• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emrenin altini ac yine ve sonuc tekrar halima s.cti:KK53:halbuki yeni yapmsti nasl olsa yapmaz acik olsun azck dedm ayakta dururken yapmis:KK53:
Senin shaggy halıyla benim shaggy artık çöp olmuştur :( seninki kakadan benimki kusmuktan. Yıkamaya vermekten halı beze döndü valla :( azad biraz büyüsün oturma odasını değiştircem dedim eşime, her çocukta eşya yenileyeceksek eyvah diyo :))

Bende gunduz uykusunda bez baglamiyorum uykuda yapmiyor zaten kalkinca bagliyorum hava sicak rahat uyusun istiyorum
Maşallah ya benim oğlum asıl uykuda deli gibi işiyor o kadar ki hatta korkuyorum ben buna nasıl tuvalet eğitimi vericem diye :(((
Ne cins kadinim yaa kiz uyudu deliksiz bana uyku gelmiyo bu sefer :KK43: :KK43:
Aynen ben sonra da çocuğa söylenirim niye erken kalktı diye :)))

Bacikarim bu arada sizlerle paylasmak istiyorum...
Annemlere hala hamile oldugumu soylemedim .
Nedeni ise ablam 8 haftalik hamile ve benden resmen sakladi..
Annemlerin kardeslerimin haberi olldugunda ise bana soylemediler....
Anlayamiyorum ben ogrensem ne olacak ...
Aslinda kv demin benden ogrenip herkese yayacagini dusunmus olabilirler...
Ki oyle bile olsa benden saklamalari icin gecerli bir neden degil bence...
Birde ablam hamileligin ilk baslarinda benden doktorumun bilgilerini istedi....
Yakin bir arkadasim hamile o doktor ariyor diyerek istedi hemde...
Neyse umarim anlatabilmisimdir....
Kirildim onlara ve o nedenle hemen soylemek istemedim...
Ama eminim kv de anneme coktan yetistirmistir...
Offfff ...
Kötü olmuş ama onlar da başklarından duyunca senin ne hissettiğini anlarlar. Ama azericim sen zaten alıngan ve hassas bi kadınaın bak şimdi gebelikte iyice hassaslaşıcan söz ver burdan hepimize kendine olur olmaz stres yaratıp üzüme kendini tamam mı ;)

Bütün gün arene pütürlü nasıl yenir öğretmeye çalıştım. Sonuç oturup bi güzel ağladım. Pusetine kustu yıkadım. Mama sandalyesine kustu yıkadım. Koltuk halı üst kendi dahil olmak üzere her yere kustu. Yeterki öğrensin bin defa yıkamaya razıyım ama her lokmada bi bebek nasıl kusar ya. Son verdiklerim de ağzını kitledi resmen açmadı. İşim çok zor çok..
@kmltm ben ikincisini beğendim sade ve şık şeyler tarzım da :)
@Akaibu sinir oluyorum öyle insanlara. Sevgili görümcem yapmıştı bana aynısını yeni evliyken. Hemde akşam saat 8 gibi tüm hazırlıklar hazır gelmelerini beklerken gelmiyoruz biz demişlerdi. Hepsini bi güzel ben yemiştim.
Masan da çok şık olmuş. Ben bu takımın bardaklarını aldım ama onlarda silinmeye başladılar malesef. Ama masada çok şık duruyor.
@minnakkartal iyi ki eltim yok ben senin kadar sabırlı olabilirmiydim bilemiyorum. @azerikizi91 bizde genelde 3 ayı doldurmadan pek kimseye söylememe gibi bi adet vardır. belki o yüzden sana söylememişlerdir dicem ama kardeşisin öğrenir öğrenmez söylemeleri lazımdı. Neyse boşver sen takma bence. Karnındakini düşün. Bu arada niye bilmiyorum içimden erkek geçiyor. Gerçi ben ne zaman tahmin etsem hep tam tersi çıkıyor :)
Canım azad pütürlü yediği halde kusar bazen. Dün gece ben de gaza geldim rahat uyusun diye muhallebi yaptım içine de azıcık erik kurusu koparıp attım blendır yapmadım. Muhallebiyi rahatça kaydırdığı için çiğnemeden erikleri farketmemiş heralde o değer değmez boğazına öğürdü ve tüm günün menüsü çıktı dışarı :((( ben de çocuğum kafasını karıştırmama kararı aldım. Muhallebide çiğnenmeyeceğini düşünüyor çocuk o yüzden içine tane atmam artık. Sana öneri olarak ekmeği domates suyuna batırıp verebilirsin arsından da minik domates parçaları yemesi de kolay tadını da sever belki aren. Kolay gelsin çok zor kusmalar maalesef :((

Evet malesef hala dönüyor hiçbir şey kullanmıyorum ilaç olarak.
Canım benim oğlum da fırıl fırıl dönüyordu. En son burnu tıkanıp hasta olduğunda azıcık yüksek bi yün yastık kullandık. Rahat nefes alsın diye. Sonra bi baktık kafası yün yastığa gömülmüş kımıldamadan yatıyor. Bi daha da kaldırmadık o yastığı hala onda yatıyor. Tabi çok coşarsa yastığı aşıp yine dönüyor ama eskisine oranla baya azaldı uykuda hareketlilik. Bi de az hareket edince dahaaz uyanıyor. Dönerken sürekli çarpıyor ya da kolunun üErinde kalıyor rahatsız olup uyanıyorsu

Benim kv de de ille tutturur böyle. Onu dinlemeyiz bildiğimizi yaparız. Sonra sanki öncekileri kendi dememiş gibi böylle daha iyi oldu böyle yapın tabi.
Her konuda onun dediği olmuş gibi davranır. Güç sabaşları devam ediyo:KK53:
Evet çok dengesiz ve tutarsız tavır ve konuşmaları var. Bazen kv min kafasının bulanik olduğunu ne konuştuğunu bilmeden konuştuğunu piskolojisinin çok farklı olduğunu farkediyorum.

