• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah kolaylık versin canım soba zor oluyor ama ısınmak en güzel sobayla oluyor ben eski evimde kullanmistim bu evimde soba bacası olmadığı için hiç kullanmadım
Saolasin canim zor ama artilari var da yinede umut usucek diye surekli degistiriyorum gecen yillarda bu kadar yorulmazdim

Kızlar bugün balkona çıkmıştım içeri girdiğimde oğlum şarkı söylüyordu kizimda yurutecinde sallanarak oynuyordu çok şaşırdım görünce aaa oynuyo Ece dedim oglumda anne ben ogrettim dedi akşam yine aynı şeyi yaptılar çok komik ya
Masallah eceye umutta harwkwtli muzikler duyunca hemen tepinmeye basliyor

Eki Görüntüle 1371061

benm sıpa aynen bu sekilde yatıyo teyzeler:)duzeltiyorum tekrar atıyo kafayı

Tipkisinin aynisi benim oğlumda boyle yatiyor.ltm, post: 38811624, member: 442171"]Eki Görüntüle 1371061

benm sıpa aynen bu sekilde yatıyo teyzeler:)duzeltiyorum tekrar atıyo kafayı

Benimki de oyle hem de nasil birbyatmak o oyle ben kafai oyle kiysam yarim saate biynum tutulur ben de bi benimki cins saniyodum acaba benimkinin de reflusu var mi

Benim kiz da bole yatiyo cogunlukla :)

mrb. güzel anneler ben temmuz annesiyim (25 temmuz) ama sizleri de hep takip ediyorum, ne de olsa önden gidiyorsunuz :KK66:

bu msjl.larınızı görünce rahatladım bende benim oğlan niye böyle yatıyor diye düşünüyordum ben düzeltiyorum boynu acıycak diye o ısrarla aynı şekle giriyor. kmltm sanki benim oğlanın resmini koymuşsun :KK70:
bütün bebeklerde varmış demekki, rahatladım, bebeksi bir hareket o zaman bildikleri bişey var demekki :KK68::KK71:

arkadaslar gunaydin siz yurutec aldiniz mi. kullaniyir musunuz. ozellikle erkek bebekler icin. bende alsammi ki? yada su ilk adim arabalari daha mi faydali? yine kafamda deli sorularrrrrr :)))

bebeğim şu anda 5,5 aylık

çok düşündüm, çok araştırdım, çok kararsız kaldım ve sonunda yürüteç aldım üstelik 5 aylıkken.... Hoppa çünkü oğlum çok hareketli ve sürekli dikilmek istiyor kucakta...

ilk adım arabalarını bende çok araştırdım ama yorumlarda hep parkeye gelince hızlı gittiğinden yüzüstü düşme olayı çok oluyormuş, o yüzden vazgeçtim.

Yürüteci alalı 15 gün falan oluyor, baby hope aldım. İlk günler fazla koymadım içine, günde 2 sefer 10'ar dk. falan, şimdide günde 3-4 kez 15 dk. falan koyuyorum arada işim olduğunda. ama nasıl mutlu oluyor size anlatamam :rolleyes: iyiki almışım diyorum onu öyle görünce. İçinde zıplamaya başladı, sevinç naralarıyla, zıplaya zıplaya hafif hafif gitmeye başladı :KK71:

yükseklik ayarı önemliymiş, bende buna dikkat ettim ve asılı kalacak şekilde ayarlamadım, ayakları yere tam basıyor ve dinlenmek istersede rahatça oturabiliyor.

sonuç tavsiye ederim, üstelik siz haziran annelerisiniz (ben erken mi davrandım:KK57:)

Ben aynı gün emziriyorumda mama da veriyorum canım doktor hiçbişey olmaz dedi bana.

