O zaman cok iyi bir Anadolu lisesine girer insallah puani guzel gelir bizde Anadolu lisesi istiyoruz tabi istedigimiz ilk liseleri eledik kafamizda onlarin puani yuksek oldukca daha orta halli olanlara bakiyoruz tercih konusunda da hic bilgim yok bizim okuldaki velilere liselere gidip puan falan sormuslar kontenjan hakkinda bilgi edinmislerAnadolu lisesi düşünüyoruz biz canım.
Sağol canım iyiydi allaha şükür.
benim esim de tek erkek sanirim o da hep erkek olsun istedi.Ama bi yandan da dusunuyorum madem tek erkek o zaman ona gore davranin gelininize ve torununuza.Allah hayirli evlat versin.Sonucda kimse padisah soyundan gelmiyor tahtini devretmek icin erkek evlat aramasinlar.Hayirli evlat verdin Rabbim.@deterjan canım hamileyken daha cinsiyet öğrenmemiştik.sabırsızlıkla bekliyoduk.nasıl olduysa aklımda kalmış sen önce sağlık diyodun ama eşinin ailesinde eşin tek erkek diye erkek istiyodunuz.
Umarım doğru hatırlamışımdır
aynen cnm.Allah hayırlı evlat versin herkeze.benim babamında hiç oğlu yok üstelik hanım memleketine yerleşti.çokta mutlu 3 kızıyla.arada memleketine gidiyo özlem gideriyo.kendini tamamen kızlarına adadı.F
benim esim de tek erkek sanirim o da hep erkek olsun istedi.Ama bi yandan da dusunuyorum madem tek erkek o zaman ona gore davranin gelininize ve torununuza.Allah hayirli evlat versin.Sonucda kimse padisah soyundan gelmiyor tahtini devretmek icin erkek evlat aramasinlar.Hayirli evlat verdin Rabbim.
Biz memeyi bırakınca uyku düzenini tamamen oturttuk darısı hepinizin başına :)günaydın.. biz bıraktık canım.. bizim kız hazırmış çok zor olmadı benim için. uyku düzenimiz değişti çok şükür 1 e indi. onda da su içip tekrar uyuyor.
Çok geçmiş olsungünaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
Ben de önemli sınavlardan sonra hep aglamisimdir:) iyi veya kötü geçmesi farketmiyordu icimi bosaltiyordum iyice :) Karmaşık duygulara kapıldı demekki Allahtan düşündüğü gibi çıkmamış. Hayırlısı ile gönlüne göre olur inşallah herşeyiyi geçti canım ama kızım fen sınavından ağlayarak çıktı onu öyle görünce başımdan kayar sular döküldü resmen ben HC yaptığı yanlış sayısına sınav sonucuna uzulmem onun uzulmesi beni yikiyo resmen ama.çok zordu sanırım dört tane yanlış yaptım dedi ağlayarak.demin baktık iki yanlışmış.okadar çok ağladı ki boşu boşuna.isteği liseye girebilecek hayırlısı olsun bakalım.