Canim beyzanin yanaginda ve sirtinda egzamaya benzer gecmeyen kasinan kizarikliklar vardi alerji testi yaptirdik ve yumurta alerjisi cikti onun disinda portakal cilek ve tarcin alerjisinide verince vucudundaki kabariklardan anladik canim ama sadece bez yerinde bi kac tane olmasi bence yaz bez o ara biraz sıkı gelmistir yada isilik olabilir canim
Canim benimkilerde ayni dedigin gibi uyurken alptug bu gece hix durmaadi bende ilk okuyunxa bnimkidemi alerjikte ole yapiyo diye dusundum ama cogu bebek yapiyo bide alptugun bezi bagladgmz bolgede vucudunda bir iki uerinde daha nokta nokta kirmizilik var alerjik oldgnu nerden anladiniz

ah bunların ergen tripleri

anladım ne zamana kadar sürecek acaba çok zor bu durum hem onlara hem bize yazık :KK43:

bende şaşıyorum kendime normalde olsa boğmam gerekirdi eltimi ama sanırım eşlerimizin ailesi diye bu kadar sabrımız biliyoruz ki kimse için huzur bpzmaya değmez bekleneni vermemek lazım
Aynen canım eşimin hatırı olmasa çekilecek gibi değil inan.

Evet çok dengesiz ve tutarsız tavır ve konuşmaları var. Bazen kv min kafasının bulanik olduğunu ne konuştuğunu bilmeden konuştuğunu piskolojisinin çok farklı olduğunu farkediyorum.
Bak bu olay bana bunu hatirlatti beyzaya ceviz veriyodum ben hic boyle vermedim dedi kv bisi demedim sonra biz yemek yerken toktu oyanlansin diye eline ekmek verdim ben hic cocuklarimin eline ekmek vermedim dedi neden vermedin dedim sustu durdu bilmemki ded:KK70:

Canim beyzanin yanaginda ve sirtinda egzamaya benzer gecmeyen kasinan kizarikliklar vardi alerji testi yaptirdik ve yumurta alerjisi cikti onun disinda portakal cilek ve tarcin alerjisinide verince vucudundaki kabariklardan anladik canim ama sadece bez yerinde bi kac tane olmasi bence yaz bez o ara biraz sıkı gelmistir yada isilik olabilir canim
esimde ole dedide ben yinede taktim gece uyumaynca neye bagliycagimi sasiriyrm

esimde ole dedide ben yinede taktim gece uyumaynca neye bagliycagimi sasiriyrm
Gece hemen hemen hic biri uyumuyor canim ne yazikki ama alerjik bebeklerin suruplari uyku yapiyo uyutuyo onlari ben kullanmiyorum suan bi sikintimiz yok cok.şükür. oyuzden belki alerjidenmi uyumuyo diye dusunmus olabilirler

hosbuldumm aminn hepimize kolaylik versin
Canim hoşgeldin biraz gec oldu ama:)
Canim beyzada alerjik bir bebek kizimda cok dönüyor ama bunun alerjik olmadiyla ilgisi ne onu anlayamadim hatta beyza düz degilde yan yatip bacaklarini havaya dikiyor popoyu havaya dikiyor bi tarafta yatarkrn kafasi diger tarafta oluyor besigin dibine kadar kendini itiyor daha itip gidemeyince uyanip agliyor ama butun bebekler yapmiyormuki bunu :KK57:
Yiğit de alerjik değil ama çok dönerek uyuyo alakası yok gibi bencede.
Bak bu olay bana bunu hatirlatti beyzaya ceviz veriyodum ben hic boyle vermedim dedi kv bisi demedim sonra biz yemek yerken toktu oyanlansin diye eline ekmek verdim ben hic cocuklarimin eline ekmek vermedim dedi neden vermedin dedim sustu durdu bilmemki ded:KK70:
işte aynen dediğim gibi yaşlandıkça mi oluyo acaba ne yi neden konustuklarinin farkında değiller:)

Gece hemen hemen hic biri uyumuyor canim ne yazikki ama alerjik bebeklerin suruplari uyku yapiyo uyutuyo onlari ben kullanmiyorum suan bi sikintimiz yok cok.şükür. oyuzden belki alerjidenmi uyumuyo diye dusunmus olabilirler
Neden uyumuyolarki sanki ya buyuduler artik distenmi diye dusunuyorum bide ben

Siz adet olunca sütüm azalıyo diye yazmıştınız sanırım. Dikkat ettim bende 2 seferdir acaba öyle mi diye. İki sefetdir adet olduğum gün sütüm çok oluyo dolu dolu olduğunu hissediyorum. Ne ters insanım
şiş olmasın o:D

Back
X