- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
yağmur yok ama burada gökgürültüsü var... hava karanlık...ay bu ne yağmurrrrr
burada öyleydi birden gök delindi sankiyağmur yok ama burada gökgürültüsü var... hava karanlık...
Yapmadi busabh cnm sagol oyaliyorum biseylerle surekli aksam uyudugu halde uyanip yne yapti.
Demekki ordan buraya gelicek yağmur.yalancı güneş çıktı kara bulut gözüküyo.burada öyleydi birden gök delindi sanki
icin rahatlamistir seninde biraz :) armut dibine duse cidden. Tip olarak babasina benzesede daha cok. Huyu ayni sen demekki fistiginayy kuzum ya inşallah geçmiştir
dün kardeşim aradı annem üzüldüğümü anlatmış ne üzülüyosun diyo armut dibine düşer sende hep ananemleydin onunla yatardın kalmaya bi yerlere giderdin falan diye
sonra düşündüm de gerçekten öyle kendimi bildiğimden sonra ilk okul bitene kdr fln ananemle yattım ben annemle tek gece yattığımı hatırlamıyorum ananem ablasına kalmaya giderdi yazsa mutlaka bende giderdim hatta bir haftalığına sinopa gitmişti peşine takılmıştım :))
@AreN5 bizim de bir ayağımız izmitte kızlar eşimin anne tarafı maşukiye de oturuyo sık sık geçiyoruz hatta arkadaşlarla falanda gideriz bence orada bir buluşma ayarlayıp görüşebiliriz
unutmus demekki fistik. Insallah aklina gelmez bi dahagece uayndi yne yapti. Smdi uyandi yapmiyo unuttu galjba odum kopuyo yapck diye hep oyaliyorm
belki de genetiğimiz böyle demekkiDemekki ordan buraya gelicek yağmur.yalancı güneş çıktı kara bulut gözüküyo.
Demek ki torunun sana çok düşkün olacak
ne demek babasına benzemek ne demekicin rahatlamistir seninde biraz :) armut dibine duse cidden. Tip olarak babasina benzesede daha cok. Huyu ayni sen demekki fistigin
unutmus demekki fistik. Insallah aklina gelmez bi daha
Ben sana da benzetiyorum ama hani daha cok dedim yabelki de genetiğimiz böyle demekki
ne demek babasına benzemek ne demek
ben son saatlere doğru bitkin oluyorum sadeceDün ikindiye doğru bir baş ağrısı ki Allah kimsenin başına vermesin.akşam doğru belli yemeden Akifi de erken uyutup yattım gece ara ara kalktım hep başım ağrıyodu.sürekli parol ve minosetle sabahı buldum.çok şükür iyiyim ama sersemlik var üstümde.
İlk oruç tuttuğum gün hep aynısı olur.Benim gibi olan varmı meraktayım
ay özellikler kızın aynı sen bir minik kopyan gibiBenzemek diyince aklıma geldi.Çocuklarım bana benziyo mu.görüşlerinizi merak ediyorum
canımm
ama en çok bana diy miiii@minnakkartal Mira kız ikinizede benziyo
kesinlikle görünen köyBenim oğlan da aynı ben aynısı tıpkı kopyam
tamam tamam bu defacık affedelim
Dısim cok agriyo bosluga düstum zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?