Ya burda da kesildi. Eşimde şehir dışında arenle evde tekiz. Işıldak falanda yoktu Allahtan çok sürmedi gelmesi.Elektrikler kesildi iki saattir mum arıyoruz mum kalmamış evde ve ece ağlıyor ben yanından gidince
Ben hayat şarkısına bakıyorum da damlayı merak ediyorum kaç kilo vermiş ? Nedense bi o zayıflamadı gibi geliyor bana. Bide yunus günçeyi merak ediyorum. Adam çöktü resmen. Bu arada günçe Ç ileKızlar survivorda tartiliyorlar çok keyifli:))
Damla 4 yunus 13 tü yanılmıyosamBen hayat şarkısına bakıyorum da damlayı merak ediyorum kaç kilo vermiş ? Nedense bi o zayıflamadı gibi geliyor bana. Bide yunus günçeyi merak ediyorum. Adam çöktü resmen. Bu arada günçe Ç ile
Geçen bizde de kesildi kaçtane fener aldım eve hiçbiri yok ortada eşim sağolsun balığa giderken götürmüş hepYa burda da kesildi. Eşimde şehir dışında arenle evde tekiz. Işıldak falanda yoktu Allahtan çok sürmedi gelmesi.
Burada uzun sürdü bizde de hiçbirşey yoktu mum ışıldak falan telefonlarin fenerini actikYa burda da kesildi. Eşimde şehir dışında arenle evde tekiz. Işıldak falanda yoktu Allahtan çok sürmedi gelmesi.
evet Damla az vermiş 3 kiloydu galiba erkeklerde en çok yunus günce vermiş ki ben eşime yunus vermiştir en çok demiştim o gönülluler vermiştir en çok dedi pardon Günçe Ç ile:)))Ben hayat şarkısına bakıyorum da damlayı merak ediyorum kaç kilo vermiş ? Nedense bi o zayıflamadı gibi geliyor bana. Bide yunus günçeyi merak ediyorum. Adam çöktü resmen. Bu arada günçe Ç ile
Şimdi yine gitti bende eşime msj attım ışıldak almadan eve gelme diye.. Gerçi kendisi cuma gelecek nasipse. Sende sakla verme sakın :)Geçen bizde de kesildi kaçtane fener aldım eve hiçbiri yok ortada eşim sağolsun balığa giderken götürmüş hep
Ertesi gün hemen a101 den hem küçük boy bitane hemde elfeneri aldım koydum mutfağa dedim sakın elleme bunları git al kendine :)
Bende kesin yunus vermiştir dedim. 2 3 ayda iyi vermiş o kiloyu. Demekki cidden açlar.Burada uzun sürdü bizde de hiçbirşey yoktu mum ışıldak falan telefonlarin fenerini actik
evet Damla az vermiş 3 kiloydu galiba erkeklerde en çok yunus günce vermiş ki ben eşime yunus vermiştir en çok demiştim o gönülluler vermiştir en çok dedi pardon Günçe Ç ile:)))
Evet iyi vermişler bencede aclardir suratları değişmiş çoğunun kadınlarda da en çok Tuğba vermiş nasıl sevindi 59 lu rakamları görünce:))Şimdi yine gitti bende eşime msj attım ışıldak almadan eve gelme diye.. Gerçi kendisi cuma gelecek nasipse. Sende sakla verme sakın :)
Bende kesin yunus vermiştir dedim. 2 3 ayda iyi vermiş o kiloyu. Demekki cidden açlar.
Dha once gittgim doktra aksam randevu aldim. Dunku doktra gitmicem. Sagol cnmGeçmiş olsun canım.
