• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
az önce meraktan gidip eski çekilişe baktım ama beni aşağıdaki yazı kopardı gözlerimden yaşlar geldi. canım sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. @yaz yagmuru

Rezil oldum az önce asansör çalıştı baktım bizim katın ışığı yanıyor kesin eşim dedim sırıtarak kapıya dayandım asansöre bakıyorum kapı açıldı bir baktım karsi dairede oturan adam özür dilerim eşim sandım dedim adam güldü :KK53:
Buna ben de çok gülmüştüm:D eşini bekledi saatlerce :D

Kızlar her pazartesi günü ipucu günü olsun mu? Herkes kurbanı hakkında birşey yazsın ama ele vermeyecek şekilde. Diğer günler yalancı çoban olabilirsiniz. Böylece bir heyecan olur pazartesileri ne dersiniz

Ne olsun canim bildigin gibi kosturup duruyorum. Recep cok huysuzlasti son gunlerde hem hasta hem kalan son 4 disten birini daha cikariyor hem de 2 yas sendromu. Ha birde sabah hirayi okula gonderirken ustunu islatmisti bende aceleyle elime geceni giydirdim (hiranin tayti). Dedesi markete giderken arkasindan aglayinca da tayti onemsemedim. Dedesi sen tut cocugu direkt fotocuya sok ve kelebekli taytiyla fotografini cektir :KK70:
ahahah cok komik olmus yaa cok guldum

Bence de senin hakkin. Elimden geleni yapicam canim merak etme :KK8:
Sagol cnmm ya cok iyisin:)
tamam canım merak etme istersen bir gün önce gönderirim ben:KK60:
aaa bi karar vern sanami feyenayami cktm

:KK11:

Ay evet ben bu kez öyle mi yapsam elma zayıflatıyor da hem bi kasa elmayla kapıya dayansam:KK70:Doğum gününde elma dağıtır misafirlerine :KK70:
tmm ozman bana gonderiyosn anladk sisman muamelesi yapmana gerek yoktu:110:

Çamaşır astım az önce tabi akifcik uzatıyo ben asıyorum.verirkende anneninn babann abılanınn diyo.sıra sutyenime geldi memenin dedi.artk memeyi de şahıs olarak görüyo:KK31::KK53::KK53:
ay cok guldum bunw ya :D

Bu arada @Akaibu hiç ipucu vermiyor, kendim için istemiyorum yani:KK70:
ben ne desem direk anlasilacak gibi o yuzden susuyorum :D

herkese gulucuk opucuk benim neden sacim cekiliyor:KK11: yoksa bu bir isaret mi:KK58:

donemiyorum esimde grlrmiyo kalfim burda :D

Kızlar her pazartesi günü ipucu günü olsun mu? Herkes kurbanı hakkında birşey yazsın ama ele vermeyecek şekilde. Diğer günler yalancı çoban olabilirsiniz. Böylece bir heyecan olur pazartesileri ne dersiniz
Ay ben bekleyemem pazartesiyi, cuma olsun son iş günü:D bugün olsun:D lütfennn:D

Back
X