2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Başından beri bize hediye alacağını biliyordum :) ama oğluşuma alsan yeterliydi gerçekten bana hiç gerek yoktu. Ama yinede çook sağol
Saçmalama canım olur mu öyle şey, danasına alıp anasını Nasıl es geçerim . Ama inşallah beğenirsin

Bizimki de parmaklarını piyano çalar gibi yapıyormuş diye gitmiş org almıştı yani çocuğun talebi bile yok kocamın canı istemiş ilk Zaman'lar yüzüne bakmadı ama şimdi akşama kadar gıy gıy beynim uyuşuyor bi de mikrofonlu sorma gürültüyü

Smdi esmle konusuyodk mikrfonlu bi oyunck almamaz lazm diye. Hira kremi aliyo eline aynanin karsisinda sarki soyluyo. Bana veriyo bazen kremi sarki syle diyo. Kremler mikrafon bizde :)

Facebooktan aile hekimimiz yazmis
Simdi diliyle asit yalamis bir teyze geldi dili kizarmis ne surebiliriz yardim yaziyor

Smdi esmle konusuyodk mikrfonlu bi oyunck almamaz lazm diye. Hira kremi aliyo eline aynanin karsisinda sarki soyluyo. Bana veriyo bazen kremi sarki syle diyo. Kremler mikrafon bizde :)
Bizimki de tuvalet masasında ne görse ya koltukaltına sürüyor ya kafasına sürüyor. Bu aralar da benim parfümlere takmış kafayı ödüm kopuyo kıracak diye

Simdi diliyle asit yalamis bir teyze geldi dili kizarmis ne surebiliriz yardim yaziyor
Facebooktan mı soruyo bunu aile hekimi hemde
Vücut olsa okuldan öğrendiklerimi söylicem ama dil yani. Alkali bişey vermek lazım. Şoktayım kadın nasıl yalamış ki asidi. Hayret bişeu böyle şeylerde bi bizde oluyodur kesin

Akülü arabayi bende gereksiz buluyorum. Yigenimin var kaç yıl evel 600 lira verdi aldı annem. Çocuk her yere onla gitmek istiyordu ben bisiklet aldım yüzüne bakmadı sıpa Hayır anneyede işkence akülü araba yazık yengem nasıl yoruluyordu

Sevgili kurbanım sana ve bebene çok tatlı şeyler aldım :) tam kendi tarzımda aldım umarım beğenirsin :) beğenmezsen de gönder ben giyerim zaten bedenlerimiz aynı sayılır
senin tarzını beğeniriz biz canım

belki bu anı çok yaşıyacaksın.pes etme ve karamsar olma yavaş yavaş

ben seneye düşünüyorum.biraz daha anlamalı

bu bisiklete benzer geçen yıl aldık.favorimiz bebek arabası niyetine bi yerlere giderken kullanıyoruz

Bnde dun gttm bebise aldm hediyemi annesi kaldi dusunuyorm hala karar veremedim.
canım çok incesin bana gerek yok ki düşünme artıkkk

allah Allah ne diceğimi şaştım

bende teyzeye ayri aile hekimi nin bunu faceden sormasina ayri sasirdim bir sure sonra merak ettim cevap geldimi diye baktim silmis:)

Eki Görüntüle 1817922 Bu,babamın aldığı minik yayla evimiz şuan tadilatta biraz büyütüyoruz.yan tarafında babam bahçe yapmış.ayy şimdi orada olmak var.çok serin oluyo yayla havası hele misss

Canım bizim arkadaşın babasınında hacelle yaylası mı ne orda evi vardı bi gece kalmıştık şenlikler vardı o yayla mı acaba

İnş canım.bende liseyi Arifiyede öğretmen lisesinde okuduğum için Sapanca çok yakındı haftanın 2 günü oraya gezmeye giderdik.Sapancanın da eşsiz doğası var bilirim oralaları:)

Eşimde öğretmen şisesinden mezun bu arada

Gayet yakın oluruz .ortada buluşalum yani adapazarı merkezde K Keskek de gelir...nasip olur umarım.sen bi gel bu taraflara nasılsa bizim yerimiz sabit

Aynen katılıyorum

Annemin köyü de geyve tarafında bahçede payates havuç çilek fındık ceviz kestane fasülye mısır daha bi sürü şey var çocukla güzel oluyo köye gitmek

Kizlar aksam ustu eceyi parka goturdum sallandi oynadi biliyorsunuz donuste tam bir aglama krizi yasiyorduk bugun bisikletiyle goturdum eceyi sallaniyordu salincakta ece artik gidelimmi dedi hayir dedi biraz daha durdum gitmemiz gerekiyor ececim aksam oldu dedim yine hayir dedi bisikleti kenara birakmistim salincagin yanina getirdim pandali bisikleti panda seni cok ozlemis hadi gel otur dedim hemen indi salincaktan bisikletine bindi ve ilk defa kriz yasamadan donduk parktan:))

Ay bizdede betül dedesiyle çok gezdi bugün yorulmuş akşam üstü babaannesinde uyumuş ben gittim hala uyuyodu saat7 de uyandırdım normalde bu saatlerde sallarım uyur şimdi sallıyorum uyumuyo böyle oluncada valla sinirden çatlıyorum bol bol bağırdım şimdi betüle pişman oluyorum ama sabredemiyorum

Vakitsiz uyuyunca gece zor oluyor uyutmak canim insallah uyumustur bende gun boyu savasiyorum resmen eceyi en gec 1.30 civari uyutmak icin ama abileri okuldan geliyor yemek hazirliyorum onlara cabuk cabuk esim tam uyutcagim zaman geliyordu ecede uyumuyordu esime de gunduz 2 den once gelme eve ece uyusun ondan sonra gel dedim o da artik ece uyuduktan sonra geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…