geçmiş olsun canım ben öksürünce menthollü şeyler alınca geçiyor çok şükür.. akşam yatarken ve sabah kalktığım da bi kaşık pekmez iyi geliyor. ballı zencefilde ve pastilde kullanmak iyi geliyor.Bugün işe geldim @sglbnt @minnakkartal bulmuş önceki yazdığımı zaten
Gün boyunca sürekli kusunca dün yine acildeydik, oğlana antibiyotik hiç fayda etmemiş, iğneye döndük, doktor boğazını gösterdi, aman tanrım nasıl bembeyaz,
ben takur tukur öksürmeye devam, azıcık oğlandan fırsat bulup uyuyum diyorum onda da öksürük boğuyor.
oğlanda sürekli anne gel diye paçamdan düşmüyor, süt diye diye yakamı bırakmıyor. Sabah birde "canım süt" dedi göğsüme yattı ben şok
Sabah çantasına kutu süt koydum, eğer canın süt isterse söyle babaanneye sana çantadan süt versin dedim, kvye de söyledim tamam dediler, biraz önce aradım çaya pisküvit batırıyorlarmış
Bi bitseydi şu hastalık ailecek dökülüyoruz
Sağol canım senin kardeşinin sinavida güzel geçer insallahsağolun kızlar. Uyku düzeni bu yüzden mi bozuldu bilmiyorum bu akşam emzirdim yattı uyudu hemen.
Yinede ara versem iyi olacak. Bayramdan sonra tekrar denicem.
Neyseki yetişmiş canım. Güzel geçer inşallah sınavları
ayy sağol canım Allah razı olsun ben regl oluyorum fetih okuyacaktim okuyamadim anneme ve gorumceme söyledim inşallah hepsinin ki güzel geçer emeklerinin karşılığını alırlar çıktı az önce Türkçe den sakindi kendine gelmiş bir yanlış yaptım dedi Türkçe zormus öyle söyledi hayırlısı olsun haklarında ellerinden geleni yaptılar gerisi nasipUzulme canım Kıyamam hiç. Calistilar çok eminim iyi geçer. O kadar stres olur artık. Bu ilk sınavdan çıkınca emin ol stresini atmış olarak çıkacaktır.ikinciye daha rahat girer.Allah kolaylik versin.insirah süresini okudum oğlun içinde içine ferahlık verirmis bu sure insanın.
Oh iyi sakinlesmis bak.benim kizimda bir yanlış yaptım dedi Türkçeden.allah yardım etsin cocuklarinmizaSağol canım senin kardeşinin sinavida güzel geçer insallah
ayy sağol canım Allah razı olsun ben regl oluyorum fetih okuyacaktim okuyamadim anneme ve gorumceme söyledim inşallah hepsinin ki güzel geçer emeklerinin karşılığını alırlar çıktı az önce Türkçe den sakindi kendine gelmiş bir yanlış yaptım dedi Türkçe zormus öyle söyledi hayırlısı olsun haklarında ellerinden geleni yaptılar gerisi nasip
İnş yavaş yavaş rahatlıkla bırakabilir.olumlu bi gelişme yaşamışsınız.bazen bizede oluyo uzun saatler emmiyo ertesi gün yada gece acısı çıkıyoKızlar ben şok
Eceyi sabah 9 da emzirdim en son bebek mevludune gittim orada hiç meme istemedi tabi uyumadida
Sonra eşim bizi aldı bir yere gidiyoruz arabaya bindik gecen onca saate ragmen ve arabaya biner binmez meme diye yapışan çocugun aklına meme gelmedi hiç uykusu geldi arabada uykunmu geldi dedim kafasını salladı koltuğa yatırdim kendi kendine uyudu memeye bayağı ara verdik yani kızlar
