Hiç mi benzemiyor bir tek sen gördün ikimizi de hiç mi elmacık kemikleri de mikesinlikle görünen köy
Arkadan benzemiyorHiç mi benzemiyor bir tek sen gördün ikimizi de hiç mi elmacık kemikleri de mi
geçmiş olsun canım ya ne çektin
Dısim cok agriyo bosluga düstum zaar
elmacık kemiklerine dikkat etmemişimHiç mi benzemiyor bir tek sen gördün ikimizi de hiç mi elmacık kemikleri de mi
çok güzelsiniz@Akaibu geçmiş olsun cnm.Bu ara çok olmasada bende de diş sıkıntısı var
Kızlar avatarıma aşklarımı koydum bu arada
Arkadan benzemiyor
unutmuşum @Akaibu
Dalin valla disime dalacaksaniz dalin. Ben kendi kendime dalamiyorumtamam tamam bu defacık affedelimyoksa dalarız dişine dişine
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım, ne çektin şu dişten:S
aman ilerlemeden git mutlaka@Akaibu geçmiş olsun cnm.Bu ara çok olmasada bende de diş sıkıntısı var
Kızlar avatarıma aşklarımı koydum bu arada
Evet dişçiye gitmem lazım kanalda bi sıkıntı var galiba.
Dalin valla disime dalacaksaniz dalin. Ben kendi kendime dalamiyorumcektiricem ya oyle bi apse olmus ki. Kafayi yicem. Zaten kanal yapilmisti. Dissiz kalayim daha iyi.
aman ilerlemeden git mutlaka
Ay ben pek anlamam bu benzetme islerinden. Zati minnaka da oyle diyolar diye sey ettirerek demistim kendim benzetmedigimden degil yani. Yoksa bence gozler falan ayni annesi fistigin
Oglun daha mi cok benziyo ki
Dalin valla disime dalacaksaniz dalin. Ben kendi kendime dalamiyorumcektiricem ya oyle bi apse olmus ki. Kafayi yicem. Zaten kanal yapilmisti. Dissiz kalayim daha iyi.
aman ilerlemeden git mutlaka
Ay ben pek anlamam bu benzetme islerinden. Zati minnaka da oyle diyolar diye sey ettirerek demistim kendim benzetmedigimden degil yani. Yoksa bence gozler falan ayni annesi fistigin
Oglun daha mi cok benziyo ki
ay canım çok teşekkür ederim@minnakkartal saol canım.ig baktım tekrardan Miracım büyüdüğünde annesi gibi çok güzel olacak.Ayşede küçükken babasına daha çok benziyodu büyüdükçe bana döndü
belki de genetiğimiz böyle demekki
ne demek babasına benzemek ne demek
Ben dicedim hattq yazdım sildim tipi benzemese de huyu benzemiş :)
totodan :)Benim oğlan da aynı ben aynısı tıpkı kopyam
Ne kadar çok babasına benziyomuşHadi bi resim koyayım da kısa süreli ig siz karar verin bari napayım
Senin küçüklüğüne ben çok benzetmiştimHirada bana benzicek buyudgunde biliyorum
İkimiz de yanaklıyız ya her gören ilk bana benzetiyor, kv ve eşimin ailesi hariç@Apriori123 canım bi bakışta Azad sana çok benziyo.@Akaibu gerçekten çok benziyo kızıyla.
ya sende öyle bi foto koymuşsunki buyrun kocamı yeniden doğurdum diyosunHadi bi resim koyayım da kısa süreli ig siz karar verin bari napayım
bu da sanaBen dicedim hattq yazdım sildim tipi benzemese de huyu benzemiş :)
totodan :)
bu yorum kabul edilebilir bizi benzeten çok oluyo gerçekten ama ben yine de mirayı bi tık daha kendime benzetiyorumBlackkcat kızın senin minik halin gibi tıpatıp ama Akif andırıyor yani daha çok ortak yapım gibi :)
@minnakkartal siz eşinle de kardeş gibi benziyorsunuz, yüz hatlarınız aynı, dolayısıyla miranın başla seçeneğe yok birinize benzemekle ikinize benzemek aynı şey mira için
fayika den direk kocanı doğurmuşsun canım da bi tek gözler farklı
Ama benim topikteki favorim @Akaibu kadın fotokopi makinesinde doğum yapmış sanki ya hiçbişey atlamamış benzerlikte
Bizde durumu kabullendim ortak yapım :/ burun ve aşağısı bana kaş göz eşime benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?