Senin shaggy halıyla benim shaggy artık çöp olmuşturEmrenin altini ac yine ve sonuc tekrar halima s.ctihalbuki yeni yapmsti nasl olsa yapmaz acik olsun azck dedm ayakta dururken yapmis
![]()

Maşallah ya benim oğlum asıl uykuda deli gibi işiyor o kadar ki hatta korkuyorum ben buna nasıl tuvalet eğitimi vericem diyeBende gunduz uykusunda bez baglamiyorum uykuda yapmiyor zaten kalkinca bagliyorum hava sicak rahat uyusun istiyorum

Aynen ben sonra da çocuğa söylenirim niye erken kalktı diye :)))Ne cins kadinim yaa kiz uyudu deliksiz bana uyku gelmiyo bu sefer![]()
![]()
Kötü olmuş ama onlar da başklarından duyunca senin ne hissettiğini anlarlar. Ama azericim sen zaten alıngan ve hassas bi kadınaın bak şimdi gebelikte iyice hassaslaşıcan söz ver burdan hepimize kendine olur olmaz stres yaratıp üzüme kendini tamam mıBacikarim bu arada sizlerle paylasmak istiyorum...
Annemlere hala hamile oldugumu soylemedim .
Nedeni ise ablam 8 haftalik hamile ve benden resmen sakladi..
Annemlerin kardeslerimin haberi olldugunda ise bana soylemediler....
Anlayamiyorum ben ogrensem ne olacak ...
Aslinda kv demin benden ogrenip herkese yayacagini dusunmus olabilirler...
Ki oyle bile olsa benden saklamalari icin gecerli bir neden degil bence...
Birde ablam hamileligin ilk baslarinda benden doktorumun bilgilerini istedi....
Yakin bir arkadasim hamile o doktor ariyor diyerek istedi hemde...
Neyse umarim anlatabilmisimdir....
Kirildim onlara ve o nedenle hemen soylemek istemedim...
Ama eminim kv de anneme coktan yetistirmistir...
Offfff ...

Canım azad pütürlü yediği halde kusar bazen. Dün gece ben de gaza geldim rahat uyusun diye muhallebi yaptım içine de azıcık erik kurusu koparıp attım blendır yapmadım. Muhallebiyi rahatça kaydırdığı için çiğnemeden erikleri farketmemiş heralde o değer değmez boğazına öğürdü ve tüm günün menüsü çıktı dışarıBütün gün arene pütürlü nasıl yenir öğretmeye çalıştım. Sonuç oturup bi güzel ağladım. Pusetine kustu yıkadım. Mama sandalyesine kustu yıkadım. Koltuk halı üst kendi dahil olmak üzere her yere kustu. Yeterki öğrensin bin defa yıkamaya razıyım ama her lokmada bi bebek nasıl kusar ya. Son verdiklerim de ağzını kitledi resmen açmadı. İşim çok zor çok..
@kmltm ben ikincisini beğendim sade ve şık şeyler tarzım da :)
@Akaibu sinir oluyorum öyle insanlara. Sevgili görümcem yapmıştı bana aynısını yeni evliyken. Hemde akşam saat 8 gibi tüm hazırlıklar hazır gelmelerini beklerken gelmiyoruz biz demişlerdi. Hepsini bi güzel ben yemiştim.
Masan da çok şık olmuş. Ben bu takımın bardaklarını aldım ama onlarda silinmeye başladılar malesef. Ama masada çok şık duruyor.
@minnakkartal iyi ki eltim yok ben senin kadar sabırlı olabilirmiydim bilemiyorum. @azerikizi91 bizde genelde 3 ayı doldurmadan pek kimseye söylememe gibi bi adet vardır. belki o yüzden sana söylememişlerdir dicem ama kardeşisin öğrenir öğrenmez söylemeleri lazımdı. Neyse boşver sen takma bence. Karnındakini düşün. Bu arada niye bilmiyorum içimden erkek geçiyor. Gerçi ben ne zaman tahmin etsem hep tam tersi çıkıyor :)

Canım benim oğlum da fırıl fırıl dönüyordu. En son burnu tıkanıp hasta olduğunda azıcık yüksek bi yün yastık kullandık. Rahat nefes alsın diye. Sonra bi baktık kafası yün yastığa gömülmüş kımıldamadan yatıyor. Bi daha da kaldırmadık o yastığı hala onda yatıyor. Tabi çok coşarsa yastığı aşıp yine dönüyor ama eskisine oranla baya azaldı uykuda hareketlilik. Bi de az hareket edince dahaaz uyanıyor. Dönerken sürekli çarpıyor ya da kolunun üErinde kalıyor rahatsız olup uyanıyorsuEvet malesef hala dönüyor hiçbir şey kullanmıyorum ilaç olarak.