2014 ikiz anneleri

adım :HaNDE29 yaşındayım ilk hamileliğim.İzmirde yaşıyorum.Yrn kırıkkaleye ailemin yanına gidiyorum bendee :) sedef sen kontrole kime gidiyosun Allah korusun acil bi durum olursa kırıkkalede bende ona gideyim

Ailen kırıkkaledemi:)kırıkkalelimisin aslen.canım ben ankaraya gidiyorum kontrollere.doğumda orda olcak allah izin verirse.ama burda hilAl hastanesinde abdülkadir beyin iyi olduğunu duydum

adım :HaNDE29 yaşındayım ilk hamileliğim.İzmirde yaşıyorum.Yrn kırıkkaleye ailemin yanına gidiyorum bendee :) sedef sen kontrole kime gidiyosun Allah korusun acil bi durum olursa kırıkkalede bende ona gideyim

Canım bide bişi sorcam sana.izmirden arabaylamı gelceksin.biz bayramın ikinci günü 4 saatlik kısa bi tatile gitmk istiyoz arabamızla doktorum sakınca görmeyecek büyük ihtimal ama sanada sormak istedim yolculuk zararlımı diye?

evet cnm ailem kırıkkalede yaşıyor bende orda doğdum büyüdüm :) eşim izmirli olunca buraya geldim. ben yarın uçakla ankaraya ordanda kırıkkaleye geçcem. yalnız doktorum özel arabanız varsa onunla yolculuk etmen daha iyi olur demişti dinlene dinlene gidersin dedi ama otobüse binme dedi çünkü izmir kırıkkale 10 saat 4 saatlik yolculukta bişicik olmaz korkma bence

Memnun oldum kizlar..
Ben 6 / 7 haftalikken 3 saatlik yolculuk yaptik ve ben 1 hafta kendime gelemedim..
Suan hala gidemiyorum.. Dikkat edilim hepimiz, vucudumuzu Iyi dinliyelim..

Memnun oldum kizlar..
Ben 6 / 7 haftalikken 3 saatlik yolculuk yaptik ve ben 1 hafta kendime gelemedim..
Suan hala gidemiyorum.. Dikkat edilim hepimiz, vucudumuzu Iyi dinliyelim..

meleklerim hoş geldin hamileliğin hayırlı olsun biz Anakarada oturuyoruz 31 yaşındayım tedaviyle oldu ikizlerim

Hosbulduk Derya!
Sen önden gidiyorsun! Hamilelik nasil gidiyor? Bebislerin nasil?
Aramizda cinsiyetlerini bilen varmi?

Kesin olarak kimse cinsiyet öğrenemedi sanırım benim doktorum 1 ay sonrasına randevu verdi ozamana inş. öğreniriz diye umut ediyorum.Aslında doktorun şimdiden birşey söylememesi güzel yanılma payı yüksek oluyor misal 2 kız dese ben psikolojimi ona göre ayarlar ona göre hayal kurarım sonra diğer gidişimde yok erkekmiş derse güvenimde sarsılır Karaketerim böyle napıyım

Kızlar rahim ağzının dikilmesi diye bi olay varmış duydunuzmu?ikiz olup rahim ağzı geniş olanlarda oluyo heralde.allahım inş bize gerek koymaz

Türkiyede erken görüp söyledikleri icin merak etmistim :) merakli melahatim ben..

Ay allahim saglikli kucagimiza almayi nasip etsinde baska birsey istemem :)

Kızlar rahim ağzının dikilmesi diye bi olay varmış duydunuzmu?ikiz olup rahim ağzı geniş olanlarda oluyo heralde.allahım inş bize gerek koymaz

Sedefcim, Forumlarda okumustum ama hic basina gelen birini tanimiyorum..
Insallah basimiza gelmez ama gelirsede cekeriz bebislerimiz icin

Bu arada bel ve kasik agrilari normal.. Yatarken pozisyon degistirmeye bak.. bir gün sagina bir gün soluna yat..
Karin üstü yattigimda sabah agrilarla uyaniyordum, ama neyapiyim alismissim :)

Bu arada kizlar kilo aldinizmi?? Ben sabah ciktim tartiya ve 0,5 kg almissim cokmu ilk 3 ay icin?

Çok paniğim ben yasarı akıntım var bide enfeksiyon kaptım heralde.öle olan varmı aranızda.bu arada ben ilk 2 ayda 1,5 kilo almıştım canım.ikiz gebeyiz çok normal

Çok paniğim ben yasarı akıntım var bide enfeksiyon kaptım heralde.öle olan varmı aranızda.bu arada ben ilk 2 ayda 1,5 kilo almıştım canım.ikiz gebeyiz çok normal

O panikligi ben bilirim gecen haftaya kadar hamile olduguma bile inanmiyordum, bundan önce düsük yapmis oldugum icin..
Ama Allahim isterse korur, nasip degilse kücücük birseyden bile sonuclanir.. Stress yapma bebislere iyi degil..

Suyu azmi iciyorsun canim? Sari akinti normal ama su icmeye özen göster lütfen..

Suyu bile düzenli içmemiz lazım bol bol ama dikkat etmiyorum.edicem bundan sona.doktorumu aradım sarı akıntı normal korkma dedi.yawrularım benimle olsun herşeye razıyım

merhaba kızlaar maşaallah sayfalar ilerlemiş. akşama okurum yazdıklarınızı. ben de bugün muayene oldum. birine kesin erkek diğerine kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…