- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Arada amca kızının anasını da harcamışlar yalnız, o da anneye benzemiyor demeye getirmişlerbeni vurdukları yeri söylüyim hemen miranın kuzeniyle benzetilmesi amca kızları benziyorsa demekki kızlar babalarına benzemiş diyorlarama bence mira kuzenine de benzemiyo benim abimin çocuklarına daha çok benziyo
Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarınaSiz bari yapmayın kızlar, genel hatlar baba olabilir ama detaylar ben yahuu
Koyduk ya o kadar foto hala ne diyoDetay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarınagenelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri
ya burda hepimiz birbirimizi kandırabiliriz ama seniSiz bari yapmayın kızlar, genel hatlar baba olabilir ama detaylar ben yahuu
onun çocukları bencede babaya benziyoArada amca kızının anasını da harcamışlar yalnız, o da anneye benzemiyor demeye getirmişler
oo masallah enisteye. Aman bilmeselerde olr. Bildikleri kadariyla yeterince konusuyolarmis zatenBen de bazı huyları benzetiyorum diyorum mesela geç yürümesi geç konuşması size çekmiş dedimhakkaten de öyle ama ben çok erken yürümüş ve konuşmuşum eşim de tam tersi gerçi ne işe yaradıysa adam benden daha başarılı bi eğitim hayatı geçirdi geç konuşmuş, köyde yaşadığı için Türkçeyi ilkokulda öğrenmiş ama Ünv Sınavı'nda derece yapmış herif, ben erken konuştum da be oldu okulu 7 yılda bitirdim uzata uzata tabi bunlar aramızda yüzlerine söylemem
Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarınagenelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri
Gözüm alıştı o Toto'ya ne yapayım başka yere bakamıyorum, öndrn çekilmiş foto bile atsan fotonun arkasını çeviririm toto görmek içinSiz bari yapmayın kızlar, genel hatlar baba olabilir ama detaylar ben yahuu
Koyduk ya o kadar foto hala ne diyo
Benim buyuk oglum dogdugunda gorumcemin cocuklarina benzetenler oldu hayir yani gorumcemin cocuklarida babasinin kopyasi ne alaka benim cocugum enisteye benzeyecek demi ama cok kiziyordum ve bunu soyleyenlerde her defasinda yine soyluyorlardi
Ben de bi maşallahını alayım şekerim az değil 7 yıl Ünv okudum kızım, kanının son damlasına kadaroo masallah enisteye. Aman bilmeselerde olr. Bildikleri kadariyla yeterince konusuyolarmis zaten
Bu ifade yine kaldiya
Cenem agridi gulmekten
Çok fenasın tam elti yorumuya burda hepimiz birbirimizi kandırabiliriz ama seni
onun çocukları bencede babaya benziyo
Profil süper çok tatlı siniz maşallahDemekki ordan buraya gelicek yağmur.yalancı güneş çıktı kara bulut gözüküyo.
Demek ki torunun sana çok düşkün olacak
Sana da masallahBen de bi maşallahını alayım şekerim az değil 7 yıl Ünv okudum kızım, kanının son damlasına kadar
baba yaninizda olmayinca kurtariyosun biraz sankiArtık son resimlerden sonrada bana benzemiyor diyen olursa bundan sonra alıntılamıcam hiç bir mesajını hıh işte o kadar
yetişen görür
Sohbeti keyifle okudum ama buna bayıldımbenim kv de ikide bir kafasinin arkasi halasina benziyo der sende benzetecek yer bulamayinca iyice sasirdin dedim simdide huyu bana benziyolar basladi tipten umut kesildi
Gökceyide nasil dogurduysam artik ben bile sasiyorum. Eltirnaklarim cok bicimsizdir benim. Onlar bile ayni. Ayak parmaklarimiz ayaklar. Hersey ayni. Bölunerek cogaldim sanki
Bi sene daha uzatma Hakkı'm yoktu zaten baktım atılacam bitireyim dedimSana da masallah7 yil ama boru degil hukuk okuyup avukat cikmis hatunsun olsun o kadar
baba yaninizda olmayinca kurtariyosun biraz sanki
Demi ama bencedeBunu nerede kullanırım diyordum , benden eşinin ailesine gelsin
Ay evet neler cekmisim bendeSohbeti keyifle okudum ama buna bayıldımaklıma sanki ben sürünerek geziyorum evin içinde demiştin ya o geldi başını hatırlamıyorum ama bu kısım kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?