2014 ikiz anneleri

İkili tarama yapıldımı kızlar.pazartesi yapılcak bana çok korkuyorum inş gzl çıkar herşey

kimi doktor yapıyor ikili testi çoğul gebeliklerde ama yanlış sonuçlar verebiliyor o yüzden bnm iki doktorumda yapmadı sadece ense kalınlığı burun kemiği gibi ölçümlere bakıldı yani kan fln alınmadı..güzel sonuçlar çıkar inşallah...

Anladım canım.kızlar bebeklerinize yalnızmı bakıcaksınız yoksa yanınızda birisi olcakmı.inş bebeklerimiz akıllı uslu olurlar

Anladım canım.kızlar bebeklerinize yalnızmı bakıcaksınız yoksa yanınızda birisi olcakmı.inş bebeklerimiz akıllı uslu olurlar
valla millet bi taneyi 3 kişiyle büyütüyor ama ben ve eşim olacağız bi tabiki ilk dönemler annem kayınvalidem fln olur yanımızda ama sonra tek kalacağız bakarız ya çıldıra çıldıra :)
Kızlar birde ikizleriniz tek yumurtamı çiftmi yazarmısınız merak ediyorum:) benimkiler çift

bnmki mikroenjeksyon iki dondurulmuş embryo ile oldu yani çift yumurta ikizi ve yüksek ihtimalle iki kızım olacak ALLAHım sağlık sıhhat versin eevlatlarıma ve cümlesininkine ..

Merhaba ikiz anneleri.sayfalar ilerlemis ne guzel.
Bende denizlideyim yas: 26 tup bebekle hamile kaldim cift yumurta ikizi.dr bana 2 li test yaptir ama 3 lu yaptirma dogru sonuc vermiyor dedi.hatta 2 li kan tahlilini ankaraya gonderin dedi.sonucu ordan ciksin dedi.bilmiyorum artik hayirlisiyla saglikla gelsin insallah yavrularimiz.

Allah inş sabrımızıda verir canım.bende kayınvalidemle bakıcam ama inş tek başıma yetebilirim kimseye ihtiyacım kalmaz:)

Bende sadece ikili yaptırıcam canım.mikroenjeksiyon tüpten farklı bi yöntemmi?

Evet canim sperm sayısı cok olmayanlarda yapiliyor.tup bebek te spermler yumurtalarin uzetine belli sayida birakilarak kendi kendine dollendiriliyor.mikroenjeksiyonda iyi 1 adet sperm yumurtanin icine enjekle ediliyor dollenmesi beklenmiyor embriyologlar dollemis oluyor.benimki tup oldu.

Allah inş sabrımızıda verir canım.bende kayınvalidemle bakıcam ama inş tek başıma yetebilirim kimseye ihtiyacım kalmaz:)
inaşlalh uslu olurlarda kimseye ihtiyacımız olmaz en çok istediğim şey

teknik olarak tüp bebek cnm bazen sperm sayısında sorun olmadığında spermi yumoşun etrafına bırakıp kendi kendine döllenmesi sağlanırken mikroda enjeksyonla sperm yumurtanın içine konuluyor diye biliyorum ama sonç olarak tüp tabi

ogg ogg.. buralarda canlanma var :)
Yeni gelenler hosgeldiniz :)

Karin agrilari normalmir cünkü rahim büyüdükce / yerlesinceye kadar kramp gibi hissedilebilirmis..

Ikili veya 3lu test nedir? yurtdisinda kaldigim icin belki burda ismi degisiktir..

Ben bebislerime ilk 3 ayda esim ve annemle daha sonra ise baslayincada kayinvaldemde isterse bakabilir ama isterse tabi :) onun 4 torunu daha var görümceminkilere cok bakiyor..

Bu arada kizlar bebislerini rüyasinda gören varmi aranizda?

Tekrar merhabalar kızlar,

Ben girmeyeli baya yazmış ikiz anneleri, ne güzel

Benim adım da Merve. İstanbul'dayım ve 7+5 oldu ikizlerim. Doğal yollarla hatta beklenmedik bi şekilde oldu ikizlerim Geçen hafta sonu kalp atışlarını duyduk ikisinin de. Doktor sağlıklılar, bi sorun yok dedi. Bir de kanamam falan olmamasına rağmen proluton depot iğne verdi. Düşük yapmayı önlüyomuş. Yaptırdım ama aklımda hala soru işareti var, gerek var mıydı diye. Yaptıran var mı içimizde?

Bir de kızlar, ben bu ikili üçlü testleri çok kafama takıyorum. Yani eşim de bişey çıksa bile aldırma taraftarı değil. Ben emin değilim. 2 doktora gittim, ikisi de ikili yapılmaz, üçlü yapıcaz dedi. Kafam çok karışık ikili yaptıran arkadaşlar da var. Doktora ısrar etmeli miyim bana da yapsın diye? Offff...Çok kafam karışık ve kafama çok takıyorum. :18:

merhaba bizde bugün 7+5 olduk benimde kanamam olmamasına rağmen aynı iğneden haftada bir oluyorum günde 3 adet progestan kullanıyordum onu ikiye düşürünce iğneye başladık13.haftaya kadar devam edilecek.

arkadaşlar 12 hafta olan bebişin 1mm çıktı 11hafta 4 gün olan bebişin 1.2mm çıktı daha dra gösteremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsanız çoook iyi olcak...

arkadaşlar 12 hafta olan bebişin 1mm çıktı 11hafta 4 gün olan bebişin 1.2mm çıktı daha dra gösteremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsanız çoook iyi olcak...

anladığım kadarıyla normal sanırım 2 üzeri 2,5 arası anormal oluyor diye okumuştum..

arkadaşlar bu ikili test konusunda doktorlar ikiye bölünmş sanırım ben önemli olan ultrason ölçümleri ve aile öyküsü diye düşünüyorum gerisi teferruat inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı ...
bu arada günaydın herkese..

Canım bende bilmiyorum neticede o haftaya gelemedim daha birde ılk hamileliğim.ama merak edip internette baktim 3 ün üzeri riskli oluyormus.altindaki rakamlar hep normal demisler.

merhaba bizde bugün 7+5 olduk benimde kanamam olmamasına rağmen aynı iğneden haftada bir oluyorum günde 3 adet progestan kullanıyordum onu ikiye düşürünce iğneye başladık13.haftaya kadar devam edilecek.

Canım doktor bana sonuna kadar vurulacaksın dedi. herhalde daha riskli görmüş olmalı ki, böyle söylüyor. Senin ne güzel 13. haftada bitecekmiş. Çok da acıtıyo valla bu iğne. Ne güzel habire nazlanıyorum eşime yok" bulantım var" yok "iğne acıttı" pek de işime geliyo :) sen de nazlan bol bol. Kolay mı ikiz evlat taşıyoruz

Bu progestan ne? Hiç bahsetmedi öyle bişeyden doktor. Sormalı mıyım?

Canım, benim internetten deli gibi okuduğum kadarıyla ölçüler gayet gayet iyi maşallah. 3 ün altı, hatta 2 nin altı seninkiler. Sevinebilirsin. Tabi doktora da muhakkak göster, o daha iyi bilir. Ben böyle cahil cahil konuşmayayım.

Yani ebrumeric, ailede yoksa Allah'ın izniyle olmaz mı diyosun? İnşallah ya, bizde yok ama insan yine de çok ama çok tedirgin oluyo. Yediğimiz, içtiğimiz bile yapay, kim bilir neleri etkiliyo vücudumuzda. O yüzden de çok tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…