2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Simdi damla verdi canim bu aylarda alerji olabiliyomusta bu aylari atlatinca gozude tamamen iyilesince tekrar bakicam dedi gozune damla verdi
İnşallah kötü birşey yoktur canım. Senin kızda alerjik bünyeye sahip bahar aylarındayız olabilir. Elif adanın da şu sıralar göze vuruyor bazen allerset veriyorum mecburen rahatlatıyor. İçini ferah tut canım dualarımdasın.

İnşallah kötü birşey yoktur canım. Senin kızda alerjik bünyeye sahip bahar aylarındayız olabilir. Elif adanın da şu sıralar göze vuruyor bazen allerset veriyorum mecburen rahatlatıyor. İçini ferah tut canım dualarımdasın.
Cok sagol canim inşallah allah razi olsun

1-2 mesaj 1-2 geri dönmemek değil ki ama bu.. Sende biliyorsun ki, burdan uzuuuuun süre cevap alamayıp mecbur sosyal medya hesabından mesaj atıyorum sana kaç defadır.. Benim için problem yok zaten, gönüllü yaptım çekilişinizi ve seve seve ilgileniyorum.. Ama inan zanlına ayıp oluyor,ben böyle düşünüyorum.. Kendisi de böyle düşünmeye başladı ayrıca.. İlgilenemediğin için heyecanı kalmadı onun açısından.. Sanada belirttiğim gibi,bence haklı da..

Şöyle örneklendireyim..
Çekiliş ilk yapıldı,herkese attım mesajlarını..Sanada bikaç bişey sordum..İlk cevabı 6 gün sonra verdin bana..Ardından sana rica ettim,çok iyi niyetle yazdım üstelik "arada bi buraya bak en azından mesajlarımı takip et" dedim..İkinci sorumu sana 26 martta sormuşum ben dün dedim ki 2 hafta geçti ama bak 1 ayı aşmış zaman..Sen diyorsun ki,mesaj yollandı sandım ama yollanmamış..Tamam bu bir hata,insanlık hâli olur ama demek sen 1 aydır da bakammışsın hiç mesajlarıma bişey gelmiş mi vs diye..

Hani azıcık empati zor değil..
Tekrarlıyorum,beni ilgilendiren bir durum değil ben 3 ayda beklerim :KK45: ama zanlın açısından düşününce doğru bulmadım..Tamamen benim şahsi fikrim,binevi eleştiri bu..

Zanlim konuda haklisin zaten bisey diyemem.Kim oldugunu da bilmiyorum ama kusura bakmasin yogundum gercekten arada okuyup cikiyodum.bi ara tamamen unutmustum cekilisi.Neyse bi dahaki cekilise katilmam:KK42:

Bırak atarı gideri de söyle ben miyim kurbanın :KK50: hem sen 40 yılda bir de girsen eksik kalmamalısın :halay:

Herkese atarliyim bu ara zaten:sinirli:cekilise de eksik kalmym diye girdim ama ayip oldu zanlimao_Ohazirlik bile yapmadim daha ne zaman yollycaz onu de bari:KK70:

O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu:KK70:
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var:KK70:
Ahanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)

Ama @minnakkartal da olabilir miracığımda kokoş

Başka kim vardı gözlük takan ımm düşüneyimm :)

Öyküye düşün bakalım diyorum ımm yapıyo el çenede gözler yukarı kalkık düşünme modu :)

Back
X