2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hadi bi resim koyayım da kısa süreli ig siz karar verin bari napayım
sen bakma canim onlara bilgehan ayni sen

Ben dicedim hattq yazdım sildim tipi benzemese de huyu benzemiş :)
totodan :)
uyanik hatun

Dis nasil unutulur ya. Boylesini de ilk defa duydum. iyi cesaret cekebilmissin ben direk disciye giderdim heralde

Böyle oldugu halde hala esime benzetenler var sizin icin gözden randevu alayim mi diyorum icimden

O da memleketle alakalı canım :) bizde de şurası aynı bilmem kim burası aynı bilmem kim diye başlarlar hemen bi bana benzetmezler :) ben demiştim hem de milletin yanında, yavrumu köyün muhtarına bile benzettiniz bi bana benzetmeye diliniz varmadı yahu bu kadar zor mu bir evladı annesine benzetmek dedim o gün bu gündür bişey diyen yok

Blackkcat Aysenaz sana benziyor Akif babaya benziyor sanki
fayika senin oglusun babaya benziyor sanki
@minnakkartal Mira sana benziyor bastan beri sana benzettim hep zaten ama sanki babayida andiriyor @Apriori123 Azad sana benziyor

Kizlar ece kime benziyor biz babasina benzetiyoruz ama son zamanlarda bana benzetenlerde oluyor @Apriori123 ece daha kucukken bana benzetmistin

Evet hala da aynı sen diyorum bi tek kıvırcık kafası benzemiyor sana

bence ece senin daha yuvarlak yüzlün ve sana benziyoruuuu

benim kv de ikide bir kafasinin arkasi halasina benziyo der sende benzetecek yer bulamayinca iyice sasirdin dedim simdide huyu bana benziyolar basladi tipten umut kesildi
Gökceyide nasil dogurduysam artik ben bile sasiyorum. Eltirnaklarim cok bicimsizdir benim. Onlar bile ayni. Ayak parmaklarimiz ayaklar. Hersey ayni. Bölunerek cogaldim sanki

Bunu ben de dicem az kaldı az kaldı

Ben de bazı huyları benzetiyorum diyorum mesela geç yürümesi geç konuşması size çekmiş dedim hakkaten de öyle ama ben çok erken yürümüş ve konuşmuşum eşim de tam tersi gerçi ne işe yaradıysa adam benden daha başarılı bi eğitim hayatı geçirdi geç konuşmuş, köyde yaşadığı için Türkçeyi ilkokulda öğrenmiş ama Ünv Sınavı'nda derece yapmış herif, ben erken konuştum da be oldu okulu 7 yılda bitirdim uzata uzata tabi bunlar aramızda yüzlerine söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…