• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kız maşallah desene dilini ısır poponu kaşı ne bilim hepsinden yap :))

ay ne güzel kıskanmış ve çok haklı kim der sana üç çocuğu var maşallah arkadaşıma

ben bişi yediremiyorum sadece emiyo ama araha gündüz muhallebi denemelerim oluyo arıyı bende sütle yaptım

ben geçen sene aldım biraz terletti ama bu yılki daha farklı gibi emin olamadım ki artık bu haftasonu almam şart
aman aman maşallah diyorum sürekli içimdrn:KK53:
Ay bi de eşime de bişey diyemedim çatlıcam. Şimdi noldu canım falan dersem şımarır bırakır diye korkuyorum:KK53:
Sanki evlendiğimizden beri böyleymişiz gibi normal davranıyoruz:KK53:

aman aman maşallah diyorum sürekli içimdrn:KK53:
Ay bi de eşime de bişey diyemedim çatlıcam. Şimdi noldu canım falan dersem şımarır bırakır diye korkuyorum:KK53:
Sanki evlendiğimizden beri böyleymişiz gibi normal davranıyoruz:KK53:
ii yapıyosun sakın bişi deme büyüsü bozulmasın :nazar:

ay benim odamın yan tarafında koca bi sınıf var hoca geldi şimdi kocaman kocaman günaydın diye bağırdı bugün herkes birbirine günaydın dedi mi haydi herkes kalksın yanındakini öpsün dedi sonrada sınıf da ki havayı ve hangi ders olduğunu çok merak ettim :)))

ay bide dayanamayıp facebook haziran annelerine baktım şu çocuğu 12 kilo olduğunu yazanın altına bikaç kişi 8 kilo olan bebeklerinden bahsetmiş yalnız olmadığımı bilmek tuhaf bi şekilde içimi rahatlattı.
birde uyku ile ilgili bir yazı okudum henüz uyku eğitimi veremediğim için bu yazıda işime geldi..kötü hissederim derken ii geldi yada ben bu sabah farkında olmadan pozitifim:))

ii yapıyosun sakın bişi deme büyüsü bozulmasın :nazar:

ay benim odamın yan tarafında koca bi sınıf var hoca geldi şimdi kocaman kocaman günaydın diye bağırdı bugün herkes birbirine günaydın dedi mi haydi herkes kalksın yanındakini öpsün dedi sonrada sınıf da ki havayı ve hangi ders olduğunu çok merak ettim :)))
Ay bayılırdım böyle hocalara okuldayken. Kimide köpek gibi davranır insana.

@Akaibu canim beyzada hep erken yatip erken kalkan bi bebekti bi yillik izne ciktik duzeni bozuldu bi daha duzeltemedim 12den once katiyen yatmiyor varmi bi tavsiyen

@Akaibu canim beyzada hep erken yatip erken kalkan bi bebekti bi yillik izne ciktik duzeni bozuldu bi daha duzeltemedim 12den once katiyen yatmiyor varmi bi tavsiyen
Malesef canım. Bu düzenide gökçe kendi oluşturdu ben pek bişey yapmadım. Ankaraya gider geliriz falan ama hiç değişmedi uyku saatleri.
Eşimin arkadaşının da bi kızı var temmuz doğumlu. O da zor uyutuyodu çocuğunu. 11 gibi uyuyodu. Ona gökçrnin uykusu iyice gelince zor uyuduğunu uykusu gelmeden hazırlık yaptığımızı anlatmıştım( ışığı kapatma masaj ninni falan). O da öyle denemiş bi ay sonra görüştüğümüzde şimdi çok rahat uyuyo demişti. Yavaş yavaşta erkene çekmiş her gün yarım saat falan şimdi 9 da uyuyomuş.
Her çocukta işe yarar mı bilmiyorum tabi

