- Konu Sahibi durudenizderya
-
anladım teşekkürler ben yanlış anladımmı bilmiyorum ama cümle aynen şu :Ultrasonla bir gebeliğin çift yumurta ikizi mi (dizigotik) tek yumurta ikizi mi (monozigotik)olduğu anlaşılamaz. Ancak kaç tane plasenta veya amniyon olduğu, yapışık olup olmadığı anlaşılabilir
Kızlar merak ettim ailenizde ırsi mi , tedavi ile mi yada normal mi kaldınız? Bende çok istiyorum ama şu anda vajinismus tedavisi görüyorum..Allahım ya ne kadar tatlı olur iki yumurcak :)
İkiz anneleri forum çook pasif hiç giremiyosunuz sanırım.Bulantı iştah ne alemde ?? Bende olmadığı için korkuyorum normalde ikizlerde bulantı daha fazla oluyormuş ama doktorum ısrarla korkma sevin dedi
merhabalar canım evet çok pasif acaba 2013 temi doğururuz diye pasifçünkü ikizleri biraz önce alıyorlarmış,bizim bebişler aynı seninkilerle bulantı yok şükür buda bence iyi en azından yiyip içebiliyorum ki bebekler beslensin ,herkeste olmazmış bünyeye göre değişirmiş,canım bebeklerin ense kalınlıkları falan ölçüldümü ayrıca doktor ikili ve üçlü test için ne diyor size :18:bizim kontrol 12 haftada o yüzden şimdilik bize birşey demediler
merhabalar canım evet çok pasif acaba 2013 temi doğururuz diye pasifçünkü ikizleri biraz önce alıyorlarmış,bizim bebişler aynı seninkilerle bulantı yok şükür buda bence iyi en azından yiyip içebiliyorum ki bebekler beslensin ,herkeste olmazmış bünyeye göre değişirmiş,canım bebeklerin ense kalınlıkları falan ölçüldümü ayrıca doktor ikili ve üçlü test için ne diyor size :18:bizim kontrol 12 haftada o yüzden şimdilik bize birşey demediler
Bayanlar merhaba, bende 3. Tüp bebek tedavimde ikizlerime hamile kaldım. Su anda 6. Haftamizdayiz. Size sorum şu, ben crinone jel kullaniyorum, en başından beri ara ara topaklanmis halde geri geliyor fakat iki gündür gelen jel simsiyah, çok koyu kanlı gibibaşınıza böyle birşey geldi mi, telaslandim çok. Yardimlarinizi bekliyorum
evet genelde 35- 36. haftada doktorlar alıyorlarmış zaten ondan sonrası riskli oluyormuş bebekler açısından.Bulantı olmamasına doktorumda maşallah dedi ikiz olupta bulantı olmaması düşük ihtimalmiş benimde farklı sıkıntılarım var içimde bişi var sanki yüreğim sıkışıyor aşırı mutsuzum ki bu bebekler isteniyordu yani kazayla falan olmadı ama depresyonu fazlasıyla yaşıyorumHenüz ense kalınlıkları için erken diye biliyorum en son 7hafta 2günlükken gittim doktora 2 hafta geçti üzerinden haftaya kontrolüm var.Bakalım doktor ne diyecek? Bende çok merak ediyorum ikilli test 3lü test olayını ablası ikiz doğuran bi arkadaşım var yaşıda36 doktor ona 3lü yapmış mesela.sonuçlarda normal çıkınca extra birşeye gerek duyulmamış.Sen ne düşünüyorsun bu konuda genelde yaptırmayın diyorlar
mrhb canım biz 12.haftada ense ölçümü için gidecez bakalım doktorumuz ne diyecek 2li ve 3lü testi önerecekmi önermeyecekmi benimde kafam allak bullak ,o umutsuzluk bazen bendede oluyor hormonlarla alakalı galiba hayırlısı olsun inş.Allahın bir aksilik çıkmadan onları bize bağışlasın inş.
Bayanlar merhaba, bende 3. Tüp bebek tedavimde ikizlerime hamile kaldım. Su anda 6. Haftamizdayiz. Size sorum şu, ben crinone jel kullaniyorum, en başından beri ara ara topaklanmis halde geri geliyor fakat iki gündür gelen jel simsiyah, çok koyu kanlı gibibaşınıza böyle birşey geldi mi, telaslandim çok. Yardimlarinizi bekliyorum
kızlaaaar buraya pek gelen yok mu
merhabalar biz 11.haftadayız şu sıralar önce açık renteydi şimdi kahverengi lekelenmem oluyor doktora sorduk korkmayın dedi ,ama ben çok tedirginim sizlerde böyle birşey var mı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?