2014 ikiz anneleri

teşekkür ederim sadece yumurta destekleyici iğne kullandım ama doğal yolla hamile kaldım ...

herkese merhabalar 2014 ikiz anneleri ve bebekleri nasıllar bakalım ben uzun zaman oldu yazamadım ayrıca henüz doktorumuzada gidemedik,ense ölçümlerimiz yapılmadı sizinkiler yapıldı mı kaç aralığında olması gerekiyormuş doktorumuz yurt dışında gelince gidecez inş.farklı doktora gitmek istemedik ama bebeşlerimi görmeyi çok özledim en son 7+4 de gitmiştik hayırlısı artık,biraz topik canlanmaya başlamış ayrıca ikiz doğumlar en geç 36,37 oluyormuş bizimde öyle olursa ben 2013 aralık annesi olacak gibiyim....Allah tüm bebişleri korusun. tecrübelerinizi paylaşın lütfen herşey yolunda gider umarım

dünden beri şoktayım bir anda üçüz anne adayı oldummm :)

canım öncelikle hayırlı olsun benim bebeklerimde ücüzdü üç tane kese vardı fakat doktor birtanesi alacam diye tutturdu ve aldı,çok üzüldüm çok ağladım ama konu beni aştı yada ben daha cesaretsiz davrandım ......Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

hanımlar ücümüzünde günleri aynı aynı günde hamile kalmışız tecrübeleriniz yazın lütfen biz henüz doktora gitmediğimiz için yazamadım sizinkilerin ense kalınlıkları ölçüldümü ayrıca 2li ve 3lü test için doktorunuz neler diyor ....benim arasıra ufak ufak lekelenmelerim oldu fakat doktor korkma dedi şimdilik kesildi sizde böyle şeyler oldu mu ikiz doğumlar 36,37 oluyormuş öyle olursa biz aralık annesi olacaz gibi bir yerde okumuştum 37 .haftadan sonra ikiz gebeler beklemesin hemen sezeryan olsun yoksa bebekler için risk arzediyor yazmıştı sizler böyle şeyler duydunuz mu birde büyük ihtimal sezeryan oluyormuş ne diyorsunuz .......

teşekkür ederim allah hepimizinkini bize bağışlasınn evet benim dr da öyle bişeyler söyledi ama 3. bebeğin kalbi daha duyulmadığı için kesin birşey demedi ama öyle birşey olursa ben aldırmamayı düşünüyorum rabbim verecekse hepsini verir alacaksada hepsini alır o ne uygun görürse ona razı olurum ama öyle bir karar alamam ...

Allah ücünüde senide korusun inş.

sağol cnm allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi bu korkulardan da kurtulalımmm ...

inş canım benim bebeklerin 2 tanesi önden gidiyordu 1 tanesi geride kalmış 4 haftalıktı kalp atışı yoktu aldı diğerlerinin kalpleri atıyordu .Allah sizinde hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin .hepimiz kazasız kavuşalım inş.ilk bebeklerin mi olacak ,benim ilk olcak inş.

evet benimkilerinde 2 tanesi 3mm ve kalp atışı görüldü biri 1mm kalp atışı yoktu kalbi atmazsa o alınmasa bile kendiliğinden vücut atıyormuş atmaya çalışırken diğerlerinede zarar verebilme ihtimali varmış öyle olursa kalbide atmazsa benimkide sonlandırılacak drm öyle olmasından yana 3 gebeliğin herşeyinin zor olduğunu söyledi peşembe günü belli olacak ...

selam kızlar. ben de muhtemel 2014 ikiz annesiyim inşallah.
tüp bebek tedavisiyle geldi mucizelerim.
yarın da keselerimizi görmeye gidecez.
inşallah görünür kuzucuklarımı

merhaba canım. ben de topik sahibi nerede diyordumben tüp bebek ile hamile kaldım. 7. haftadan bu yana ara ara hem kanama hem lekelenme oldu. şimdilik sorun yok şükür. genelde 36-37 hafta civarı doğum oluyormuş. ve sezerayan tercih ediliyormuş. ben 11. haftada kontrole gittiğimde bir bebeğin ensesi 0,8 mm idi. diğeri uyuduğundan ölçülemedi. çarşamba kontrol var bakalım inşallah o da iyidir. bu arada dr birini erkeğe benzetti.
selam kızlar. ben de muhtemel 2014 ikiz annesiyim inşallah.
tüp bebek tedavisiyle geldi mucizelerim.
yarın da keselerimizi görmeye gidecez.
inşallah görünür kuzucuklarımı
hoşgeldin hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

Selam ikiz anneleri Nasılsıniz?
Ben bugun 7.ci haftama girdim ama hic bulantı yok olsa olmasin deriz olmayinca bi anormallikmi var diye tereddut ederiz.sizler daha ileri haftalardasinz ama yinede merak ettim benim durumum normalmidir.ikizde daha erken bulantilar baslar diye okumustum .

hayırlı olsunn cnm keseleri görmeden nasıl ikiz olduğu anlaşıldı..

sağol canım.
tüp bebek tedavisi olduğu için 2 emriyo transfer edilmişti.
transfer sonrası 9. gün bhcg sonucu:425 12. gün sonucu:1139 olunca doktorlar muhtemelen çoğul gebelik demişlerdi.
bu gün de keselerimizi gördük şükürler olsun.
daha minicikler noktalarım
10 gün sonra da kalp atışlarını duyarız inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah.

anladım hayırlı olsun benim sat31 mayıst 26 haziranda hcg 519 29 haziranda 1170 di ve tek kese görmüştük ama ikinci muayenede 3 süpriz yaşadık sende 10 gün sonra bir süpriz daha yaşayabilirsin :)

merhaba canım. bence bulantın yok diye yat kalk dua et. benim 6. haftada hafif hafif başladı ağırlaştı. hala devam ediyor. hayatı çekilmez yapıyor. korkma bulantısı olmayan ikiz anneleri de var canım.

anladım hayırlı olsun benim sat31 mayıst 26 haziranda hcg 519 29 haziranda 1170 di ve tek kese görmüştük ama ikinci muayenede 3 süpriz yaşadık sende 10 gün sonra bir süpriz daha yaşayabilirsin :)

çoğu arkadaş yaşadı aynı durumu.
valla kısmet, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
seninki tüp bebek mi normal mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…