cok kucukken ise yaramisti canim bizdede simdi aglayinca tekrar aklima geldi ise yaradi cok şükür.Sanada kolay gelsin cnm.bu arada bende akifi ilahi dilettiğim zaman sakinleşiyor
ordakı komşum çok ıyı sağolsun yemek getırmeyı sadece örnek verdim görmese gelir ne yapıosun diye sorar.. inşallah hep böyle kalırlar ben taşınınca da...iki lafın belini kırsak kafi..burada da komsuluk yok bırak yemek getirmeyi alt katta tevhıd okutuluyor ben ust katta duyuyorum ve davet edilmiyorum dusun yanı cok canım sıkılmıstı bu duruma.halbuki ben kızımın tehhıdine herkesi davet etmısttım komsu hakkı diye bişey kalmamıs Samsun da da.Resmen toplama yer oldu
inşallah canım haziranda kesin kararımı vereceğim.. 22 temmuzda 20 senem bitiyor çalışma hayatımda.. yeter artık bu kadar çalışma ve uğraşma deyip hayatımı fazlasıyla değiştirebilirim.. kısmet...Gayet yakın oluruz .ortada buluşalum yani adapazarı merkezde @pilise de gelir...nasip olur umarım.sen bi gel bu taraflara nasılsa bizim yerimiz sabit
ben kapı çitinin kapısını kitliyorum orda oynuyor bende işlerimi yapıyorum iyi oluyor..Evet sıkılıyorlar ama hep dışarıda zor oluyo.insanın düzeni bozuluyo.alıştı mı parka dışarı evde durmuyo.herşey dozunda iyi galiba:)
Tesekkur ederim canim gunduz pek agri olmuyor anlamiyorum gece yatinca oluyorbalgamı atıyo diyip teselli olmak lazım başka türlü çıkaramıyolar malum
geçmiş olsun canım umarım daha iisindir şimdi
benimki de gece çok ağladı sakinleştirip dikkatini başka bir şeye çektim.. ben bu gece neler yaşayacağım bakalım.. hakkımızda hayırlısıHer istediğinde vermicem yine de ama böyle ağlarsa dayanabileceğimi hiç sanmıyorum
Canim birden kesmek istemiyordunki zaten azaltarak yapicaktin tabiki arada emzir bak bende basladim mesela ilk olarak uyumadan vermedim sende uyumadan once emzirmedin ilk adimi attin 1 aya yay yavas yavas birak moralinide hic bozma direk kesmeyecektinya zaten baya yol kateddinYapamadım ya. Beceremedim. Ne dersem deyim istemedi. Büyüdün artık dedim anlattım. Durdu durdu meme dedi. Çikolata bile teklif ettim. ama en son meme yok diye sarılıp ağlamaya başlayınca dayanamadım. Dün böyle yapmamıştı. Emziriyorum şuan
Ay canım ne gerek vardı bu kadar şeyeSevgili kurbanım sana ve bebene çok tatlı şeyler aldım :) tam kendi tarzımda aldım umarım beğenirsin :) beğenmezsen de gönder ben giyerim zaten bedenlerimiz aynı sayılır
Yapamadım ya. Beceremedim. Ne dersem deyim istemedi. Büyüdün artık dedim anlattım. Durdu durdu meme dedi. Çikolata bile teklif ettim. ama en son meme yok diye sarılıp ağlamaya başlayınca dayanamadım. Dün böyle yapmamıştı. Emziriyorum şuan
seni cok iyi anliyorum bende aynisini yaptimYapamadım ya. Beceremedim. Ne dersem deyim istemedi. Büyüdün artık dedim anlattım. Durdu durdu meme dedi. Çikolata bile teklif ettim. ama en son meme yok diye sarılıp ağlamaya başlayınca dayanamadım. Dün böyle yapmamıştı. Emziriyorum şuan
Bu gece daha kolay geçer inşallah sizinde :/benimki de gece çok ağladı sakinleştirip dikkatini başka bir şeye çektim.. ben bu gece neler yaşayacağım bakalım.. hakkımızda hayırlısı
Öyle düşünmüştüm aslında ilk başta ama dün baya kolay geçince çok yüreklenmiştim. anladı mı ne yaptı bırakmak istediğimi daha hırçın bu gün. yavaş yavaşa döndüm artık mecbur bende.Canim birden kesmek istemiyordunki zaten azaltarak yapicaktin tabiki arada emzir bak bende basladim mesela ilk olarak uyumadan vermedim sende uyumadan once emzirmedin ilk adimi attin 1 aya yay yavas yavas birak moralinide hic bozma direk kesmeyecektinya zaten baya yol kateddin
Sazanım benimAy canım ne gerek vardı bu kadar şeyesağolasın beğenmez olur muyum hiç
Kızım aynı beden sayılırız demişim ya sen be atlıyorsun hemen çırpı, dalga mı geçiyon benim bedenimle@Apriori123 canım sen beğenmişsin zevkle giyeriz
damatlik aldm :)))) sanada abiyeO değil de benim zanlım azcık soru soraydı eyiydibu sessizlik aklıma sadece bi kişiyi getiriyor, azadımı yakınen görmüş beğenmiş ve damat almış birini @hiraysen hadi çık ortaya ve ne aldın bize söyşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?