2014 ikiz anneleri

bugün göstereceğim inşallah içimi rahatlattınız arkadaşlar rabbim bebişlerimizi bağışlasın...

merhaba bizde bugün 7+5 olduk benimde kanamam olmamasına rağmen aynı iğneden haftada bir oluyorum günde 3 adet progestan kullanıyordum onu ikiye düşürünce iğneye başladık13.haftaya kadar devam edilecek.

canım bende kullanıyorum hemde 3 günde bir progestan 200mg da günde iki kez alıyorum...proluton depot erken doğumu önlüyormuş rahim ve bebekleri besliyormuş...

progestan iğne gibi düşük önleyici ve bebeklerin yerleşmesini kolaylaştırıyor..

arkadaşlar drdan geldik çok şükür ense kalınlıkları haftalarına göre iyiymiş.dr ikili testi yaptırmamamda kararlı olup olmadığımı sordu bende yaptırmayacağımı söyledim...

herkese merhabalar ikiz anneleri nasılsınız bebişleriniz nasıllar hareketleri hissetmeye başladınız mı ,bizim henüz cinsiyetleri belli olmadı bir dahaki kontrol 1 ay sonra belki o zaman belli olur ,rüyamda hep doğduklarını görüyorum
bizimde ense ölçümleri yapılmıştı şükür normal değerde çıktı,ayrıca rahime dikiş atabiliriz demişti fakat sonra onada gerek duymadı ,ikili ve üçlü testte yaptırmayacağım dedi şimdilik böyle hamişler ,hep işte olduğum için sık sık yazamıyorum işte hep bilgisayar başındayım evde açamıyorum birde sırtım çok ağrıyor ,yanlarıma da yatamıyorum sizlerdede varmı sırt ağrıları birde gece sürekli koştura koştura wc gidiyoruz yaaaayrıca benim karnım çok büyüdü herke 6 aylık mı diyor yok 4 aylık ikiz diyorum aaaaaa tüp mü diyorlar

nasılsınız maşallah sizlere
bende allah izin verirse salı yada çarşamba günü opu için gidecemm inş.bana da nasip olur ikiz veya tekiz farketmez ama bu aralar yine ikiz bebek istiyorum tabi herşeyin başı sağlık rabbim siznkileri size bağışlasın
darısı olmanyalara
size bi kaç sorum olacak bilgi verirsiniz inş.iğnemin 7.günü 4 yumurtam vardı 3ü 9mm diğeri ise 11mm idi sizce 3 gün içindde yine yumurta çıkarmı büyürmü birde rahim kalınlığım 7.günde 6.54 tü kalınlaşırmı sizin nasılsı bilgi verirmisiniz

evet canım ya valla 4 aylık demege şahit lazım hem büyük hem sert şimdiden böyleyse sonra hiçbiryere sığmayız artık

Aah ahh ne sen sor ne ben söleyim davul gibi karnım bi anormallikmi var diyorum bazen kendi kendime.3 aylık ama 6 aylık gibi görünüyo.azıcık ayakta dursam belim kasıklarım feci ağrıyo

Tatlım hoşgeldin.:)yumurta çıkarmı bilmem ama diğerlerinin boyutu çok gzl gelişir.rahim kalınlığı hakkında bilgim yok ama onu takma kafana zaten opudan sona doktorum bana rahimin gebeliğe hazır olması için estrofem adlı bi hap vermişti sanada verirler bence

hoşbuldum canım sağol bana doktorumun hemşiresi fizik ile kalınlaştırırız falan dedi 450 tl civarı bende acaba gerek kalmadan kalınlaşırmı diye merak ettim
birde 4 yumurtam varmış görünmeyenler oluyormu hemşire doktor doğrru saymışmı dediğinde evet dedim ama ne bileyim çıkarmı belki sürpriz yumurtalar vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…