bence olur zaten odatakimlarinda baza basliklarini ayriyetten datiyolar. Yataktada ortu falan oluncabaslik haric baza gorunmuyo bile.Arkadaslar bisey soracam.
Kizim park yatagina sigmiyor uzun zamandir ne yapsam diye dusunuyordum ayri oda yapmayi düşündüm ama boş odam yok Şark odasini vermem gerekecek kizima oda yapsam. Odayı baskasini verip kizima genc odasi yapiyim dedim ama eşim elif kucuk ayri oda icin su an erken diyor.
Bende yatak odama yatagimizim yanina kizima bazali tek kisilik yatak alsam en az 2 yıl daha yanimizda yatar diye dusundum.
Cilekte yakut modeli bazali pembe baslikli tek kisilik 100_ 200 ebatlarinda yatak alayim yanimiza koyalim 2 yıl daha böyle yatsın. Odasini ayiracagim zaman sadece basligini değiştirip bazali yatagin yanına dolap ve komidin alıp (beyaz renk oda takimi) ayri oda yapayim diyorum.
Siz ne dersiniz?
Ayrica sonra sadece yatagin basligi değiştirilip bazali yatak ile yeni bir oda takimi yapilabilir mi?
ayni liste bendede varBu ara deli gibi hediye traği var zaten
Kurbime hediye
Anneme hediye
Kayınvalideme hediye
Eşime hediye
Benim odaya yatak sığar ama haliyle oda daralır. Bizim park yatak küçük olmasa bende bekleyecektim ama yatağında donemiyor bile. Mecburen hemen yatagini degistirecem. Bir de ortopedik yatak alayim diyorumbence olur zaten odatakimlarinda baza basliklarini ayriyetten datiyolar. Yataktada ortu falan oluncabaslik haric baza gorunmuyo bile.
Daha odalarini ayircaz dimi. Ben kisa dogru ayirmayi planliyorum. Yeterince buyuduler bence. Zaten bizim odayayatakta sigmaz. Ama ne yaparim nasil bi oda yaparim hic bilemiyorum.
Ben anneme hediye olarak kahve fincanı takımı almayı düşünüyorum.ayni liste bendede var
+ abim var bide 6 hazirn
esim 14 temmuz
Hira 4 haziran
Kurbanim var
Bide anneler gnu var
Almiskrn iyisini almakta fayda var. Senelerce kullaniliyo zaten o yataklarBenim odaya yatak sığar ama haliyle oda daralır. Bizim park yatak küçük olmasa bende bekleyecektim ama yatağında donemiyor bile. Mecburen hemen yatagini degistirecem. Bir de ortopedik yatak alayim diyorum
Ana-kız ne tatlı konuşma yapmışsınız siz öyleBugun eceye ece otururmusun biraz seninle konusalim dedim oturdu annecim memede süt bitti artik ve sen meme emince aciyor dedim sen artik abla oldun meme emmeyeceksin yemek yiyeceksin dedim beni cok dikkatli dinledi bak abiler de emmiyor enes(yigenim) duru ( esimin yigeninin cocugu) da emmiyor yemek yiyiyorlar cunku onlarda abi oldu abla oldu dedim meme bitti abla dedi evet dedim neyse ogle uykusuna kadar istemedi tam yatacak meme diye geldi bende ayni seyleri tekrar ettim abiler emmiyor meme bitti dedi evet dedim biraz ya falan yapti ama uzatmadi ayagima yatti uyuttum bakalim kizlar insallah zorlanmayiz bir daha emzirmeyi dusunmuyorum
Sagol canim bizim mutfakta bir yemek pisirmemiz var gorsen hadi gel yemek yapalim diyorum hemen cekmeceden bez aliyor altina serdigim bir bez var onu aliyor bana veriyor bankoya seriyorum oturuyor anne mama pisiyor diyor tek tek anlatiyorum ona ne yapiyorsam cok mutlu oluyor birde mutfakta kucuk bir cam var oradan karsi evin balkonunu goruyor balkonda bayrak asili bana anne bak bayrap diyor surekliAna-kız ne tatlı konuşma yapmışsınız siz öyle
Uyumayan yemek yemeyen çocuk gerçekten çook zor. Ben öğle yemeklerinde mutlaka 1 bardak ayran içiriyorum. Arende uyku yapıyor. İstersen sende bi dene. Bizimde gece yatmalarımız problemli 10 gibi uyutmaya gidiyoruz en erken 11 de uyumuş oluyor.Ben daha kötü durumdayım canım. Sabah kalkıp öğlen uyumuyor. Gözünden uyku aksamda uyumaya direniyor. Dün gece tam iki buçuk saat uğraştım uyutmaya
hergun deniyorum@pilise çok geçmiş olsun annene de kp de. Bu arada arene çıkarıyorum dışarı bazen güzel yatıyor bazen yine diretiyor. Sorunu ayakta sallanmak istememesi.
@minnakkartal sizede çok geçmiş olsun. Çok şükür ki hafif atlatmış. Bide ben arenin doğumgününde giymek için bi tulum aldım. Markası journey net sitesine gir bi bak istersen. Ben çok beğendim de.
@Akaibu aren bugün 5.30 da kalktı. Bildigin uykusunu almış bi şekildeydi. Yatak da döndü durdu sonra ayağıma aldım salladım uyudu hemen. Gökçe hep erken kalkıyor ya uyutmaya çalışsan uyumaz mı acaba?
burdayımNeredesin zanlımmmmm
Neden bu aralar bana hiç bişe sormuyorsun kutucum hepp boşburdayım
önceden soruyomuydumNeden bu aralar bana hiç bişe sormuyorsun kutucum hepp boş
Evet her hafta soruyordunönceden soruyomuydum
Demekki gökçenin kalkma saati o. Ay çok zor ya.hergun deniyorum
En azindan 7 de falan uyansa iyi olur diye ama uyumuyo. Cok nadiraydabir iki kez uyursauyur sadece. Direk oyuna geciyo babasini uyandiriyo. Esim ise gidene kadar onun pesinde dolasiyo oyun oynuyolar.
Aynı aren süpürge hastası. Bende artık benimkini rahat bıraksın diye onada aldım. Çok şükür benimkini istemiyor artık.Evi süpürecem oğlumun korkusundan açamıyorum süpürgeyi kıyameti koparır yine vermez süpürgeyi bana, ben yapacaaa der :) az öncede çamaşır katlıyorum ses seda yok biliyorum mutfakta bir işler karıştırıyor sessizce gidip baktım fistıkları dökmüş, başında dikildim daha ben birşey demeden elini açmış ne?! nee?! diyo sıpadolayısıyla kızamadım da
Çok geçmiş olsun. İlerlemeden önlemini al istersen. Sıcak bişeyler iç.Grip oluyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?