Ben devlette de yaptırdım gayet iyi yapmış ki hala kullanıyorum iyi bir doktora denk gelmek lazım.
günaydın..bir önceki çekilişte kardeşimin nikahı için hazırlıklarım koşturmam vardı kendime miraya bişiler bakınıyodum bu çekiliştede eltimin oğlunun sünneti var o yüzden mayıs başı itibariyle kurbişimin hediyelerini almam lazım sıkışsın istemiyorumfayika da sağolsun bayaca fikir verdi bi postta :)
kendim içinde henüz bi tulum bulabilmiş değilim herhangi bir mağazada gözünüze takılırsa haber edin ne olur yine gidip klasik bi elbise düşmesin payıma
Kız için mutlaka bir kaç parça toka iliştir kutuya, anne için almak almamak sana kalmış
Malum yaz geliyor kız erkek farketmez şöyle canlı renklerde t-shirt- şort kombinle, duruma gör bir de şapka ohhh
yaz için mayo gibi bir şey de bakabilirsin
seçenek çok yani
anne için senin içinden ne geçiyorsa bu bir kıyafet, bir gömlek, bir t-shirt, bir şal, ne bileyim bir eşarp olabilir
Kemer toka, çanta bile olurgünlük kullanım için ne olcak taktıkça seni hatırlar
ha daha kalıcı olsun diyorsan al igden çok sevdiğin bir resmini bir takvim yaptır ne bileyim bir çerçeve olabilir :) yanına da koy öykücüğün resmini
ay ne bileyim yap bişiler
dip not: @oslew sana söylüyorum kurbim sen anla
ay kıyamam ya aksilik işte olmaz olmaz bugünü bulur inşallah sınav başladığı anda odaklanabilir ve çok güzel geçerSabah eşim işi var diye gitti oğluma kahvaltı hazırladım sınava girecek ben Eceyi anneme birakcam ondan sonra okula gidecektim oğlum dolmuşla gidecekti okul dolmuşla 5 dk oğlum kahvaltı yaptı evden çıktı dolmuş gelmedi eve geldi ağlıyor sakinlestiremiyorum geç kaldım tüm emeklerim gitti babamı sevmiyorum dedi aradım esimi sen ne biçim babasın birgün de işlerin kalsın dedim bağırdım geldi hemen goturdu 8.30 da okulda olmaları gerekiyormus sınav 9 da geç kalmadı ama stres yaptı moralim çok bozuk kızlar inşallah iyi geçer çook üzgünüm
Sağol canım inşallah esimi aradım gittiğimizde herkes okulun bahcesindeydi 10 dk sonra içeri aldılar geç kalmadı dedi sınav psikolojisi işte korktu olumsuzluk yaşayacak diye bende eceye kahvaltı yaptiriyorum anneme birakcam gitcem birazdan okula@sglbnt canım mesaj bu burdan bişiler çıkardım aslında daha doğrusu bi fikir uyandırdı bende :)) değişim için şans olsun diye mayıs ayını bekliyorum ama ilk iki hafta halledersem süper olur sonrası sünnet düğünü sınavlarım falan aceleye gelmesin
ay kıyamam ya aksilik işte olmaz olmaz bugünü bulur inşallah sınav başladığı anda odaklanabilir ve çok güzel geçer
Canım elif ada yaşındayken çok verimli emmiyordu üstelik sadece uykuya dalarken emiyordu bende bıraktırayım dedim ama yakamı çekiştirdi gün boyunca çok huysuzlandı ve mecbur emzirdim demekki hazır değil dedim ama ben hazırdım. Bir buçuk ay sonra kendi bıraktı. Söylediklerine göre gökçe hazır gözükmüyor sanki sende hazır değilsin çocuğun uyku düzeni değişmiş meme boşluğunu nasıl dolduracağını bilmiyor gibi. Naçizane tavsiyem bayram sonrasına bıraksan ikiniz için daha iyi olacak gibi. Zaten emme konusunda seni yoran bi çocuk değil gökçe.
