Canımsındamatlik aldm :)))) sanada abiye
Ne gerek vardi canimmm gelinine alsan yeterdi :))Sevgili kurbanım sana ve bebene çok tatlı şeyler aldım :) tam kendi tarzımda aldım umarım beğenirsin :) beğenmezsen de gönder ben giyerim zaten bedenlerimiz aynı sayılır
Ben gecen sene almstm kumandali araba nye aldysam kiz cocuguna :) korkmustu ozman kaldrdm hala kaldrdgm yerde duruyoKizlar bebislerinize a101 gelen uzaktan kumandali akulu arabalardan alan var mi kafam karisti alsam mi yoksa biraz daha beklesek mi uc yasina uygun diyor.Bizarda doyumsuz olmasindan korkuyorum.Her bebek ozel ama bizimki biraz gec geldigi icin biz kari koca biraz simartiyoruz gibi ilerde doyumsuz ve mutsuz olmasini da istemiyorum
Benim yerim olmadığı için araba almayı düşünmüyorum ama bikaç kişide ekli fotodaki bisikleti görüp bayıldım ama sordum herkes 3 yaşında almış. Ben de seneye almaya karar verdim daha küçükler benceKizlar bebislerinize a101 gelen uzaktan kumandali akulu arabalardan alan var mi kafam karisti alsam mi yoksa biraz daha beklesek mi uc yasina uygun diyor.Bizarda doyumsuz olmasindan korkuyorum.Her bebek ozel ama bizimki biraz gec geldigi icin biz kari koca biraz simartiyoruz gibi ilerde doyumsuz ve mutsuz olmasini da istemiyorum
Saçmalama dünürüm ya seni unutur muyum hiçNe gerek vardi canimmm gelinine alsan yeterdi :))
Bna collezione daki pantlnun bordosnuda alsaydn bariSaçmalama dünürüm ya seni unutur muyum hiç
Biz almıştık 8-9 ay oldu heralde. kardeşimde görüp çok sevmişti gökçe. eşimde almış. hırçın atıp kıran bi çocuk olmadığı hemen antenini kırdı. hareket ettirmek için ittirdiği şeyi kırdı. bi de şarjları çabuk bitiyo. gitmiyo diye oturup ağladı. 100 küsüre almış bi de bütük bişey öyle sürünüy evde. biraz hassas aletler daha aklı başında oldukları vakit almak daha mantıklı geliyo bana.Kizlar bebislerinize a101 gelen uzaktan kumandali akulu arabalardan alan var mi kafam karisti alsam mi yoksa biraz daha beklesek mi uc yasina uygun diyor.Bizarda doyumsuz olmasindan korkuyorum.Her bebek ozel ama bizimki biraz gec geldigi icin biz kari koca biraz simartiyoruz gibi ilerde doyumsuz ve mutsuz olmasini da istemiyorum
Ala ala bana niye sazan diyorsun:Sazanım benim
Kızım aynı beden sayılırız demişim ya sen be atlıyorsun hemen çırpı, dalga mı geçiyon benim bedenimle
Biz daha 8 aylıkken almıştık o arabadan, şu anda evin antresinde duruyor, eve gelince biniyor 2-3 dakikaKizlar bebislerinize a101 gelen uzaktan kumandali akulu arabalardan alan var mi kafam karisti alsam mi yoksa biraz daha beklesek mi uc yasina uygun diyor.Bizarda doyumsuz olmasindan korkuyorum.Her bebek ozel ama bizimki biraz gec geldigi icin biz kari koca biraz simartiyoruz gibi ilerde doyumsuz ve mutsuz olmasini da istemiyorum
aramızda dağlar yooookkkkSazanım benim
Kızım aynı beden sayılırız demişim ya sen be atlıyorsun hemen çırpı, dalga mı geçiyon benim bedenimle
bunu not aldımBna collezione daki pantlnun bordosnuda alsaydn bari
Ala ala bana niye sazan diyorsun:boyumuz kilomuz farklı mı senden çok fazla
minnak zaten minnak o bizden bir kaç beden küçük
Başından beri bize hediye alacağını biliyordum :) ama oğluşuma alsan yeterliydi gerçekten bana hiç gerek yoktu. Ama yinede çook sağolSevgili kurbanım sana ve bebene çok tatlı şeyler aldım :) tam kendi tarzımda aldım umarım beğenirsin :) beğenmezsen de gönder ben giyerim zaten bedenlerimiz aynı sayılır
Eski kurbim çilek suyu ve ıhlamur demişsin ya, neden çilek suyu merak ettimBaşından beri bize hediye alacağını biliyordum :) ama oğluşuma alsan yeterliydi gerçekten bana hiç gerek yoktu. Ama yinede çook sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?