2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bileydim Eminönü'nde ev tutardım
Zanlım sendin ama artık sen değilsin, benim dünürüm kankam zayıflama yoldaşım @hiraysen İ kurban seçtim )

Bak şimdi @hiraysen Nasıl heyecanlanacak
sen benm.kurbanimsinn ben sna nasl cikcamm

Olumune kankayikkk

seninle planlı bile buluşamıyoruz ki senin için varsa yoksa beylikdüzü anaları

yok ben onun için bi tane daha doğurcam öyle karar verdim
hopppp beylikduzune geliyosa bi sebebi varr

Ya kızlar özellikle İstanbul'da oturanlara soruyorum fayika hemen atlamasın
Kısa kolluları şortları falan çıkardınız mı piyasaya. Azadın geçen yıldan halaları tarafından alınmış baya bi yazlığı var da yıkayıp çıkarsam mı artık yoksa daha erken mi tişört vs için

ben cikardm yazlklari komple.ama ince uzun kollulari biraktm suan onlari giydiriyorm ama bu gidsle mayis basnda kisa kollulara gecicez.dun giydirdm evde kisa kollu hiraya oglen vakti. Ev cok sicak gunes goruyo terledi baya kafasi falan gydrdim bnde.

ben cikardm yazlklari komple.ama ince uzun kollulari biraktm suan onlari giydiriyorm ama bu gidsle mayis basnda kisa kollulara gecicez.dun giydirdm evde kisa kollu hiraya oglen vakti. Ev cok sicak gunes goruyo terledi baya kafasi falan gydrdim bnde.
Bizim ev soğuk da dışarısı çok sıcak :/ parkta çocuklar hep kısa kolluyla dolaşıyordu da dikkatimi çekti erken değil mi daha diye.
Gerçi yağış geliyormuş ve hava sıcaklıkları düşüyormuş . İşte burada devreye girebilirsin fayika

evet yagmurluymus onmzdeki gunler ama cok degil snra sicak olcakms yne. Ben disariya sadece uzun kolluyla cikartyorum buaralar gecen yelek vardi terledi yelekle.

ben haftasonu kısa kollu giydirdim üstüne mont bi ara iice sıcak oldu çıkarttım tişörtle kaldı kardeşime gittik ordada kısa kollu formayla gezindi bahçede yavaş geçtim sayılır kısa giymezsede tek ince uzn kollu giydiriyorum

Alışveriş başlayınca kurban zanlı dökülürüz hatta ben biraz ipucu vereyim
Mesela kurbanıma alacağım hediyenin olduğu mağaza oralarda var mıdır değişim sorunu olur mu Acaba diye düşünüyorum öyküşüm kadar kestiremiyorum olur olmazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…