Birde mevlutte çok çocuk vardı iki balon vardı balonun birini kaptı bir sürü çocuk elinden almaya çalıştı hickimseye vermedi balonu kaşlarını catip bağırdı hepsine:)))
Ben de sonraya erteledimBen denemeden bayramdan sonraya bıraktım
Dha once gittgim doktra aksam randevu aldim. Dunku doktra gitmicem. Sagol cnm
Oy oyy cnm kıyamam ya sınav stresinden çocuklar mahvoldu.Allah zihin açıklığı vermiştir inş...Sabah eşim işi var diye gitti oğluma kahvaltı hazırladım sınava girecek ben Eceyi anneme birakcam ondan sonra okula gidecektim oğlum dolmuşla gidecekti okul dolmuşla 5 dk oğlum kahvaltı yaptı evden çıktı dolmuş gelmedi eve geldi ağlıyor sakinlestiremiyorum geç kaldım tüm emeklerim gitti babamı sevmiyorum dedi aradım esimi sen ne biçim babasın birgün de işlerin kalsın dedim bağırdım geldi hemen goturdu 8.30 da okulda olmaları gerekiyormus sınav 9 da geç kalmadı ama stres yaptı moralim çok bozuk kızlar inşallah iyi geçer çook üzgünüm
yalnız değilsin cnm aynen söylediklerine benzer durumlardayız.ayakkabı çıkarmama krizleri biişeler fırlatmalar kendini ordan oraya atmalar...hiç biyere gidemiyorum annem hariç.Bu kadar değildi bu dönemde hırçınlaştı.umarım düzelirlerkızlar üç dört gündür cinnet geçiriyorum resmen. Oğlum o kadar zor bir çocuk oldu ki dayanamıyorum artık. Asla yemek yediremiyorum. Dün amcası geldi bir kase çorbayı hiç zorlanmadan yedirdi. Tek derdi beni sinir etmek sanki. Öğlen uykusuna da yatmıyor . Gece toplasan yedi saat o da salla salla. Nerde tehlikeli şey varsa onunla oynamak istiyor.izin vermeyince kıyamam kopuyor. Sabah kalkınca ağlamaya bir başlıyor gece yatana kadar. İki saattir kakalı beziyle duruyor mümkün değil değiştirmiyor. Balkondan atlayandım geldi bugün resmen. Oyun oynatmaya çalışıyorum istemiyor. Bağırıyorum anlamıyor. Israrla kaynayan çaydanlıkla oynamak istiyor. Tv arkasındaki kabloyu ısırıyor. benim izin vermediğim ne varsa hem ağlıyor hem yapmaya devam ediyor. Niye böyle oldu anlamıyorum. Çok mutsuzum
umarım yağ bezesidir canım ama ultrason çektirmekle ii yapıyorsunuz içiniz rahat etsin tabiOğlumun boğazının sağında bi şişlik var daha öncede bahsetmiştim.bugün ultrasona gircek 14.45 te.çocuk doktoru yağ bezesidir dedi ama içimiz hiç rahat deil.heyecanla bekliyoruz
Çok minikti bayağı büyüyünce dışardan bile belli oluyo.yağ bezesiysede ilerde aldırmak gerekir heraldeumarım yağ bezesidir canım ama ultrason çektirmekle ii yapıyorsunuz içiniz rahat etsin tabi
Sen @minnakkartal ın kendisi minik die hatırası da minik mi olcak sandın@minnakkartal inş aradığın tulumu bulursun hep aklımdasın.Miroş iyi mi.
Bak cnm eğer kurbanın bensem çok bişi uğraşma sadece Akife minik bir hatıra kâfi..