Selam, evet bakıcı aradım uzun süre sonra internetten buldum, teyzesizsiniz diye bir site önce baya tereddüt ettim ama bir çok kişi ile o siteden telefonlarını alıp görüştüm aylık bir ücreti var sitenin 29 tl ydi galiba onu ödeyince telefon numaralarını görebiliyorsun bakıcıların. Şehir ve ilçe yada özellik seçerek arıyorsun. Oradan en içime sinenle de anlaştım, işten ayrılmayı bile düşünmüştüm o kadar umutsuzdum aslında. H içi her gün saat 9-18 arası geliyor. çocuğun yemeğini ve varsa ütülerini yapıyor ve 1000 tl veriyorum. Güvenemem die düşünmüştüm ama o kadar içim rahat ki şu an insan anlıyor aslında konuşma tarzı bakışı yada çocuğu tutuşundan bile. Elbet riskleri var ama çalışmak zorunda olduğumuz için de en çok güvenebileceğimiz özelliklerde birisine emanet etmek durumundayız. Ben ararken öğrenim durumuna şivesine kendi aile yapısına vs bir çok şeye bakmıştım. Sen de mi arıyorsun?

Teşekkür ederim. Evet canım ben de arıyorum. Ay sonu kayınvalidem gelicek Ankara dan , biraz o bakacak sonra annem gelecek. İkiside başka şehirde, yaşlandılar, hastalıkları var, o nedenle bakıcı bulmam lazım, en azından destek olacak birini bulmam lazım.

A ankara12 bizim ilk adım arabamız bu :)

Güle güle kullanın :)

aynen canm ben de yalnz birakmiyorm ve oturma odasini bosalttik sehpa falan yok:)zigonlari da kaldrcm onlara goz dikti oğlum:)))
bu arada yurutec kullanan annisler dikkatli olun cok hareketlendiler.benm oglan dun dusen topuna dogru egilirken yurutecin kenarini kaldrdi hafiften.aman yalnz kalmasin benm gozm ustunde surekli.kaldi ki bizim yurutecmz ağır digerlerine gore.ona rağmen ucunu kaldrdi

Sizin yürüteciniz hangi marka hangi model, oğlum oturmaktan ve yatmaktan nefret ediyor.

Kızlar haberlerde gördüm 5 aylık bebeğe annesi balon sisirip vermiş oynamasi için patlamış balon bebek ölmüş neden öldüğü tam olarak belli değilmiş ya akcigerine birden giden hava ya da balon parçası boğazına kaçmış olabilirmiş çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin yavrularimizi da böyle kazalardan korusun

Ani ses çıkması bebeği korkutmuş olabilir. Korkudan da ölmüş olabilir. Bizim bi tanıdığın 8 yaşındaki oğlu okul bahçesinde oynarken köpek gelmiş, çocuk korkudan ölmüş :( Allah sabır versin.

Gökçenin öksürüğü hala geçmedi. bugün doktora götürdük, benim yaptığım herşeyi önerdi ama ben zaten bu dediklerini hep yaptım :KK43: soğuk buhar, ıhlamur elma kabuğu, ilaç vs. öksürük azalavcağına arttı resmen :KK43: neyseki ciğerleri temizmiş. puffff pufffff ne yapıcam bilemedim.

Çok geçmiş olsun.

Canım yürütecin babyhope
bebeğim şu anda 5,5 aylık

çok düşündüm, çok araştırdım, çok kararsız kaldım ve sonunda yürüteç aldım üstelik 5 aylıkken.... Hoppa çünkü oğlum çok hareketli ve sürekli dikilmek istiyor kucakta...

ilk adım arabalarını bende çok araştırdım ama yorumlarda hep parkeye gelince hızlı gittiğinden yüzüstü düşme olayı çok oluyormuş, o yüzden vazgeçtim.

Yürüteci alalı 15 gün falan oluyor, baby hope aldım. İlk günler fazla koymadım içine, günde 2 sefer 10'ar dk. falan, şimdide günde 3-4 kez 15 dk. falan koyuyorum arada işim olduğunda. ama nasıl mutlu oluyor size anlatamam :rolleyes: iyiki almışım diyorum onu öyle görünce. İçinde zıplamaya başladı, sevinç naralarıyla, zıplaya zıplaya hafif hafif gitmeye başladı :KK71:

yükseklik ayarı önemliymiş, bende buna dikkat ettim ve asılı kalacak şekilde ayarlamadım, ayakları yere tam basıyor ve dinlenmek istersede rahatça oturabiliyor.

sonuç tavsiye ederim, üstelik siz haziran annelerisiniz (ben erken mi davrandım:KK57:)
hangi model.

