- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi durudenizderya
-
umarım 2. trimesterde şenlenir buralarYok cnm pek aktif değil forum bende ikiz olunca birbirimize daha çok yardımcı oluruz diye düşündüm ama malum ilk aylar mide bulantıları falan olunca herkes giremiyor sanırım...
slm kızlar bende Allahın izniyle şubat da bebişlerimi kucağıma alırım rabbim yardımcımız olsun...
slm kızlar 2 gün önce doktora gittim 4 hafta 4 günlük gebeyim 2 kese gördü dr ama biri diğerinden küçüktü tutunamayıp kendiliğinden kaybolur küçük olan kese dedi dr kafam çok karışık bi fikri olan varmı ?
benmde durum aynı bi cevap veren olsa bari kafam çok karışık...
Merhaba, Benim de durumum aynı. 2 kese var ve şu anda keselerin ikisi de dolu. Çoğul gebeliklerde biri kendi kendine kaybolabiliyormuş. Sanırım 2. aydan sonra kesinleşir 2. bebeğin olup olmayacağı.
Bu arada keselerin boylarının farklı olması, aralarında 1 hafta süre olması normal dedi doktor.
slm kızlar 2 gün önce doktora gittim 4 hafta 4 günlük gebeyim 2 kese gördü dr ama biri diğerinden küçüktü tutunamayıp kendiliğinden kaybolur küçük olan kese dedi dr kafam çok karışık bi fikri olan varmı ?
selam arkadaşlar ben dün gittim doktara iki tane kese gördü biri 14mm dieri 7mm kalbi atmadan birşey söyleyemem küçük olan kese belki kaybolabilir kendiliğinden falan dedi gelişimi dierine göre geri dedi başınıza böle bişey geldimi lütfen bilen bişey söylesin kaç sayfaya baktım net bişe bulamadım ... kafam allak bullak ....
Ben 5 hafta 3 günlükken falan gitmiştim kese bile görünmedi :)) 1 hafta sonra gittim tek kese göründü ama içi boştu 7+4de ise iki kese iki kalp atışı duyduk. O geçen bekleme süresi cidden çok stresli bende normalden hem geç göründü hem geç duyuldu.Sanırım garanti olsun diye 8. 9. haftada gitmek en doğrusu.
Bende birşey sormak istiyorum yrn ikili taramam var karından ultrasonla bakılıyor dimi :18:
evet canım karından usg ile bakılıyor ve kan tahlili isteniyor. ama benim dr kan tahlili istemedi bile. ikizlerde anlamlı değilmiş.
Kalp atışını duymadan iki kese görülmesi pek birşey ifade etmiyor arkadaşlar.Doktorlarda bu konuda temkinli davranıyor...bu nedenle beklemekten başka çare yok.İnş. ikisininde kalp atışını duyabilirsiniz.
kızlar merhaba benim de iki kese var
kalp atışı biri çok ii diğeri vardı ama az duyuldu
bakalım haftaya ne diyecekler haftaya 8 haftalık olacağız...
crinino kahverengi geri geliyor bu normal korkmayın
selam arkadaşlar ben dün gittim doktara iki tane kese gördü biri 14mm dieri 7mm kalbi atmadan birşey söyleyemem küçük olan kese belki kaybolabilir kendiliğinden falan dedi gelişimi dierine göre geri dedi başınıza böle bişey geldimi lütfen bilen bişey söylesin kaç sayfaya baktım net bişe bulamadım ... kafam allak bullak ....
aynı durumu yaşadım 3 doktorda umut vermedi ALLAH ol deyince herşey olurya o 5te 1 boyutundaki kese bi haftada kocaman olup içinde 2. gup gupu duyurdu rabbim :) darısı size olsun..
Akadaşlar merhaba,
Ben de sürprüz bir şekilde ikiz bebek bekleyen annelerdenim. Hamileliği beklemiyordum (hap kullandığım için doktor zor olur demişti), ikizi hiç bekemiyordum. Ailemde de ikiz yok işin komik kısmı. Tek bende çıktı. Geçen hafta sonu gittim, doktor 5 haftalık dedi. Herhangi bir büyüme farkından bahsetmedi bende. Ultrason resminde aynı büyüklükte gibi görünüyorlar, oradan anlaşılır mı? İki kese gördü, çift yumurta dedi. Çift yumurta mıdır gerçekten? Bir de bana ikili test yapmayacağını, direkt üçlü yapacağını söyledi. Doğru yapıyor mu sizce de? Bu hafta sonu tekrar gidicez, kan vercekmişim, neden bilmiyorum. Kalp atışlarına bakcaz. İnşallah duyarız kalp atışlarını. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?