Sık sık ılık su iç ben öyle atlattım cnm.Sen @minnakkartal ın kendisi minik die hatırası da minik mi olcak sandınbak beni fazla güldürme zaten boğazım patlıyor öksürükten
Amin canım matematik çok zormus bütün çocuklar aynı şeyi söyledi ağlayan aglayana benim oğlumda 4 soruyu atmış matematikten dini ful bekliyorOh iyi sakinlesmis bak.benim kizimda bir yanlış yaptım dedi Türkçeden.allah yardım etsin cocuklarinmiza
sağol canım sizede geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir gelince yaz mutlaka merak ettimİnş yavaş yavaş rahatlıkla bırakabilir.olumlu bi gelişme yaşamışsınız.bazen bizede oluyo uzun saatler emmiyo ertesi gün yada gece acısı çıkıyo
Ben de sonraya erteledim
Oy oyy cnm kıyamam ya sınav stresinden çocuklar mahvoldu.Allah zihin açıklığı vermiştir inş...
yalnız değilsin cnm aynen söylediklerine benzer durumlardayız.ayakkabı çıkarmama krizleri biişeler fırlatmalar kendini ordan oraya atmalar...hiç biyere gidemiyorum annem hariç.Bu kadar değildi bu dönemde hırçınlaştı.umarım düzelirler
Birde eşim anlayışsızlık yapıyo beni işe çağırıyo dün gittim.annem çok zorlanmış.aklım hep onlardaydı.meme krizlerine girmiş hep yırtmış annemin yüzünü.bugün gitmicem dükkana.şuana kadar sakin akif hep kucağımda ama
Önemli bişey yoktur inşallah canımOğlumun boğazının sağında bi şişlik var daha öncede bahsetmiştim.bugün ultrasona gircek 14.45 te.çocuk doktoru yağ bezesidir dedi ama içimiz hiç rahat deil.heyecanla bekliyoruz
bende her sabah kola içerdim evde içirmiyolar diyeKızlar benim oglanlarin okulları yan yana bitişik büyük oğlanı beklerken esimle küçük oğlanın okuluna bakiyorduk kantine gitti bizi gormedi velet sabahın korunde kocaman dondurma aldı yemeye başladı seslendik bizi gorunce şok oldu parmağınızla seni seni yaptık banane diye omzunu salladı velet bize hergun simit aldım tost aldım diyor meğer dondurma yiyiyormus sabah sabah eve gelsin konuscam:))
Okullarda dondurma niye var anlamam zaten.ben kantinciyle sene başında konuşmuştum..aburcubur satmayın ayşeye diye.bazen evdende bişeler koyuyorum.itiraz etmiyo ayşenaz pek aburcubur yiyemiyo zati:)Kızlar benim oglanlarin okulları yan yana bitişik büyük oğlanı beklerken esimle küçük oğlanın okuluna bakiyorduk kantine gitti bizi gormedi velet sabahın korunde kocaman dondurma aldı yemeye başladı seslendik bizi gorunce şok oldu parmağınızla seni seni yaptık banane diye omzunu salladı velet bize hergun simit aldım tost aldım diyor meğer dondurma yiyiyormus sabah sabah eve gelsin konuscam:))
Bizimki evde de yiyiyor dondurma eşim alıyor ben pek yemiyorum esimde aklına gelirse yiyiyor oğlanlar yiyiyor hep:)Önemli bişey yoktur inşallah canım
bende her sabah kola içerdim evde içirmiyolar diyefena yakalanmış :)
Eve geldi şimdi birinci teneffüs simit aldım ikinci tenefus dondurma dedi ikinci defa alıyorum arkadaşlarım alıyor canım istiyor dedi kizamadim sadece bana sakın yalan söyleme dedim:))Okullarda dondurma niye var anlamam zaten.ben kantinciyle sene başında konuşmuştum..aburcubur satmayın ayşeye diye.bazen evdende bişeler koyuyorum.itiraz etmiyo ayşenaz pek aburcubur yiyemiyo zati:)
ece annemde büyük oğlumda anneme geçti ben eve geldim küçük oğlanı bekledim evi toparladim valla çocuksuz ev on dakikada çabucak toplaniyormus anneme gitcem şimdideZorla Akifi uyutmaya çalışıyorum.hastanen dönüşte çok geç olur diye.45 dkdır sallıyorum.evimin işlerini yapsaydım baribitmişti
Cann ım nerlerdesin sen bakiimm..Selam kızlaaaarrr ben geldimNasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?