Eklentiler

• upload_2015-1-12_23-38-24.webp
    upload_2015-1-12_23-38-24.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 84
  • upload_2015-1-12_23-38-39.webp
    upload_2015-1-12_23-38-39.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 98
Azerikizi 2 saat pisirp bide kiymayi kydktn snrada 1 saatmi pisiriosn ;s ya bn 10 dk kiymayi hasladm 20 dk da sebzelerle hsldm bukdr , kiyma koymadan once de sebze corbasi icin sebzeleri 20-25 dk pisiriodm sdce snra blender az mi pisiryrm bn acaba

bence de süre uzun canm.ben de anca senin kadar pisiriyorum

Teşekkür ederim. Evet canım ben de arıyorum. Ay sonu kayınvalidem gelicek Ankara dan , biraz o bakacak sonra annem gelecek. İkiside başka şehirde, yaşlandılar, hastalıkları var, o nedenle bakıcı bulmam lazım, en azından destek olacak birini bulmam lazım.

Güle güle kullanın :)

Sizin yürüteciniz hangi marka hangi model, oğlum oturmaktan ve yatmaktan nefret ediyor.

Ani ses çıkması bebeği korkutmuş olabilir. Korkudan da ölmüş olabilir. Bizim bi tanıdığın 8 yaşındaki oğlu okul bahçesinde oynarken köpek gelmiş, çocuk korkudan ölmüş :KK43: Allah sabır versin.

Çok geçmiş olsun.

chicco paint canm bizmki
unnamed.webp

yakında işe başlıycam, ağlayasım geldi :KK42:
üstelik annem bakıcak ama yinede içim çok buruk oluyor :cry:

ben de subatta baslasammi diye düşünüyorum cok bunaldm evde bi yandan da oglumu bırakmak istemiyorum:(

Canım Ankara dan mecburen geçici gelecek. Bi 2.5 ay kalır inşallah. Annemin sabahı ile akşamı bir olmuyor, hastalığı çok. 2 sene idare etmem lazım 2.5 yaşında kreşe veririm zaten. Allah kısmet ederse 2. çocuk istiyorum, yine bakıcı lazım olacak, birini eninde sonunda bulmam gerek :KK43: E5 üstünde FSM hastanesi var, içinde kreş var, 1 yaş üstü çocuklara bakıyormuş, hiç gidip gezmedim, iyiyse 1-2 yıl sonra oraya tayin isteyebilirim.
kaldım. Tavsiye eder misin?
hımm anladım canım , tabı rahatsızlık olunca napıcan, mecburen bakıcıya bırakıcan, bende aynı sekıldeım , ıkıncıyıde dusunuyorum ama nasıl yapıcam kım bakıcak bılmıyorum, daha bırıncıye kım nasıl bakıcak bellı deıl,
Allah yardımcımız olsun valla

Ben aynı gün emziriyorumda mama da veriyorum canım doktor hiçbişey olmaz dedi bana.

Selam, evet bakıcı aradım uzun süre sonra internetten buldum, teyzesizsiniz diye bir site önce baya tereddüt ettim ama bir çok kişi ile o siteden telefonlarını alıp görüştüm aylık bir ücreti var sitenin 29 tl ydi galiba onu ödeyince telefon numaralarını görebiliyorsun bakıcıların. Şehir ve ilçe yada özellik seçerek arıyorsun. Oradan en içime sinenle de anlaştım, işten ayrılmayı bile düşünmüştüm o kadar umutsuzdum aslında. H içi her gün saat 9-18 arası geliyor. çocuğun yemeğini ve varsa ütülerini yapıyor ve 1000 tl veriyorum. Güvenemem die düşünmüştüm ama o kadar içim rahat ki şu an insan anlıyor aslında konuşma tarzı bakışı yada çocuğu tutuşundan bile. Elbet riskleri var ama çalışmak zorunda olduğumuz için de en çok güvenebileceğimiz özelliklerde birisine emanet etmek durumundayız. Ben ararken öğrenim durumuna şivesine kendi aile yapısına vs bir çok şeye bakmıştım. Sen de mi arıyorsun?
bende o sıteye cok baktım canım da nasıl guvendın valla,?? eve kameramı koydun nasıl bıraktın tammaıyle tanımadıgın bırıne.??? bu arada hangı ıldesın ? başka bır ıs yapıyor mu ? yınelıycam nasıl gu vendın vallaa ??!!

