- Konu Sahibi durudenizderya
-
adım :HaNDE29 yaşındayım ilk hamileliğim.İzmirde yaşıyorum.Yrn kırıkkaleye ailemin yanına gidiyorum bendee :) sedef sen kontrole kime gidiyosun Allah korusun acil bi durum olursa kırıkkalede bende ona gideyim
adım :HaNDE29 yaşındayım ilk hamileliğim.İzmirde yaşıyorum.Yrn kırıkkaleye ailemin yanına gidiyorum bendee :) sedef sen kontrole kime gidiyosun Allah korusun acil bi durum olursa kırıkkalede bende ona gideyim
Araba yolculuğu yapan varmı aranızda.zararı oldumu bebeğe?
Canım bide bişi sorcam sana.izmirden arabaylamı gelceksin.biz bayramın ikinci günü 4 saatlik kısa bi tatile gitmk istiyoz arabamızla doktorum sakınca görmeyecek büyük ihtimal ama sanada sormak istedim yolculuk zararlımı diye?
çok teşekkürler canım.. yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım hayırlısı inşallah kötü bir şey olmaz
Memnun oldum kizlar..
Ben 6 / 7 haftalikken 3 saatlik yolculuk yaptik ve ben 1 hafta kendime gelemedim..
Suan hala gidemiyorum.. Dikkat edilim hepimiz, vucudumuzu Iyi dinliyelim..
meleklerim hoş geldin hamileliğin hayırlı olsun biz Anakarada oturuyoruz 31 yaşındayım tedaviyle oldu ikizlerim
Hosbulduk Derya!
Sen önden gidiyorsun! Hamilelik nasil gidiyor? Bebislerin nasil?
Aramizda cinsiyetlerini bilen varmi?
Kesin olarak kimse cinsiyet öğrenemedi sanırım benim doktorum 1 ay sonrasına randevu verdi ozamana inş. öğreniriz diye umut ediyorum.Aslında doktorun şimdiden birşey söylememesi güzel yanılma payı yüksek oluyor misal 2 kız dese ben psikolojimi ona göre ayarlar ona göre hayal kurarım sonra diğer gidişimde yok erkekmiş derse güvenimde sarsılırKaraketerim böyle napıyım
Kızlar rahim ağzının dikilmesi diye bi olay varmış duydunuzmu?ikiz olup rahim ağzı geniş olanlarda oluyo heralde.allahım inş bize gerek koymaz
Sedefcim, Forumlarda okumustum ama hic basina gelen birini tanimiyorum..
Insallah basimiza gelmez ama gelirsede cekeriz bebislerimiz icin
Bu arada bel ve kasik agrilari normal.. Yatarken pozisyon degistirmeye bak.. bir gün sagina bir gün soluna yat..
Karin üstü yattigimda sabah agrilarla uyaniyordum, ama neyapiyim alismissim :)
Bu arada kizlar kilo aldinizmi?? Ben sabah ciktim tartiya ve 0,5 kg almissim cokmu ilk 3 ay icin?
Çok paniğim ben yasarı akıntım var bide enfeksiyon kaptım heralde.öle olan varmı aranızda.bu arada ben ilk 2 ayda 1,5 kilo almıştım canım.ikiz gebeyiz çok normal
O panikligi ben bilirim gecen haftaya kadar hamile olduguma bile inanmiyordum, bundan önce düsük yapmis oldugum icin..
Ama Allahim isterse korur, nasip degilse kücücük birseyden bile sonuclanir.. Stress yapma bebislere iyi degil..
Suyu azmi iciyorsun canim? Sari akinti normal ama su icmeye özen göster lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?