2014 ikiz anneleri

teşekkür ederim canım cevabın için eger doktor isterse yaptırırım ama gerek yok derse yaptırmayız.allaha şükür lekelenmem falan olmadı ağrılaıma ragmen progestan kullanıyorum günde 3 defa. iğne vurunmadım pazartesi günü doktora gidince söylüycem ağrılarımı belki o zaman iğne verir. sürekli yatıyom zaten ben aşırı mide bulantım ve kusmam var iş falan yaptığım yok yemek dahi yapmıyorum kendimi nazlıyorum arada yürüyüş yapıyorum o kadar

Benımde coooook kotu mıde bulantılarım vardı zofran kullandım dusun ama cok sukur ki 3 gundur kesıldı. Az kaldı yanı bıraz daha dayan. 3 ayı atlatana kadar cok yurume . Mıde bulantılarınıda doktoruna soyle hafıf mıde bulantı ılacı verebılır.

verdi ilac ama cok içme dedi.inşallah en kısa zamanda geçerde rahat rahat yemek yiyebilirim 3 kilo verdim bebişlere bişey olcak diye çok korkuyorum. bende kan pıhtılaşması var o yüzden doktorum bol bol su iç dedi ama malesef günde 3 4 bardak anca içebiliyorum içince hemen midem bulanıyo ne yapıcam hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun.

Merhaba. Ikızlerde risk yüksek çıkıyor, sadece ölçüm de yaptırabilirsin ama ben tüp bebek doktoruma da danıştığımda yaptır dedi. Bunun dışında iyi bir özel hastane ve bir de Prof.a gidiyorum; onlar da yapalım dediler. Bnm p.tesi yapılacak ikili testim, cuma doktordaydım, p.tesi yapalım dedi aslında p.tesi tam 11. Haftam olacak bence biraz erken test için ama göreceğiz. Burada çıkan sonuca göre özelde ayrıca yaptırmayabilirim diyorum. Bu arada ayrı yumurta ıkızıyse kanda da bastırılıyor, tek yumurtay sadece ense ölçümü yeterli çünkü doğruluğu çok daha düşük.

Hepimizin korkusu bu testlerin olumsuz çıkması ve senin için de büyük sınav amniyosenteze karar vermek. Sende riskler nasıl cıkt7? En iyisini sen ve esin bileceksiniz, yüksek risk çıkıp da sağlıklı bebek doğuran çok tek gebelikte bile. Ama iste asagi tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu. Umarım bir an önce kafandaki sorular cevap bulur. Sağlıkla hamileliğin devam eder.

Bu arada 12. Haftada perinatologa gidecek misiniz? Ikızlerde 12-13hafta ve 20-21.haftada perinatolog izlemi önemliymiş. Ben de perinatologla konuştum ancak ne işlemi yapılıyor onu sormadım o zamanlar.

Çok endişe ediyorsan serum taktır, doktoruna danıs.

Korkma . Bende kılo verdım. Cok iyi anlıyorum senı. Cok ıcme demesının nedenı organları olustugu için ama ben içtim cunku içmeseydım hastanelık oluyodum. Merak etme cok az bı zamanın kaldı sonra rahat rahat yemek yıceksın. Allahım ne olur yeter die aglıyodum bende ıstifra etmekten artık :) 3 gundur cok rahatım ınsalllahh sendende bu haberlerı alırız. Rabbım hepımızın yardımcısı olsun

saol canım cevapların için içimi çok rahatlattın.inşallah benim bulantılarım da geçerde rahatlarım. allah hayırlısıyla salıklı sıhatli bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah.

saol canım cevapların için içimi çok rahatlattın.inşallah benim bulantılarım da geçerde rahatlarım. allah hayırlısıyla salıklı sıhatli bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah.

Gecer gecer allah ıznıyle.. Amııınnnn .rabbım hepımızın yardımcısı olsun. İnsallah paZartesı gunu ıyı haberler verırım bende size dualarınızda benı unutmayın :)

Gecer gecer allah ıznıyle.. Amııınnnn .rabbım hepımızın yardımcısı olsun. İnsallah paZartesı gunu ıyı haberler verırım bende size dualarınızda benı unutmayın :)
bende gitcem pazartesi doktora inşalah güzel haberler alırız doktordan. dualarımız bütün hamilelere allahım hamile olanlara hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin bende dahil olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin amin.

Kızlar internette okuduğuma göre tek yumurtamı çift yumurta iiikizimi olduğu anlaşlmazmış.Ama 7. haftada bnm doktorum çift olduğunu söyledi.kafam karıştı.Belli olmazsa doktorum nasıl anladı:S 2 ayrı kese içindeydi bebekler

Ikı ayrı kese varsa çift yumurta dollenmiştir, çift yumurta ıkızıdır. Anlasılmadıgını okuduğun site ya yanlış, ya da sen yanlış okumuş olabilirsin. Ornegin b-hcg testisler anlaşılmaz ama ultrasonla kese takıbıyle anlaşılır. Tek olsaydı tek kese ıcınde 2 bebek olurdu.

anladım teşekkürler ben yanlış anladımmı bilmiyorum ama cümle aynen şu :Ultrasonla bir gebeliğin çift yumurta ikizi mi (dizigotik) tek yumurta ikizi mi (monozigotik)olduğu anlaşılamaz. Ancak kaç tane plasenta veya amniyon olduğu, yapışık olup olmadığı anlaşılabilir

allahimm soktayim.deliricem. bir hafta once tek bebegim var di. bugun iki bebegim var. :)) sevineyimmi uzuleyimmi .napim bi akik verin. kizlar

bence sevinmelisin ikiz yada çoğul gebelikler bence çok özel , bende sizleri okuyunca çoğul gebelik istiyorum sağsalim kucağına alırsın inşallah sorunsuz gebelik geçirirsin keyfini çıkar bence herkese nasip olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…