özledimEv işi yapıyom canım, özledin mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?