2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
beni vurdukları yeri söylüyim hemen miranın kuzeniyle benzetilmesi amca kızları benziyorsa demekki kızlar babalarına benzemiş diyorlar ama bence mira kuzenine de benzemiyo benim abimin çocuklarına daha çok benziyo

Arada amca kızının anasını da harcamışlar yalnız, o da anneye benzemiyor demeye getirmişler

Benim buyuk oglum dogdugunda gorumcemin cocuklarina benzetenler oldu hayir yani gorumcemin cocuklarida babasinin kopyasi ne alaka benim cocugum enisteye benzeyecek demi ama cok kiziyordum ve bunu soyleyenlerde her defasinda yine soyluyorlardi

Siz bari yapmayın kızlar, genel hatlar baba olabilir ama detaylar ben yahuu
Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarına genelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri
Koyduk ya o kadar foto hala ne diyo

oo masallah enisteye. Aman bilmeselerde olr. Bildikleri kadariyla yeterince konusuyolarmis zaten
Bu ifade yine kaldiya
Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarına genelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri

Cenem agridi gulmekten

Benim buyuk oglum dogdugunda gorumcemin cocuklarina benzetenler oldu hayir yani gorumcemin cocuklarida babasinin kopyasi ne alaka benim cocugum enisteye benzeyecek demi ama cok kiziyordum ve bunu soyleyenlerde her defasinda yine soyluyorlardi
Bunu nerede kullanırım diyordum , benden eşinin ailesine gelsin

Ben de bi maşallahını alayım şekerim az değil 7 yıl Ünv okudum kızım, kanının son damlasına kadar
Sana da masallah 7 yil ama boru degil hukuk okuyup avukat cikmis hatunsun olsun o kadar
Artık son resimlerden sonrada bana benzemiyor diyen olursa bundan sonra alıntılamıcam hiç bir mesajını hıh işte o kadar
yetişen görür
baba yaninizda olmayinca kurtariyosun biraz sanki

Sohbeti keyifle okudum ama buna bayıldım aklıma sanki ben sürünerek geziyorum evin içinde demiştin ya o geldi başını hatırlamıyorum ama bu kısım kalmış aklımda

Sohbeti keyifle okudum ama buna bayıldım aklıma sanki ben sürünerek geziyorum evin içinde demiştin ya o geldi başını hatırlamıyorum ama bu kısım kalmış aklımda
Ay evet neler cekmisim bende 15 aylik falanke yurumustu ya gokce. Oraya daha sik gitseymisiz onlardan gorur yururmus ona istinaden demistim
Ne sacma sapan seylerle ugrasmisim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…