sağol canım inşallah 7.30 da emdi bir daha emmedi gece yatarken vercem yavaş yavaş daha da azaltıp kescem belki Gökçe hazır değildir canım birde sen birden kesmeye calistin o yüzden kaybetme korkusuyla daha fazla düşkün olmuştur memeye bende daha önce birden kesmeyi denedim ecede sonrasında duskun oldu bence biraz Gokceye zaman ver canım biraz daha doysun memeye unutsun memeyi biraktirmaya çalıştığını ondan sonra azaltarak dene yavaş yavaş biraktir canım
sağolun kızlar. Uyku düzeni bu yüzden mi bozuldu bilmiyorum bu akşam emzirdim yattı uyudu hemen.@Akaibu yarında dene eğer daha da kötü olursa durum emzir bencede yaz uzun nasılsa parktı gezmeydi derken aklına gelmez o zaman bayramdan sonra bakarsın
Neyseki yetişmiş canım. Güzel geçer inşallah sınavlarıSabah eşim işi var diye gitti oğluma kahvaltı hazırladım sınava girecek ben Eceyi anneme birakcam ondan sonra okula gidecektim oğlum dolmuşla gidecekti okul dolmuşla 5 dk oğlum kahvaltı yaptı evden çıktı dolmuş gelmedi eve geldi ağlıyor sakinlestiremiyorum geç kaldım tüm emeklerim gitti babamı sevmiyorum dedi aradım esimi sen ne biçim babasın birgün de işlerin kalsın dedim bağırdım geldi hemen goturdu 8.30 da okulda olmaları gerekiyormus sınav 9 da geç kalmadı ama stres yaptı moralim çok bozuk kızlar inşallah iyi geçer çook üzgünüm
Uzulme canım Kıyamam hiç. Calistilar çok eminim iyi geçer. O kadar stres olur artık. Bu ilk sınavdan çıkınca emin ol stresini atmış olarak çıkacaktır.ikinciye daha rahat girer.Allah kolaylik versin.insirah süresini okudum oğlun içinde içine ferahlık verirmis bu sure insanın.Sabah eşim işi var diye gitti oğluma kahvaltı hazırladım sınava girecek ben Eceyi anneme birakcam ondan sonra okula gidecektim oğlum dolmuşla gidecekti okul dolmuşla 5 dk oğlum kahvaltı yaptı evden çıktı dolmuş gelmedi eve geldi ağlıyor sakinlestiremiyorum geç kaldım tüm emeklerim gitti babamı sevmiyorum dedi aradım esimi sen ne biçim babasın birgün de işlerin kalsın dedim bağırdım geldi hemen goturdu 8.30 da okulda olmaları gerekiyormus sınav 9 da geç kalmadı ama stres yaptı moralim çok bozuk kızlar inşallah iyi geçer çook üzgünüm
İstanbuldan sonra mı oldu daha fazla? Şayet öyle ise senin onu bırakmana tepki gösteriyor olabilir.kızlar üç dört gündür cinnet geçiriyorum resmen. Oğlum o kadar zor bir çocuk oldu ki dayanamıyorum artık. Asla yemek yediremiyorum. Dün amcası geldi bir kase çorbayı hiç zorlanmadan yedirdi. Tek derdi beni sinir etmek sanki. Öğlen uykusuna da yatmıyor . Gece toplasan yedi saat o da salla salla. Nerde tehlikeli şey varsa onunla oynamak istiyor.izin vermeyince kıyamam kopuyor. Sabah kalkınca ağlamaya bir başlıyor gece yatana kadar. İki saattir kakalı beziyle duruyor mümkün değil değiştirmiyor. Balkondan atlayandım geldi bugün resmen. Oyun oynatmaya çalışıyorum istemiyor. Bağırıyorum anlamıyor. Israrla kaynayan çaydanlıkla oynamak istiyor. Tv arkasındaki kabloyu ısırıyor. benim izin vermediğim ne varsa hem ağlıyor hem yapmaya devam ediyor. Niye böyle oldu anlamıyorum. Çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?