Teşekkürler canım bi kere daha önünde sweet yazan bi takımı var ece de de vardı aynısı tarzları aynı bu kızlarıncok tatli masallah Betul e birde ustundeki 3 lu takimin aynisindan eceninde var:))
ayniyiz canim parkta dedigin gibi eve biri gelsin yine ayni hatta bazen bana bile oyuncaklarini vemem vemem diye geziyo :)) bu arada maşallah cok tatli cikmis fistik
İnş son hastalığınız olsun cnm.çocuk hastayken anneninde moral bozuk oluyo şükür düzelmişsinizbizde 13 gun once hasta oldu canim grip dediler aferin verdiler gonderdiler ama hastalik bitmedi baska dr a gittik busefer bogaz iltihabı olmus dedi antibiyotik vitamin burun spreyi goz damlasi yazdi bugün cok sukur bogazindan bisi gecti muz yedi inşallah bu yilin son hastaligi olur cunku bu sefer cok yiprandik yorulduk. Sizede cok gecmis olsun canim her ilac her hastaliga iyi gelmiyomus istersen sende baska bi dr a daha goster canim
köpek dişiniz hayırlı olsun.darısı bize inş patlamak üzere.çok sıkıntılı bu ara özellikle geceleriKizlar bu sabah ece uyandiginda kopek disinin oldugu yeri gostererek disim aciyo dedi bende simdi baktim patlamis disi cok sukur
Bizde de abladan kalma bişeler var.beraber yapıyolar ben akife bişe demiyorum öyle boya şöyle boya diye o karalama yapıyo nesnelerin üstüne.henüz zamanı değil gibiKizlar siz bebislerinize boyama kitabi aldinizmi alan varsa boyamayi nasil yapiyorlar elbette net sekilde tasirmadan yapamazlar ama sekillerin icini de boyayabiliyorlar mi ben eceye buyuk resimli boyama kiaplari almak istiyorum o yuzden sormak istedim
maşallah betüşe çok tatlı ki.bende igde gördüğümde çok hoşuma gitmiştiYa bu resmi instagrama da koydum ama bayıldımbu haline betüşün buraya da koyayım eksik kalmasın
Babası ve dedesiylw gitmişlerdi hayvanları sevmeye öyle sıkı sarılmışki çok hoşuma gidiyo
Saol cnm.10 da başlıyomuş stat yanımızda ama geç kalmıyım gideyim bi an önce.bu arada ben daha heyecanlıyımay ne güzel bol şanslar fıstığa
Kesinlikle kendini suclama canim cocuk dedigin tabiki merakli olucak aticak bakicak 9 yasindaki cocukta yasi geregi yapiyo emin ol.birazda yeni kardesin verdigi kiskancliktan yapiyo bende parka gittigimizde hep yasiyorum bu durumu ve inanilmaz uzuluyorum ama oda uzulmeli oda sevinmeli iyiyi kotuyu herseyi ayirt edebilmeli yani bi yere gittigimizdede kucagimizdan inmesin biseye dokunmasin mumkun değil bunu yapamayiz bos yere uzme kendini canım annelik oyle biseymis ki kimse bisi demesin uzulmesin diye bakiyoruz ama olmuyor ne yazikkiGunaydin kizlar.Dun kizinla bebek gormeye gittik henuz bir aylik bebis.Arkadasini cok severim ancak evde dokuz yasinda oglu da vardi kizima biraz hor davrandi sanki ya da baana oyle geldi benim kiz bitaz hareketli ve merakli evde bazi seyleri eline almak istedi mesela twistir var saga sola donme harketi yaoan onu gordu uzerine oturmak istedi cekti aldi kolonyayi cok sever kizim sisedini eline aldi of puf yapti ve agiz burun harekwti yapti bir kac oyuncak araba verdiler eine onlarla biraz oynadi ve bir kac tanesini yere atti yine mudahale etti jakdi ki ben kizimi surekli kontrol altinda tutmaya calistim ama alindim valla oyle olmasina acaba annelik ic gudusutleme hareket ediyorum yoksa benim kuzimda mi sikinti var anlamadim.Ta dasurekli surekli kizima hayir mi demelyilim ben egitim veremiyorum mu kizima
canım 9 yaşında ki de bir çocuk sonuçta anne zaten lohusa evin psikolojisi kardeş derken bi süre alınmamak lazım kim bilsin neler düşünüyodur o da dama atılan pabucunda bile olabilir aklı :)Gunaydin kizlar.Dun kizinla bebek gormeye gittik henuz bir aylik bebis.Arkadasini cok severim ancak evde dokuz yasinda oglu da vardi kizima biraz hor davrandi sanki ya da baana oyle geldi benim kiz bitaz hareketli ve merakli evde bazi seyleri eline almak istedi mesela twistir var saga sola donme harketi yaoan onu gordu uzerine oturmak istedi cekti aldi kolonyayi cok sever kizim sisedini eline aldi of puf yapti ve agiz burun harekwti yapti bir kac oyuncak araba verdiler eine onlarla biraz oynadi ve bir kac tanesini yere atti yine mudahale etti jakdi ki ben kizimi surekli kontrol altinda tutmaya calistim ama alindim valla oyle olmasina acaba annelik ic gudusutleme hareket ediyorum yoksa benim kuzimda mi sikinti var anlamadim.Ta dasurekli surekli kizima hayir mi demelyilim ben egitim veremiyorum mu kizima
Senin yeme içme özgürlüğün varay sağlık bölümünün koordinatörü ne zaman gelse ben ya bişi yiyorum ya bişi içiyorum bgn dayanamadı gülmekten patladı adam ben de utançtan yerle bir bi de ben ya kendi lokmamı sayan ben
iki gün yiyim sen o zaman gör beniSenin yeme içme özgürlüğün varYanında şişko hissettirdin zaten
Senden 10 kilo fazlam variki gün yiyim sen o zaman gör benihem seninde bişiysin yok duyanda bişi sancak
benim kızımda aynı canım hiç düşünme bile öyle şeyi. Sürekli hayır diyimcede başkalarına karşı pısırık olabilir ki o daha tehlikeli. Aslında 9 yaşındaki çocuk daha akıllıca davranabilir ama o da muhtemelen yeni kardeşin getirdiği bi psikoloji içinde.Gunaydin kizlar.Dun kizinla bebek gormeye gittik henuz bir aylik bebis.Arkadasini cok severim ancak evde dokuz yasinda oglu da vardi kizima biraz hor davrandi sanki ya da baana oyle geldi benim kiz bitaz hareketli ve merakli evde bazi seyleri eline almak istedi mesela twistir var saga sola donme harketi yaoan onu gordu uzerine oturmak istedi cekti aldi kolonyayi cok sever kizim sisedini eline aldi of puf yapti ve agiz burun harekwti yapti bir kac oyuncak araba verdiler eine onlarla biraz oynadi ve bir kac tanesini yere atti yine mudahale etti jakdi ki ben kizimi surekli kontrol altinda tutmaya calistim ama alindim valla oyle olmasina acaba annelik ic gudusutleme hareket ediyorum yoksa benim kuzimda mi sikinti var anlamadim.Ta dasurekli surekli kizima hayir mi demelyilim ben egitim veremiyorum mu kizima
Daha iyiyiz canim cok teşekkür ederim sordugun icin istahi hala yok ama tekrar kosup oynamaya basladi cok şükür
mira da değişiklik yok annem doktora götürdü çıkınca konuşucaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?