2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki de öğrendi ikide bir anne totee kaka yapam diyo bende seviniyorum götürüyorum ama bişey yok. Tuvalet yasaklı bölgeydi ya şimdiye kadar uyanık bu vesileyle Çeşmeyle peçetelikle falan oynuyor
Oda bi asama canim. Ben kapisindan iceri sokamiyorum. Bici bici dersem giriyo bi tek

Ahahaa bizde de var bu adet. 'Düğün takıları' diye birşey var bide ille düğünlerde o takılar takılıp gösteriş yapılacak. Eskiden takardım ama şimdi düğünlerde bile takmıyorum kasada yatıyorlar :) inşallah ev alacağımız Zaman bozduracam hepsini :halay:
Bu arada sen nerelisin?
ha ha ha biliyorum :KK70: burada da dugunlerde bayramlarda bilezik takanlar var yarisiyorlar resmen benim hic tarzim degil bileziklerim simdi yok ama olduginda hepsini bozdurup bankaya yatirmistik takmadim hic hi birde onune gelen borc bilezik istiyordu o dertten de kurtulmustuk

Ya benim esim iyidir hostur ama adamda romantizm sifir ozel gunler yaklastiginda sen ne ihtiyacin varsa al der hep hediye ya ihtiyacsa sen bak dusun bu kadinin neye ihtiyaci var surpriz yap demi yok bende kabullendim artik hadi gidelim alalim ihtiyacimi diyorum canini okuyorum :halay:

olabilir gerçekten her günleri bi sendrom bi trip
ben şimdi dün geceki gibi üzerine düşmeyeyim diyorum bırakayım yatmak istiyo yatsın iknaya uğraştıkça inat ediyo gibi geliyo belki o da özler beni gelip yatmak ister :KK51:

Hatta yatma vakti gelince bizimle mi yatacaksın ananenle mi diye sor bence inatlaşırsan hiç gelmez

Aslına bakarsan hala daha sizinle yatması iyi durum mu bilemedim betülle bizim oda da ama bizim yatakta değil zaten rahat yatamıyorum bizim yatağa geldiğinde de ayırabilsem odadan bile çıkaracam:deli:

Hatta yatma vakti gelince bizimle mi yatacaksın ananenle mi diye sor bence inatlaşırsan hiç gelmez

Aslına bakarsan hala daha sizinle yatması iyi durum mu bilemedim betülle bizim oda da ama bizim yatakta değil zaten rahat yatamıyorum bizim yatağa geldiğinde de ayırabilsem odadan bile çıkaracam:deli:
yaa aslında bende nasıl ayırıcam derdindeydim hatta istemiyodum bizimle yatmasını ama onun beni istememesini kabul edemiyorum şuan :deli: vallahi telefonda bile anane yatcam burda yatcam diye bağırıyodu :mad:
ay kafam karışık özledim kıskanıyorum uyuduğum için rahat batıyo :kızgın:

yaa aslında bende nasıl ayırıcam derdindeydim hatta istemiyodum bizimle yatmasını ama onun beni istememesini kabul edemiyorum şuan :deli: vallahi telefonda bile anane yatcam burda yatcam diye bağırıyodu :mad:
ay kafam karışık özledim kıskanıyorum uyuduğum için rahat batıyo :kızgın:
Çocuğun isteğine saygı duymaktan başka çare yok:KK70:Nihayetinde o da bir birey:D

günaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm :KK68:
Allah seni eşine, eşini sana ve mirayı her ikinize bağışlasın. Hayırlı sağlıklı,huzurlu vede bugününüzü aratmayacak yıllar nasip etsin inşallah. Hayırlı kandiller

Şu kocamı azcık senin kocana sürtsek romantiklik bulaşırmı acaba :)
Benimkini sürtmek de yetmez. Biz bu yıl sekizinci yıla giriyoruz evlilikte daha bir hediye almışlığı yoktur. İki kere çiçek aldı sadece. Ben romantik çiftlere bayılıyorum allah muhabbetlerini daim etsin diyorum

Benimki cicek aliyo ama kendi getirmiyo. Cicek sepeti sagolsun.bi gunde elinden alsam ya hayatim sunu diyorum. Kendi getiremezmiz..
birisi gorurse rezil olurmus. :oha:
Ögrenciykende bi keresinde getirmisti. Onuda posete koymus arabada kimse gormeden verdi :confused:
benim eşimde elinde çiçekle gelmedi hiç gelse çok romantik olurdu :KK16:

cok fark var mi canim buyuklukleri arasinda.
Gokcede ufak tefek 5 cok iyi geliyo aslinda. Popoda yok pek katlaniyo aslinda alt kisim. Cok mu buyuk olur ki.
5+ alayim olmadi. Carsaf falan hep batiyo deli oldum bi aydir
Baya büyük görünüyor 5 ten ama bağlayınca idare etti kerem alpe. BenCe 5 artı dene canım. Ben de bu paket bitince 5 arti alırım diye düşünüyorum.

