Biz de 4 gün önce 7. Ay kontrolündeydik özellikle sordum Dr a ama maalesef beyazlık belirti bile yokBirde biz 2 şubatta 8aylik olcaz annem söyledi abimin 11aylikken çıkmış benim 7 aylıkken yani artık umudumu kaydedip yaşını bekliycem diş için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de 4 gün önce 7. Ay kontrolündeydik özellikle sordum Dr a ama maalesef beyazlık belirti bile yokBirde biz 2 şubatta 8aylik olcaz annem söyledi abimin 11aylikken çıkmış benim 7 aylıkken yani artık umudumu kaydedip yaşını bekliycem diş için
bende bilmiyorum bu gibi şeyleri büyük kızım yapıyo benimde.bende öğrenmiş olurum anlatan olursaKizlar bisey sorcaktim profil resmine resim koymak istiyorum ama nasil olacak biraz acemiyimde
Yanliz degilsin canim bizde dissiziz :)Allahım bi biz kaldık dişsiz :)
Bu battaniyeyi ağzina götürme işi bizdede varKızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım![]()
Allahım bi biz kaldık dişsiz :)
Birde biz 2 şubatta 8aylik olcaz annem söyledi abimin 11aylikken çıkmış benim 7 aylıkken yani artık umudumu kaydedip yaşını bekliycem diş için
bizde varız kızlar damaklarda hiç bişi yokYanliz degilsin canim bizde dissiziz :)
yarın bende cikicam kesin banada afakanlar bastı bugünAkşam oldu yine daralsın yoruldum. Kaç gündür hava çok güzel istanbulda her sabah kalktığımda bugün dışarı çıkıcaz diyorum sonra üşeniyorumakşam olunca da keşke çıksaydık diyorum. Ama yarın kesin çıkıcaz inşallah hava yine iyi olur.
Kızlar beyzanin ustune ortemiyotum tam uyuyo ortucem hemen uyanip battaniye tolayip agzina götürüyor sonra tekrar basliyorum uyutmaya uyku tulumunu giyincede agliyo ne yapcagimi şaştım![]()
bende ankaradayim keşke bizde ciksaymisizBen ankarada yasiyorum ama bugün burdada hava guzeldi disari ciktik pazara gittik hava almak bile cok iyi geldi çıkmışken kizima ev botu aldim yurutecinde ayaklari usumesin![]()
Akşam oldu yine daralsın yoruldum. Kaç gündür hava çok güzel istanbulda her sabah kalktığımda bugün dışarı çıkıcaz diyorum sonra üşeniyorumakşam olunca da keşke çıksaydık diyorum. Ama yarın kesin çıkıcaz inşallah hava yine iyi olur.
Bu nasıl alıntı yaa bi ogrenemedimyarın bende cikicam kesin banada afakanlar bastı bugün
bende ankaradayim keşke bizde ciksaymisiz
Bnmki smdi 170cc arimama icti kasikla verdkm yemedi sulandrdim biberona koydum icti :) yarisi kalir dedm ama btrdiBende senin gibi devam edeyim canım öğün olarak miktarı konusunda da içim rahatladı @hiraysen de bir kase veriyormus sende öyle
bizde variz yalniz degilsin :)Allahım bi biz kaldık dişsiz :)
Bize tahlil yapılmıştı doktor vermene gerk yok demişti.sağlıkocağında tepki gösterdiler ver diye.tahlil olalı birbuçuk ay oldu acaba kan değeri nasıl
Allahım bi biz kaldık dişsiz :)
Yanliz degilsin canim bizde dissiziz :)
bizdede dis faln yok dis bugdayi yalan oldu:)bizde varız kızlar damaklarda hiç bişi yok
Maşallah canım afiyet olsun yarasın kızımıza :))Bnmki smdi 170cc arimama icti kasikla verdkm yemedi sulandrdim biberona koydum icti :) yarisi kalir dedm ama btrdi
Fena bu bebeler umut bayadir oksurme taklidiyapiyor hatta geceb anlayamadim gercekmi yalan mi sonra devami gelmeyince taklut oldugunu anladim:)ozellikle dikkat cekmek istedigo zaman oksuruk krizine giroyor bebeŞaşırdım kaldım canım :))
Bizde dissiziiizAllahım bi biz kaldık dişsiz :)
benimde büyük kızım 11 aylikti cikarttiginda sanırım bende 11.ayı bekliycemBirde biz 2 şubatta 8aylik olcaz annem söyledi abimin 11aylikken çıkmış benim 7 aylıkken yani artık umudumu kaydedip yaşını bekliycem diş için
Bende bu kadar geçe kalınca vazgeçtim Şunun şurasında ne kaldı doğum gününe artık hazırlıklar ona :))bizdede dis faln yok dis bugdayi yalan oldu:)
Bizde variz dissis:)Allahım bi biz kaldık dişsiz :)
Aynen canim bende yetisemiyorumBi işim oluyor giremiyorum sayfalar alıp başını gidiyor yahuu
Hemde ne fenalar sasirip kalıyorum biz de boylemiydik acaba yoksa yeni nesil mo böyleFena bu bebeler umut bayadir oksurme taklidiyapiyor hatta geceb anlayamadim gercekmi yalan mi sonra devami gelmeyince taklut oldugunu anladim:)ozellikle dikkat cekmek istedigo zaman oksuruk krizine giroyor bebe