- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman aman maşallah diyorum sürekli içimdrnkız maşallah desene dilini ısır poponu kaşı ne bilim hepsinden yap :))
ay ne güzel kıskanmış ve çok haklı kim der sana üç çocuğu var maşallah arkadaşıma
ben bişi yediremiyorum sadece emiyo ama araha gündüz muhallebi denemelerim oluyo arıyı bende sütle yaptım
ben geçen sene aldım biraz terletti ama bu yılki daha farklı gibi emin olamadım ki artık bu haftasonu almam şart
Aynen ya bnde aksam onu dedm eşime uç tane asi fln nasil dayaniyolarBenimde 4.doz çok ağrı yapmıştıbi kaç gün sürüyor maalesef. Çocukların aşı sonrası neden huysuz olduğunu artık daha iyi anliyorum :)
Rocc aldm ben fircasiyla beraberArkadaşlar yutulabilen diş macunları varmış aldınız mı ben yavaş yavaş fırcalatmaya baslamauı düşünüyorum
ii yapıyosun sakın bişi deme büyüsü bozulmasınaman aman maşallah diyorum sürekli içimdrn
Ay bi de eşime de bişey diyemedim çatlıcam. Şimdi noldu canım falan dersem şımarır bırakır diye korkuyorum
Sanki evlendiğimizden beri böyleymişiz gibi normal davranıyoruz![]()
Ay bayılırdım böyle hocalara okuldayken. Kimide köpek gibi davranır insana.ii yapıyosun sakın bişi deme büyüsü bozulmasın
ay benim odamın yan tarafında koca bi sınıf var hoca geldi şimdi kocaman kocaman günaydın diye bağırdı bugün herkes birbirine günaydın dedi mi haydi herkes kalksın yanındakini öpsün dedi sonrada sınıf da ki havayı ve hangi ders olduğunu çok merak ettim :)))
Canim markasi ne acaba tulumunGünaydın kızlar hasta olan bebislere allah şifa versin. ben civilden % yüz pamuk olan uyku tulumundan aldım terletmiyor çok memnun kaldım almak isteyenlerin aklında bulunsun . öpüyorum hepinizi.
Malesef canım. Bu düzenide gökçe kendi oluşturdu ben pek bişey yapmadım. Ankaraya gider geliriz falan ama hiç değişmedi uyku saatleri.@Akaibu canim beyzada hep erken yatip erken kalkan bi bebekti bi yillik izne ciktik duzeni bozuldu bi daha duzeltemedim 12den once katiyen yatmiyor varmi bi tavsiyen
Biz aldık bi kaç ay evvel fırçalıyo güya kendiArkadaşlar yutulabilen diş macunları varmış aldınız mı ben yavaş yavaş fırcalatmaya baslamauı düşünüyorum
Bizimkide dilini fırçalıyo anca dişine değdimi kapatıyo ağzını acmıyoBiz aldık bi kaç ay evvel fırçalıyo güya kendi
burda civil yok internetten bakicm resmini atarmisn cnm. .giydirmye basladnmiGünaydın kızlar hasta olan bebislere allah şifa versin. ben civilden % yüz pamuk olan uyku tulumundan aldım terletmiyor çok memnun kaldım almak isteyenlerin aklında bulunsun . öpüyorum hepinizi.
Orda ishal ve kabizliga dair bilgi ogrenmistim iyi oldu ishale kekik de cok iyi geliyomus kabizliga nane hatta dun aksam yogurt corbasi yapmistim sosunu tereyg nane ile yapiyom kakasini hafif civik.yapti bi yatmadan once bide sabah kabizlik sorunu cekenler naneyi deneyinay bide dayanamayıp facebook haziran annelerine baktım şu çocuğu 12 kilo olduğunu yazanın altına bikaç kişi 8 kilo olan bebeklerinden bahsetmiş yalnız olmadığımı bilmek tuhaf bi şekilde içimi rahatlattı.
birde uyku ile ilgili bir yazı okudum henüz uyku eğitimi veremediğim için bu yazıda işime geldi..kötü hissederim derken ii geldi yada ben bu sabah farkında olmadan pozitifim:))
Ben her yemeğine atıyorum naneyi neredeyse. Nane kokusundan nefret ederim nane aldım kuruttum kendim hatta.Orda ishal ve kabizliga dair bilgi ogrenmistim iyi oldu ishale kekik de cok iyi geliyomus kabizliga nane hatta dun aksam yogurt corbasi yapmistim sosunu tereyg nane ile yapiyom kakasini hafif civik.yapti bi yatmadan once bide sabah kabizlik sorunu cekenler naneyi deneyin
mirada tam olarak bu boyutta gerçekten o kadar şey denesem hiç yapmayacak heraldeBen her yemeğine atıyorum naneyi neredeyse. Nane kokusundan nefret ederim nane aldım kuruttum kendim hatta.
Zaten bunlarıda yapmasam çocuğun kabızlığı hangi boyutta olacak acaba
Aynen anlattigin gibi canim bazen çocuklar kavga ediyor çözüm bulamıyorum beynim allak bullak oluyor akşam Ecenin çok uykusu var uyumamak için direniyor ben de ona soyleniyorum artık yat ben de dinleneyim diyorum böyle söylenirken eşim bana o çocuk anladimi şimdi seni diyor ben de ne yapayım catlayim mi ben derdimi anlatıyorum diyorum:))çok iyi anlıyorum canım seni. Sabah 6da basliyo maraton kızları yollarken yiğit uyaniyo huysuz oluyo emmek istiyo.okula mi hazirlayim yigitilemi ilgileniyim sasiyorum. Agliyo babası uyaniyo bide niye çok ses var bu evde diyo oda ayrı dert. Gelince dersleri yemekleri akşam yemeği yigitin yemeği ev işi çocukların kaprisleri nasıl akşam oluyo anlamıyorum. Daralmakta çok hakliyiz bazen. Dediğin gibi hiç bir yardım edenimiz yok ikimizinde bırakıp şöyle bi arada nefes alalım. Tabi bu günlerde gecicek ama insan bazen işin içinden cikamsyinca daralıyo.
tesekkur ederim canim benimkız maşallah desene dilini ısır poponu kaşı ne bilim hepsinden yap :))
ay ne güzel kıskanmış ve çok haklı kim der sana üç çocuğu var maşallah arkadaşıma
ben bişi yediremiyorum sadece emiyo ama araha gündüz muhallebi denemelerim oluyo arıyı bende sütle yaptım
ben geçen sene aldım biraz terletti ama bu yılki daha farklı gibi emin olamadım ki artık bu haftasonu almam şart
Ben her yemeğine atıyorum naneyi neredeyse. Nane kokusundan nefret ederim nane aldım kuruttum kendim hatta.
Zaten bunlarıda yapmasam çocuğun kabızlığı hangi boyutta olacak acaba
mirada tam olarak bu boyutta gerçekten o kadar şey denesem hiç yapmayacak heralde