2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
geçmiş olsun canım ben öksürünce menthollü şeyler alınca geçiyor çok şükür.. akşam yatarken ve sabah kalktığım da bi kaşık pekmez iyi geliyor. ballı zencefilde ve pastilde kullanmak iyi geliyor.

Sağol canım senin kardeşinin sinavida güzel geçer insallah
ayy sağol canım Allah razı olsun ben regl oluyorum fetih okuyacaktim okuyamadim anneme ve gorumceme söyledim inşallah hepsinin ki güzel geçer emeklerinin karşılığını alırlar çıktı az önce Türkçe den sakindi kendine gelmiş bir yanlış yaptım dedi Türkçe zormus öyle söyledi hayırlısı olsun haklarında ellerinden geleni yaptılar gerisi nasip

Oh iyi sakinlesmis bak.benim kizimda bir yanlış yaptım dedi Türkçeden.allah yardım etsin cocuklarinmiza

İnş yavaş yavaş rahatlıkla bırakabilir.olumlu bi gelişme yaşamışsınız.bazen bizede oluyo uzun saatler emmiyo ertesi gün yada gece acısı çıkıyo
Ben denemeden bayramdan sonraya bıraktım
Ben de sonraya erteledim
Dha once gittgim doktra aksam randevu aldim. Dunku doktra gitmicem. Sagol cnm

Oy oyy cnm kıyamam ya sınav stresinden çocuklar mahvoldu.Allah zihin açıklığı vermiştir inş...
yalnız değilsin cnm aynen söylediklerine benzer durumlardayız.ayakkabı çıkarmama krizleri biişeler fırlatmalar kendini ordan oraya atmalar...hiç biyere gidemiyorum annem hariç.Bu kadar değildi bu dönemde hırçınlaştı.umarım düzelirler
Birde eşim anlayışsızlık yapıyo beni işe çağırıyo dün gittim.annem çok zorlanmış.aklım hep onlardaydı.meme krizlerine girmiş hep yırtmış annemin yüzünü.bugün gitmicem dükkana.şuana kadar sakin akif hep kucağımda ama

Oğlumun boğazının sağında bi şişlik var daha öncede bahsetmiştim.bugün ultrasona gircek 14.45 te.çocuk doktoru yağ bezesidir dedi ama içimiz hiç rahat deil.heyecanla bekliyoruz

@hiraysen geçmiş olsun cnm.ben iğneden çok korkuyorum.devlet hastanesinde istediğim gibi nazlanamıyınca özelde çektirmiştim.korktuğum kadar da vardı diş kırıldı damağı yararak çıkardı.

@Akaibu cnm üzme kendini.elbet bırakacaklar.gökçe memeye doyamamış henüz.biraz daha zamanı var demek ki dicektim sende öyle karar vermişsin:)

Oğlumun boğazının sağında bi şişlik var daha öncede bahsetmiştim.bugün ultrasona gircek 14.45 te.çocuk doktoru yağ bezesidir dedi ama içimiz hiç rahat deil.heyecanla bekliyoruz
umarım yağ bezesidir canım ama ultrason çektirmekle ii yapıyorsunuz içiniz rahat etsin tabi

@minnakkartal inş aradığın tulumu bulursun hep aklımdasın.Miroş iyi mi.
Bak cnm eğer kurbanın bensem çok bişi uğraşma sadece Akife minik bir hatıra kâfi..

@minnakkartal inş aradığın tulumu bulursun hep aklımdasın.Miroş iyi mi.
Bak cnm eğer kurbanın bensem çok bişi uğraşma sadece Akife minik bir hatıra kâfi..
Sen @minnakkartal ın kendisi minik die hatırası da minik mi olcak sandın bak beni fazla güldürme zaten boğazım patlıyor öksürükten

Oh iyi sakinlesmis bak.benim kizimda bir yanlış yaptım dedi Türkçeden.allah yardım etsin cocuklarinmiza
Amin canım matematik çok zormus bütün çocuklar aynı şeyi söyledi ağlayan aglayana benim oğlumda 4 soruyu atmış matematikten dini ful bekliyor
sağol canım sizede geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir gelince yaz mutlaka merak ettim

Kızlar benim oglanlarin okulları yan yana bitişik büyük oğlanı beklerken esimle küçük oğlanın okuluna bakiyorduk kantine gitti bizi gormedi velet sabahın korunde kocaman dondurma aldı yemeye başladı seslendik bizi gorunce şok oldu parmağınızla seni seni yaptık banane diye omzunu salladı velet bize hergun simit aldım tost aldım diyor meğer dondurma yiyiyormus sabah sabah eve gelsin konuscam:))

Önemli bişey yoktur inşallah canım
bende her sabah kola içerdim evde içirmiyolar diye fena yakalanmış :)

Okullarda dondurma niye var anlamam zaten.ben kantinciyle sene başında konuşmuştum..aburcubur satmayın ayşeye diye.bazen evdende bişeler koyuyorum.itiraz etmiyo ayşenaz pek aburcubur yiyemiyo zati:)

Zorla Akifi uyutmaya çalışıyorum.hastanen dönüşte çok geç olur diye.45 dkdır sallıyorum.evimin işlerini yapsaydım baribitmişti

Önemli bişey yoktur inşallah canım
bende her sabah kola içerdim evde içirmiyolar diye fena yakalanmış :)
Bizimki evde de yiyiyor dondurma eşim alıyor ben pek yemiyorum esimde aklına gelirse yiyiyor oğlanlar yiyiyor hep:)
Okullarda dondurma niye var anlamam zaten.ben kantinciyle sene başında konuşmuştum..aburcubur satmayın ayşeye diye.bazen evdende bişeler koyuyorum.itiraz etmiyo ayşenaz pek aburcubur yiyemiyo zati:)
Eve geldi şimdi birinci teneffüs simit aldım ikinci tenefus dondurma dedi ikinci defa alıyorum arkadaşlarım alıyor canım istiyor dedi kizamadim sadece bana sakın yalan söyleme dedim:))
Zorla Akifi uyutmaya çalışıyorum.hastanen dönüşte çok geç olur diye.45 dkdır sallıyorum.evimin işlerini yapsaydım baribitmişti
ece annemde büyük oğlumda anneme geçti ben eve geldim küçük oğlanı bekledim evi toparladim valla çocuksuz ev on dakikada çabucak toplaniyormus anneme gitcem şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…