2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Birde biz 2 şubatta 8aylik olcaz annem söyledi abimin 11aylikken çıkmış benim 7 aylıkken yani artık umudumu kaydedip yaşını bekliycem diş için
Biz de 4 gün önce 7. Ay kontrolündeydik özellikle sordum Dr a ama maalesef beyazlık belirti bile yok :( herşeyi ağıza götürmesi oral dönem olmasındanmış, huysuzluklar ve uykusuzluk mide bağırsak sıkıntısındanmış, velhasıl diş umudum bu ay da yok :(

Akşam oldu yine daralsın yoruldum. Kaç gündür hava çok güzel istanbulda her sabah kalktığımda bugün dışarı çıkıcaz diyorum sonra üşeniyorum :KK43: akşam olunca da keşke çıksaydık diyorum. Ama yarın kesin çıkıcaz inşallah hava yine iyi olur.
yarın bende cikicam kesin banada afakanlar bastı bugün

Kızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım :KK57:

Ben ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesin :KK66:
bende ankaradayim keşke bizde ciksaymisiz
Akşam oldu yine daralsın yoruldum. Kaç gündür hava çok güzel istanbulda her sabah kalktığımda bugün dışarı çıkıcaz diyorum sonra üşeniyorum :KK43: akşam olunca da keşke çıksaydık diyorum. Ama yarın kesin çıkıcaz inşallah hava yine iyi olur.

Bize tahlil yapılmıştı doktor vermene gerk yok demişti.sağlıkocağında tepki gösterdiler ver diye.tahlil olalı birbuçuk ay oldu acaba kan değeri nasıl

Allahım bi biz kaldık dişsiz :)

Yanliz degilsin canim bizde dissiziz :)

bizde varız kızlar damaklarda hiç bişi yok
bizdede dis faln yok dis bugdayi yalan oldu:)

Fena bu bebeler umut bayadir oksurme taklidiyapiyor hatta geceb anlayamadim gercekmi yalan mi sonra devami gelmeyince taklut oldugunu anladim:)ozellikle dikkat cekmek istedigo zaman oksuruk krizine giroyor bebe
Hemde ne fenalar sasirip kalıyorum biz de boylemiydik acaba yoksa yeni nesil mo böyle

Back
X