He döndüm ne diyecen@Apriori123 yuvana dönnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He döndüm ne diyecen@Apriori123 yuvana dönnn![]()
Çağırınca gel ancakHe döndüm ne diyecen![]()
bencesi buluşuluncaya kadar hedayesini almış olur artık tahminlerine altıncı hissine güveneceksinBahsettiğin kişiyle bir yıldır nerdeyse görüşmedik, o yüzden değişiklikleri gözlemlemesi için bi daha buluşması gerekebilir![]()
Kıyafet alma bol gelir @Apriori123 'yebencesi buluşuluncaya kadar hedayesini almış olur artık tahminlerine altıncı hissine güveneceksin![]()
Öyle şekerimÇağırınca gel ancak![]()
Yani önce hediyemi gönderip sonra mı buluşacaksın benimle sevgili zanlımbencesi buluşuluncaya kadar hedayesini almış olur artık tahminlerine altıncı hissine güveneceksin![]()
Alırsan da 36 beden al şekerim az kaldı
seviyorum ben bu smileyi benle özdeşleştiAlırsan da 36 beden al şekerim az kaldı
Ya o değil de zilyon kadar smiley gelmiş sen hala![]()
![]()
buluşmaya gelirken de getirebilirimÖyle şekerim
Yani önce hediyemi gönderip sonra mı buluşacaksın benimle sevgili zanlım![]()
bence de başka kullanma ben smileyi görünce senin mesaj diyorum hemenseviyorum ben bu smileyi benle özdeşleşti![]()
İnşallah kötü birşey yoktur canım. Senin kızda alerjik bünyeye sahip bahar aylarındayız olabilir. Elif adanın da şu sıralar göze vuruyor bazen allerset veriyorum mecburen rahatlatıyor. İçini ferah tut canım dualarımdasın.Simdi damla verdi canim bu aylarda alerji olabiliyomusta bu aylari atlatinca gozude tamamen iyilesince tekrar bakicam dedi gozune damla verdi
Cok sagol canim inşallah allah razi olsunİnşallah kötü birşey yoktur canım. Senin kızda alerjik bünyeye sahip bahar aylarındayız olabilir. Elif adanın da şu sıralar göze vuruyor bazen allerset veriyorum mecburen rahatlatıyor. İçini ferah tut canım dualarımdasın.
yeni kankitoları var bizim yanımıza uğramıyo artık
önden buyrunyaa ipucu verelim hadi ipucu verelim bak mayıs da geldi![]()
1-2 mesaj 1-2 geri dönmemek değil ki ama bu.. Sende biliyorsun ki, burdan uzuuuuun süre cevap alamayıp mecbur sosyal medya hesabından mesaj atıyorum sana kaç defadır.. Benim için problem yok zaten, gönüllü yaptım çekilişinizi ve seve seve ilgileniyorum.. Ama inan zanlına ayıp oluyor,ben böyle düşünüyorum.. Kendisi de böyle düşünmeye başladı ayrıca.. İlgilenemediğin için heyecanı kalmadı onun açısından.. Sanada belirttiğim gibi,bence haklı da..
Şöyle örneklendireyim..
Çekiliş ilk yapıldı,herkese attım mesajlarını..Sanada bikaç bişey sordum..İlk cevabı 6 gün sonra verdin bana..Ardından sana rica ettim,çok iyi niyetle yazdım üstelik "arada bi buraya bak en azından mesajlarımı takip et" dedim..İkinci sorumu sana 26 martta sormuşum ben dün dedim ki 2 hafta geçti ama bak 1 ayı aşmış zaman..Sen diyorsun ki,mesaj yollandı sandım ama yollanmamış..Tamam bu bir hata,insanlık hâli olur ama demek sen 1 aydır da bakammışsın hiç mesajlarıma bişey gelmiş mi vs diye..
Hani azıcık empati zor değil..
Tekrarlıyorum,beni ilgilendiren bir durum değil ben 3 ayda beklerimama zanlın açısından düşününce doğru bulmadım..Tamamen benim şahsi fikrim,binevi eleştiri bu..
Bırak atarı gideri de söyle ben miyim kurbanınhem sen 40 yılda bir de girsen eksik kalmamalısın
![]()
zayıflama yarışmasına girdi bizi unuttu bi de gelmiş diyo ki sizinle olmuyo siz sıkmıyosunuz kendi löp löp yiyodu :) ama işte allah böyle çarpar bu hafta kilo veremedi bi de artı çıktı sen düşün yanikim onlar
![]()
O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucuönden buyrun![]()
Aha seni de eledim kaldi 13 kisiO zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var![]()
Ahanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var![]()