Kızlar haberlerde gördüm 5 aylık bebeğe annesi balon sisirip vermiş oynamasi için patlamış balon bebek ölmüş neden öldüğü tam olarak belli değilmiş ya akcigerine birden giden hava ya da balon parçası boğazına kaçmış olabilirmiş çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin yavrularimizi da böyle kazalardan korusun
ayy sorma bende gordum, bıde resımlerı vardıı, çok tatlıymıs.Ayyy Allah rahmet eylesın, Allah sabır versın aılesıne.
Aman dıkkat edelım valla, bende bı kere vermıstım, Allah korusun vallaa!

Bugün hiçbir iş yapmadım tüm gün Azadla oynaşıp durdum, öptüm kokladım :) 10 gündür hastalığım yüzünden yavrumu kucağıma alamamıştım doya doya. 10 günün acısını çıkardık ana oğul ama ikimiz de pert olduk :)
Ohhh iyi yapmissin bacim...
Hasta olmamiz birsey degilde yavrularimizdan kenmizi korumak oldukca zor ...
iyi dayanmissin valla helal olsun :-)

Azerikizi 2 saat pisirp bide kiymayi kydktn snrada 1 saatmi pisiriosn ;s ya bn 10 dk kiymayi hasladm 20 dk da sebzelerle hsldm bukdr , kiyma koymadan once de sebze corbasi icin sebzeleri 20-25 dk pisiriodm sdce snra blender az mi pisiryrm bn acaba
Bacim benim kullandigim dokum olanlardan kisik ateste anca pisiyor ama ben kusbasi pisiriyorum ...
Kiyma sanki daha kolay piser gibi...
Daha az pisirirsem az cig kaliyor ...
Ayrica ben blendirdan suzgectwn vs. Gecirmiyorum ..
Vitamin degerlerini o zamanda kaybeder ki ...
En kucuk gozde en kisik ayarda ve dokum tencerede pisirdiim icin guzel oluyor oyle ...
Son olarakta tupperware in rendesinden geciriyorum ...
Screenshot_2015-01-13-01-04-23-1.webp

Tenceremizde bu ...
Screenshot_2015-01-13-01-07-58-1.webp

Gecmis olsun bacim...
Uyurken benim pasada yan yatiyor kendini geri atiyor acaba bizdekinin sebebide gaz midir ki...
Ohhh uyusun rahat rahat pasa ♥

Gecmis olsun canim hangi ilaci verdi canim gaz damlasimi

Blackkcat Blackkcat canım geçmiş olsun uyumamasi gazdanmis demekki
Kızlar çok teşekkür ederiz.gündüz 3 saat uyudu uyanmadan.ama gece uykusuna bi türlü yatıramadım oniki de uydu azönce uyandı emdi ilerleyen dakikalarda neler bekliyo beni bakalım.
MUTUBE metsil kullanıyoduk değiştirdi doktor zinconun damlasını ve şurubunu verdi.debridat verdi.bizde aktardan işlenmemiş kimyon ve acı elma yağı aldık.1 yaşına kadar gaz damlası kullancakmışız

Yahu bacilarim benim pasa ne guzel aksam 9-10 gibi gece uylusuna dalardi
..
Dis cikarma evresinde gece 12-1 olmadan uyumuyor artik...
Denemedigim yontem kalmadi ama sabit hep ayni saatlerde uyuyor oglen uykularinda bile...
Offff offff tabi amcalariyla oyun oynamak oldukca hosuna gidiyor ...
Aksamlari sanki oyun saati yaramazin...

..
Denemedigim yontem kalmadi ama sabit hep ayni saatlerde uyuyor oglen uykularinda bile...

sen de bizim kervana katildin demek:)
hosgeldin bacimm:KK50:

..
Biz hep iyleyiz csnim;)aramizaa hosgrldin

Back
X