Bugun ece klimacilar geldiginde cok agladi dedim ya kizlar tabi adamlar da gordu onlarda sasirdi cok aglayinca isleri bitince abla ver supurgeyi temizleyelim dediler bende gerek yok ben yaparim dedim onlarda olsun abla cocuk durmuyor zaten dediler verdim butun tozu pisligi temizlemisler odaya bir gittim tertemiz aksam esim gelince o da bir supurge vilada yapti halilari serdi bana hic is kalmadi :dondurma::spor:
Ohh miss:spor:

Günaydın kızlar..
Hayırlı kandiller...dualarda birleşmek dileğiyle:KK200:
Ben bugün oruca niyetlendim Allah kabul ederse.ramazan için bi denemede olur bakalım dayanabilecekmiyim.Zaten çok oruç borcum var nasıl tutucam bilmem:işsiz:
Allah kabul etsin canım. Niyet edince Allah bir kolaylık veriyor insana. Senin de kandilin mübarek olsun ;)
Günaydınlar..

Miraç Kandilimiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah...
benim zanlımı bulmuşsun teşekkür ederim..:rapci: :KK9:
Aminn, senin de kandilin mübarek olsun :KK66:

mirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde :mad:
Birden bu şekilde olmasi ilginç olmuş gerçekten canım. Geçici bir durumdur bence de. Bu bebelerin işlerine akıl sır ermiyor. Senin için zor olmuş ama gece beslenmesini kesmiş olursun belki. Ağlamadan kendi kendine bırakmış olur. Ne bileyim iyi tarafından bakarsak belki üzüntün biraz hafifler

Kizlar sanirim basardik ece gece uyanmadi sabaha kadar uyudu yani meme de emmedi sabah uyandi yine meme istemedi burnu akiyordu akmiyor ayy resmen mucize inanamiyorum masallah :nazar::nazar:
Ayrica hepinizin kandili mubarek olsun
Kocaman maşallah canım. Darısı başımıza inşallah. Senin de kandilin mübarek olsun.

Baya büyük görünüyor 5 ten ama bağlayınca idare etti kerem alpe. BenCe 5 artı dene canım. Ben de bu paket bitince 5 arti alırım diye düşünüyorum.

Allah kabul etsin canım. Niyet edince Allah bir kolaylık veriyor insana. Senin de kandilin mübarek olsun :KK66:

Birden bu şekilde olmasi ilginç olmuş gerçekten canım. Geçici bir durumdur bence de. Bu bebelerin işlerine akıl sır ermiyor. Senin için zor olmuş ama gece beslenmesini kesmiş olursun belki. Ağlamadan kendi kendine bırakmış olur. Ne bileyim iyi tarafından bakarsak belki üzüntün biraz hafifler

Kocaman maşallah canım. Darısı başımıza inşallah. Senin de kandilin mübarek olsun.
bende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama işte o neden sorusu kemiriyo içimiyo :silah:

Benimki cicek aliyo ama kendi getirmiyo. Cicek sepeti sagolsun.bi gunde elinden alsam ya hayatim sunu diyorum. Kendi getiremezmiz..
Ögrenciykende bi keresinde getirmisti. Onuda posete koymus arabada kimse gormeden verdi :confused:
Market dönüşü çiçekle gelmişlipi bile vardır hiçbir özel gün olmamasına rağmen kahvaltı masamızda kalsın diyip getirirDİ, sabah bana kahvaltı hazırlarDI, hiç aklıma hayalime gelmeyecek sürprizler yaparDI , hepsi di Li geçmiş Zaman :(

Market dönüşü çiçekle gelmişlipi bile vardır hiçbir özel gün olmamasına rağmen kahvaltı masamızda kalsın diyip getirirDİ, sabah bana kahvaltı hazırlarDI, hiç aklıma hayalime gelmeyecek sürprizler yaparDI , hepsi di Li geçmiş Zaman :KK43:
Neden böyle oldu :kahve: Araya Azad mı girdi:lülülü:

Biz yeni evliydik esim bana cicek almis evde kalabalikti gorumceler eltim falan vardi kv le oturuyorduk zaten mustakil evdi evi kalabalik gorunce iceri girmeden merdivenlerin oraya saklamis cicegi onlar gidince getirmisti sonra birkac kez daha aldi kendi getirdi gecen gun de gül toplamis bir yerden sana getirdim koparirken ellerime dikenler batti dedi:)))

Allah kabul etsin canım. Niyet edince Allah bir kolaylık veriyor insana. Senin de kandilin mübarek olsun :KK66:

sagol canim darisi basiniza insallah kolaylikla birakirsiniz

Back
X