2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bebislerinize a101 gelen uzaktan kumandali akulu arabalardan alan var mi kafam karisti alsam mi yoksa biraz daha beklesek mi uc yasina uygun diyor.Bizarda doyumsuz olmasindan korkuyorum.Her bebek ozel ama bizimki biraz gec geldigi icin biz kari koca biraz simartiyoruz gibi ilerde doyumsuz ve mutsuz olmasini da istemiyorum

Cekilise ben de katilmak cok isterdim ama ben alisverise cikamiyorum ciksamda esimle ancak o da bu tip seylere karsi

Ben gecen sene almstm kumandali araba nye aldysam kiz cocuguna :) korkmustu ozman kaldrdm hala kaldrdgm yerde duruyo

Benim yerim olmadığı için araba almayı düşünmüyorum ama bikaç kişide ekli fotodaki bisikleti görüp bayıldım ama sordum herkes 3 yaşında almış. Ben de seneye almaya karar verdim daha küçükler bence

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46
Biz almıştık 8-9 ay oldu heralde. kardeşimde görüp çok sevmişti gökçe. eşimde almış. hırçın atıp kıran bi çocuk olmadığı hemen antenini kırdı. hareket ettirmek için ittirdiği şeyi kırdı. bi de şarjları çabuk bitiyo. gitmiyo diye oturup ağladı. 100 küsüre almış bi de bütük bişey öyle sürünüy evde. biraz hassas aletler daha aklı başında oldukları vakit almak daha mantıklı geliyo bana.

Sazanım benim

Kızım aynı beden sayılırız demişim ya sen be atlıyorsun hemen çırpı, dalga mı geçiyon benim bedenimle
Ala ala bana niye sazan diyorsun: boyumuz kilomuz farklı mı senden çok fazla
minnak zaten minnak o bizden bir kaç beden küçük

Biz daha 8 aylıkken almıştık o arabadan, şu anda evin antresinde duruyor, eve gelince biniyor 2-3 dakika sonra iniyor ama her akşam eve döndüğümüzde yapıyor

Sazanım benim

Kızım aynı beden sayılırız demişim ya sen be atlıyorsun hemen çırpı, dalga mı geçiyon benim bedenimle
aramızda dağlar yooookkkk hem azıcık yanıltma yapıyosundur diye içimi ferah tutuyorum

Bna collezione daki pantlnun bordosnuda alsaydn bari
bunu not aldım

Ala ala bana niye sazan diyorsun: boyumuz kilomuz farklı mı senden çok fazla
minnak zaten minnak o bizden bir kaç beden küçük

yok ya bir iki kilo onunda aramızda lafı olmaz

Ben akülü arabayı gereksiz buluyorum bence tembellik :)
Koşup yürüsünler daha güzel sonu da yok zaten bunların
Tabi ben böyle diyorum eşim gidip alırsa şaşırmam geçen gün migrosun dergisinde üç tekerlekli bisiklet gördü öykü bu bu dedi gitmiş ertesi gün almış

Bu dedi bitti diyo alıncakmış :)

Sevgili kurbanım sana ve bebene çok tatlı şeyler aldım :) tam kendi tarzımda aldım umarım beğenirsin :) beğenmezsen de gönder ben giyerim zaten bedenlerimiz aynı sayılır
Başından beri bize hediye alacağını biliyordum :) ama oğluşuma alsan yeterliydi gerçekten bana hiç gerek yoktu. Ama yinede çook sağol

Başından beri bize hediye alacağını biliyordum :) ama oğluşuma alsan yeterliydi gerçekten bana hiç gerek yoktu. Ama yinede çook sağol
Eski kurbim çilek suyu ve ıhlamur demişsin ya, neden çilek suyu merak ettim

Benim kp de tutturdu alcam akülü diye. ev zaten oyuncakçı dükkanı gibi. bi de onu nereye koyacaksam. küçüklerinden al bari diyrum en iyisini alcam diyo. Kendi indirip çıkarıcak ya hergün hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…