2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Dısim cok agriyo bosluga düstum zaar
geçmiş olsun canım ya ne çektin

Hiç mi benzemiyor bir tek sen gördün ikimizi de hiç mi elmacık kemikleri de mi
elmacık kemiklerine dikkat etmemişim ama ssen benzetiyosan kesin benziyordur anneler yanılmaz

@Akaibu geçmiş olsun cnm.Bu ara çok olmasada bende de diş sıkıntısı var

Kızlar avatarıma aşklarımı koydum bu arada
çok güzelsiniz

Arkadan benzemiyor

tamam tamam bu defacık affedelim yoksa dalarız dişine dişine
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım, ne çektin şu dişten:S
Dalin valla disime dalacaksaniz dalin. Ben kendi kendime dalamiyorum cektiricem ya oyle bi apse olmus ki. Kafayi yicem. Zaten kanal yapilmisti. Dissiz kalayim daha iyi.
@Akaibu geçmiş olsun cnm.Bu ara çok olmasada bende de diş sıkıntısı var

Kızlar avatarıma aşklarımı koydum bu arada
aman ilerlemeden git mutlaka

Ay ben pek anlamam bu benzetme islerinden. Zati minnaka da oyle diyolar diye sey ettirerek demistim kendim benzetmedigimden degil yani. Yoksa bence gozler falan ayni annesi fistigin

Oglun daha mi cok benziyo ki

@minnakkartal saol canım.ig baktım tekrardan Miracım büyüdüğünde annesi gibi çok güzel olacak.Ayşede küçükken babasına daha çok benziyodu büyüdükçe bana döndü

Evet dişçiye gitmem lazım kanalda bi sıkıntı var galiba.
Oğlan mı kız mı bilmiyorum bazen babalarına bazen bana.baba sarı,anne kara olunca çocuklar karışık oldu

bence de en çok gözlerimiz benziyo

@minnakkartal saol canım.ig baktım tekrardan Miracım büyüdüğünde annesi gibi çok güzel olacak.Ayşede küçükken babasına daha çok benziyodu büyüdükçe bana döndü
ay canım çok teşekkür ederim

@Akaibu gecen gun disimi cektrmistim ya sanirm kandan o an farketmedi gicik doktor ve ogunden beri dilim hep orda cunku dis parcasi kalmis. Azonce tuttum cektim kan icnde kaldi agzim su discinin yaptgna bak sozde dis cekti valla canli canli dis cekiyoruz evde :))))

Blackkcat kızın senin minik halin gibi tıpatıp ama Akif andırıyor yani daha çok ortak yapım gibi :)
@minnakkartal siz eşinle de kardeş gibi benziyorsunuz, yüz hatlarınız aynı, dolayısıyla miranın başla seçeneğe yok birinize benzemekle ikinize benzemek aynı şey mira için
fayika den direk kocanı doğurmuşsun canım da bi tek gözler farklı
Ama benim topikteki favorim @Akaibu kadın fotokopi makinesinde doğum yapmış sanki ya hiçbişey atlamamış benzerlikte

Bizde durumu kabullendim ortak yapım :/ burun ve aşağısı bana kaş göz eşime benziyor

Hadi bi resim koyayım da kısa süreli ig siz karar verin bari napayım
ya sende öyle bi foto koymuşsunki buyrun kocamı yeniden doğurdum diyosun
Ben dicedim hattq yazdım sildim tipi benzemese de huyu benzemiş :)
totodan :)
bu da sana ne demek tipi benzemese de ne demek

bu yorum kabul edilebilir bizi benzeten çok oluyo gerçekten ama ben yine de mirayı bi tık daha kendime benzetiyorum ve azadı her gördüğümde özellikle gülüşü aynı apriori diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…