Özleseydin gelirdin bana da hayın zalımHemde çooook özledim
Sensiz ben nefes alamam, buralarda hiç duramam, tek başıma yalnız kalamam
Hayın zanlım mı demek istedinÖzleseydin gelirdin bana da hayın zalım
ay ben gelmesem kendime kızardım yürüyerek 20 dakkada geldim :))
Bana gelişin de 20 dk ama hiç BM'yle süprüzler yapmadın banaay ben gelmesem kendime kızardım yürüyerek 20 dakkada geldim :))
Oğluma bir kısmet bulursun artık sana güveniyorumay ben gelmesem kendime kızardım yürüyerek 20 dakkada geldim :))
seninle planlı bile buluşamıyoruz ki senin için varsa yoksa beylikdüzü analarıBana gelişin de 20 dk ama hiç BM'yle süprüzler yapmadın bana
yok ben onun için bi tane daha doğurcam öyle karar verdimOğluma bir kısmet bulursun artık
Canımsınseninle planlı bile buluşamıyoruz ki senin için varsa yoksa beylikdüzü anaları
yok ben onun için bi tane daha doğurcam öyle karar verdim
sen benm.kurbanimsinn ben sna nasl cikcamm
hopppp beylikduzune geliyosa bi sebebi varrseninle planlı bile buluşamıyoruz ki senin için varsa yoksa beylikdüzü anaları
yok ben onun için bi tane daha doğurcam öyle karar verdim
aaa bak doğru aşka saygımız sonsuzsen benm.kurbanimsinn ben sna nasl cikcamm
Olumune kankayikkk
hopppp beylikduzune geliyosa bi sebebi varr
ben cikardm yazlklari komple.ama ince uzun kollulari biraktm suan onlari giydiriyorm ama bu gidsle mayis basnda kisa kollulara gecicez.dun giydirdm evde kisa kollu hiraya oglen vakti. Ev cok sicak gunes goruyo terledi baya kafasi falan gydrdim bnde.Ya kızlar özellikle İstanbul'da oturanlara soruyorumfayika hemen atlamasın
Kısa kolluları şortları falan çıkardınız mı piyasaya. Azadın geçen yıldan halaları tarafından alınmış baya bi yazlığı var da yıkayıp çıkarsam mı artık yoksa daha erken mi tişört vs için
Bizim ev soğuk da dışarısı çok sıcak :/ parkta çocuklar hep kısa kolluyla dolaşıyordu da dikkatimi çekti erken değil mi daha diye.ben cikardm yazlklari komple.ama ince uzun kollulari biraktm suan onlari giydiriyorm ama bu gidsle mayis basnda kisa kollulara gecicez.dun giydirdm evde kisa kollu hiraya oglen vakti. Ev cok sicak gunes goruyo terledi baya kafasi falan gydrdim bnde.
evet yagmurluymus onmzdeki gunler ama cok degil snra sicak olcakms yne. Ben disariya sadece uzun kolluyla cikartyorum buaralar gecen yelek vardi terledi yelekle.Bizim ev soğuk da dışarısı çok sıcak :/ parkta çocuklar hep kısa kolluyla dolaşıyordu da dikkatimi çekti erken değil mi daha diye.
Gerçi yağış geliyormuş ve hava sıcaklıkları düşüyormuş . İşte burada devreye girebilirsinfayika
Ay ben özel mesaj atmıştın ya onu diyosun sandım hatlar karıştı
Biliyorum da ondan :)Pfff hicte merak etmiyo kurbanim kime ciktgni
ben haftasonu kısa kollu giydirdim üstüne mont bi ara iice sıcak oldu çıkarttım tişörtle kaldı kardeşime gittik ordada kısa kollu formayla gezindi bahçede yavaş geçtim sayılır kısa giymezsede tek ince uzn kollu giydiriyorumYa kızlar özellikle İstanbul'da oturanlara soruyorumfayika hemen atlamasın
Kısa kolluları şortları falan çıkardınız mı piyasaya. Azadın geçen yıldan halaları tarafından alınmış baya bi yazlığı var da yıkayıp çıkarsam mı artık yoksa daha erken mi tişört vs için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?