- Konu Sahibi durudenizderya
-
Canım, benim internetten deli gibi okuduğum kadarıyla ölçüler gayet gayet iyi maşallah. 3 ün altı, hatta 2 nin altı seninkiler. Sevinebilirsin. Tabi doktora da muhakkak göster, o daha iyi bilir. Ben böyle cahil cahil konuşmayayım.
anladığım kadarıyla normal sanırım 2 üzeri 2,5 arası anormal oluyor diye okumuştum..
arkadaşlar bu ikili test konusunda doktorlar ikiye bölünmş sanırım ben önemli olan ultrason ölçümleri ve aile öyküsü diye düşünüyorum gerisi teferruat inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı ...
bu arada günaydın herkese..[/QUOTE
dr ikili testi yapalım dedi ama ben yaptırmak istemediğimi söyledim...daha önce 4 düşük yaptım ben tam aralıkta tüp bebek yaptırmaya karar vermiştikki son bi kez deneyelim dedik çok şükür bugünlere geldik hemde ikizler...aslında bende 46xx21ps+var yani 21.kromozomun bir kolunda uzama var eşimin genetik testinde problem yoktu...drların bir kısmı pgt önermiş bir kısmı gerek yok demişti...inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur ve sağlıkla kucağımıza alırız...
merhaba bizde bugün 7+5 olduk benimde kanamam olmamasına rağmen aynı iğneden haftada bir oluyorum günde 3 adet progestan kullanıyordum onu ikiye düşürünce iğneye başladık13.haftaya kadar devam edilecek.
anladığım kadarıyla normal sanırım 2 üzeri 2,5 arası anormal oluyor diye okumuştum..
arkadaşlar bu ikili test konusunda doktorlar ikiye bölünmş sanırım ben önemli olan ultrason ölçümleri ve aile öyküsü diye düşünüyorum gerisi teferruat inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı ...
bu arada günaydın herkese..[/QUOTE
dr ikili testi yapalım dedi ama ben yaptırmak istemediğimi söyledim...daha önce 4 düşük yaptım ben tam aralıkta tüp bebek yaptırmaya karar vermiştikki son bi kez deneyelim dedik çok şükür bugünlere geldik hemde ikizler...aslında bende 46xx21ps+var yani 21.kromozomun bir kolunda uzama var eşimin genetik testinde problem yoktu...drların bir kısmı pgt önermiş bir kısmı gerek yok demişti...inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur ve sağlıkla kucağımıza alırız...
Ya kızlar ne çok şey biliyorsunuz!!! Ben hiç genetik test falan yaptırmadım. pgt ne? Kromozom testi falan yapılması mı gerekiyordu hamile kalmadan önce? Ya ben öööyle cahil cesareti hamile kalmışım galiba...Hoş bu da bilerek olmadı ama...
Canım doktor bana sonuna kadar vurulacaksın dedi. herhalde daha riskli görmüş olmalı ki, böyle söylüyor. Senin ne güzel 13. haftada bitecekmiş. Çok da acıtıyo valla bu iğne. Ne güzel habire nazlanıyorum eşime yok" bulantım var" yok "iğne acıttı" pek de işime geliyo :) sen de nazlan bol bol. Kolay mı ikiz evlat taşıyoruz
Bu progestan ne? Hiç bahsetmedi öyle bişeyden doktor. Sormalı mıyım?
Ya kızlar ne çok şey biliyorsunuz!!! Ben hiç genetik test falan yaptırmadım. pgt ne? Kromozom testi falan yapılması mı gerekiyordu hamile kalmadan önce? Ya ben öööyle cahil cesareti hamile kalmışım galiba...Hoş bu da bilerek olmadı ama...
canım benim daha önceden düşüklerim olduğu için bu kadar test yaptırdık...Allah yar ve yardımcımız olsun bebişleri bizlere bağışlasın...
canım benim daha önceden düşüklerim olduğu için bu kadar test yaptırdık...Allah yar ve yardımcımız olsun bebişleri bizlere bağışlasın...
Herşeyde bi hayır var canım. Çok geçmiş olsun kayıpların için ama belki onlar vesile olmasaydı test mest yaptırmayacaktın. Şimdi biz neyiz, nasılız senin kadar ayrıntılı bilmiyoruz işte.
Doktor sonuçlarına da çok sevindim. Bilmiştik zaten normal olduğunu. İkili testte ikizlerde değerler otomatikman yüksek çıkar diye okumuştum bi yerde. O yüzden yapılmaz diye...İyi olmuş yaptırmaman, sonuçta ense kalınlıkları normal, bi sorun yok. Şimdi Allah saklasın yüksek flan çıkar, için içini yer artık. Haydi geçmiş olsun sana İçini de rahatlattın, darısı bizim başımıza artık.
Kızlar ağda yaptıran varmı aranızda hamilelikte zararlı oluyomu
Kızlar ağda yaptıran varmı aranızda hamilelikte zararlı oluyomu
bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ama riske atmak istemiyorum.doktora mümkün değil bu sorulmaz
Canım kadınlar için helede gebeler için en sağlıklısı jiletmiş,ağda enfeksiyona sebep olabiliyomuş.ben jilet kararı aldım:)
Kızlar sizin karnınızda taş gibi sertmi?
evet canım ya valla 4 aylık demege şahit lazım hem büyük hem sert şimdiden böyleyse sonra hiçbiryere sığmayız artık
nasılsınız maşallah sizlere
bende allah izin verirse salı yada çarşamba günü opu için gidecemm inş.bana da nasip olur ikiz veya tekiz farketmez ama bu aralar yine ikiz bebek istiyorum tabi herşeyin başı sağlık rabbim siznkileri size bağışlasın
darısı olmanyalara
size bi kaç sorum olacak bilgi verirsiniz inş.iğnemin 7.günü 4 yumurtam vardı 3ü 9mm diğeri ise 11mm idi sizce 3 gün içindde yine yumurta çıkarmı büyürmü birde rahim kalınlığım 7.günde 6.54 tü kalınlaşırmı sizin nasılsı bilgi verirmisiniz
Tatlım hoşgeldin.:)yumurta çıkarmı bilmem ama diğerlerinin boyutu çok gzl gelişir.rahim kalınlığı hakkında bilgim yok ama onu takma kafana zaten opudan sona doktorum bana rahimin gebeliğe hazır olması için estrofem adlı bi hap vermişti sanada verirler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?