Günaydın kızlar hasta olan bebislere allah şifa versin. ben civilden % yüz pamuk olan uyku tulumundan aldım terletmiyor çok memnun kaldım almak isteyenlerin aklında bulunsun . öpüyorum hepinizi.
burda civil yok internetten bakicm resmini atarmisn cnm. .giydirmye basladnmi

ay bide dayanamayıp facebook haziran annelerine baktım şu çocuğu 12 kilo olduğunu yazanın altına bikaç kişi 8 kilo olan bebeklerinden bahsetmiş yalnız olmadığımı bilmek tuhaf bi şekilde içimi rahatlattı.
birde uyku ile ilgili bir yazı okudum henüz uyku eğitimi veremediğim için bu yazıda işime geldi..kötü hissederim derken ii geldi yada ben bu sabah farkında olmadan pozitifim:))
Orda ishal ve kabizliga dair bilgi ogrenmistim iyi oldu ishale kekik de cok iyi geliyomus kabizliga nane hatta dun aksam yogurt corbasi yapmistim sosunu tereyg nane ile yapiyom kakasini hafif civik.yapti bi yatmadan once bide sabah kabizlik sorunu cekenler naneyi deneyin

Orda ishal ve kabizliga dair bilgi ogrenmistim iyi oldu ishale kekik de cok iyi geliyomus kabizliga nane hatta dun aksam yogurt corbasi yapmistim sosunu tereyg nane ile yapiyom kakasini hafif civik.yapti bi yatmadan once bide sabah kabizlik sorunu cekenler naneyi deneyin
Ben her yemeğine atıyorum naneyi neredeyse. Nane kokusundan nefret ederim nane aldım kuruttum kendim hatta.
Zaten bunlarıda yapmasam çocuğun kabızlığı hangi boyutta olacak acaba

Ben her yemeğine atıyorum naneyi neredeyse. Nane kokusundan nefret ederim nane aldım kuruttum kendim hatta.
mirada tam olarak bu boyutta gerçekten o kadar şey denesem hiç yapmayacak heralde

çok iyi anlıyorum canım seni. Sabah 6da basliyo maraton kızları yollarken yiğit uyaniyo huysuz oluyo emmek istiyo.okula mi hazirlayim yigitilemi ilgileniyim sasiyorum. Agliyo babası uyaniyo bide niye çok ses var bu evde diyo oda ayrı dert. Gelince dersleri yemekleri akşam yemeği yigitin yemeği ev işi çocukların kaprisleri nasıl akşam oluyo anlamıyorum. Daralmakta çok hakliyiz bazen. Dediğin gibi hiç bir yardım edenimiz yok ikimizinde bırakıp şöyle bi arada nefes alalım. Tabi bu günlerde gecicek ama insan bazen işin içinden cikamsyinca daralıyo.
Aynen anlattigin gibi canim bazen çocuklar kavga ediyor çözüm bulamıyorum beynim allak bullak oluyor akşam Ecenin çok uykusu var uyumamak için direniyor ben de ona soyleniyorum artık yat ben de dinleneyim diyorum böyle söylenirken eşim bana o çocuk anladimi şimdi seni diyor ben de ne yapayım catlayim mi ben derdimi anlatıyorum diyorum:))
kız maşallah desene dilini ısır poponu kaşı ne bilim hepsinden yap :))

ay ne güzel kıskanmış ve çok haklı kim der sana üç çocuğu var maşallah arkadaşıma

ben bişi yediremiyorum sadece emiyo ama araha gündüz muhallebi denemelerim oluyo arıyı bende sütle yaptım

ben geçen sene aldım biraz terletti ama bu yılki daha farklı gibi emin olamadım ki artık bu haftasonu almam şart
tesekkur ederim canim benim :KK36:

Kabizlik.nehirde de olmustu 5 bucuk aylikken anne sutu aliyodu o zaman ek gidayi da az az ama demir ilacindan oldu artik dr a goturdum debridat surup verdi bide lavman suruba baslamadan once lavman yap dedi bagitsagi bosalt dedi surubu da ginde bi sefer bi tatli kasigi verdim 10gun falan kullan demisti bi daha kabiz falan olmadi bence kabizlik konusun da debridattan baskasi ise yaramiyo

mirada tam olarak bu boyutta gerçekten o kadar şey denesem hiç yapmayacak heralde

Back
X