Annen eli opulesi kadın gerçekten ne kadar çok çile çekmiş. Çok büyük hayır işlemiş.Dogru soyluyorsun canim onemli olan hayirli evlat olmalari benim babam genc yasta vefat etti annem babaanemlerle beraber oturdu bize bakti buyuttu halam mirasta anneme kucuk bir pay verildi diye babaanemle dedemi sildi senelrce arayip sormadi baska evlatlari da yoktu tek halam annem babaanneme bakti bacaklari sakatti babaanem sonra vefat etti yillarca dedeme de bakti bayramlarda bile gelmiyordu dedemin agzi var dili yoktu anneme karnim ac bile demezdi cok sessiz bir insandi bir bayram gunu oyle agladi ki dedem benim ailem nerede karim cocuklarim nerede diye abim hemen dedemi köye goturdu kafasini dagitsin diye sonra dedem parkinson oldu annemle esim doktora goturdu dedemi dr bu adam ne yasadi hayata küsmüs dedi bir tek halam hayatta tek kalan babasini yillarca aramadi sormadi annem bakti ölene kadar
Canım benim yaa artık hepimiz bu emzirme serüveninin son demlerindeyiz. Üzülmek kaçınılmaz olacak ama artık mantığımızı daha çok dinlememiz lazımKizlar eceyi uyutacaktim kitap okudum ona ondan sonra meme diye geldi bende onu denemek icin ece ama artik meme bitiyor hadi ayagima yat dedim ama emzirecektim aslinda tamamen ne yapacak diye merak ettim once dudagini büktü kaslarini catip yuzume bakti sonra hemen ayagimdaki yastiga yatti ayy nasil icim fena oldu anlatamam yavrum hemen yatti ya annelik cok tuhaf bir duygu ne kadar hazir olsan da uzuluyorsun
Sagol canim evet cok cekti cok genc yasta dul kaldi ama dedemi cok seviyordu kendi babasi gibi goruyordu cok agladi öldügunde ikisi kaliyordu arkadasti anneme ama dedem de gercekten sessizdi annemi zorlamadi hic son zamanlari zor oldu o zamanda abim yardimci olduBen de önemli sınavlardan sonra hep aglamisimdir:) iyi veya kötü geçmesi farketmiyordu icimi bosaltiyordum iyice :) Karmaşık duygulara kapıldı demekki Allahtan düşündüğü gibi çıkmamış. Hayırlısı ile gönlüne göre olur inşallah herşey
Annen eli opulesi kadın gerçekten ne kadar çok çile çekmiş. Çok büyük hayır işlemiş.
Evet canim maalesef oyle ece emmeden uyumazdi hic hemen kabul etmesi cok uzdu beni duygusal bir surec Allah yardimcimiz olsun dedigin gibi mantigimizi dinlememiz lazim emmeyi birakinca bir adim daha buyuyecekler bize olan bagimliliklari biraz daha azalacak biz daha ozgur olacagiz iyi tarafindan bakmak gerek ama anne yuregi bir yandan da uzuluyor insanCanım benim yaa artık hepimiz bu emzirme serüveninin son demlerindeyiz. Üzülmek kaçınılmaz olacak ama artık mantığımızı daha çok dinlememiz lazım
Maşallah diyeyim öncelikle.Slm kizlar.
Bugun emzirme birakmada 8.gunumuz. cok yavas ilerliyorum. Suan gunduzleri sadece ogle uykusunda emiyo. Iki gun sonra onu da birakiyorum. Bir hafta kadar da oyle kesip snra gece uyurken kescem.en son da gece uyanmalarini..
Kolay olmuyo pek ama simdilik idare ediyorum degisik etkinliklerle,disari cikararak vs.
Uykuya gecislerini merak ediyorum en cok onlar ve gece uyanmalari zorlayacak.
kuzum ya kiyamiyorum bende iste. Keske incitmeddn yapmanin bi yolunolsaKizlar eceyi uyutacaktim kitap okudum ona ondan sonra meme diye geldi bende onu denemek icin ece ama artik meme bitiyor hadi ayagima yat dedim ama emzirecektim aslinda tamamen ne yapacak diye merak ettim once dudagini büktü kaslarini catip yuzume bakti sonra hemen ayagimdaki yastiga yatti ayy nasil icim fena oldu anlatamam yavrum hemen yatti ya annelik cok tuhaf bir duygu ne kadar hazir olsan da uzuluyorsun
Biliyosun ben cok az araliklarla basladim canim. Onun etkisi cok ama yine de kolay geciyo diyemem. Cok hircinlasiyo ama bi sekilde kabul edecek. Ertelesem de kolay olacagini dusunmuyorum.insallah sizin icin oyle olur.Maşallah diyeyim öncelikle.
YGökçenin tepkileri çok büyük oldu bayram sonrasına erteleme kararı aldım. Ama yinede belli bi seviyede tutmaya çalışıyorum emzirmeyi.
Ramazan benim için zor geçecek gibi.
kuzum ya kiyamiyorum bende iste. Keske incitmeddn yapmanin bi yolunolsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?